БФС подарява мач на феновете на националния отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- hristo1306
- Контакти:
Re: БФС подарява мач на феновете на националния отбор
В първия момент си помислих, че ще влизате гратис / без пари / за приятелския мач с Кипър, ако не се лъжа. А тя каква била работата ! Лично мое мнение е, че са много скъпи билетите и стадиона ще бъде лоша гледка - почти празен.
Това не е промоция, а опит да се напълни стадиона за мача с Армения на който аз лично не очаквам повече от 5 000 души. Никакъв смисъл няма феновете да си купуват пакетен билет при положение, че този билет струва 20 лева, колкото биха и дали, ако дойдат само на мачовете с Италия и Дания. Нека не забравяме, че по принцип на мач на националите идват и доста хора от други градове освен София и тези хора по никакъв начин няма да са мотивирани да дойдат на мача с Армения дори и билета да им е безплатен, тъй като имат разходи за пътни.
rzEtw написа:Абе тия от БФС-то луди ли са ? След всичките позори и слагат цени от по 40 и 30 лв. Явно не им пука дали стадиона ще е пълен.
Пич, не са луди.Мачове с Армения и Дания може и да няма защото ще ни изхвърлят от квалификацийте или най-малко ще ни накажат с лишаване от домакинство. За мача с Италия се готвят много расиздски скандирания и много бомби. Аз лично искам да ни изхвърлят за 3-4 години от футбола та белкем се оправим.
ВЪН ПЕРУКАТА ОТ БФС
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]
hahahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhahahahhahahahahahahahaha
аааааа ще умра от смях хахахахахахахахххххххххххххххххххххххххххахахах
ахахахахахахахахаххаха, не мога да спра да се смея хахахаххххххххахахахаха
и пари да ми дават няма да отида а те искат да им плащам
ххххахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахахахахахаххахаха
комици
комици
stn написа:И аз ще подаря един билет за финала на световното в Бразилия, ако минимум 100 човека ми пратят по 100 лв.
Няма да ходиш бе, пазарна икономика сме, като си прост и не можеш да изкарваш по 10 000 на месец, какви дарения чакаш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
С Италия може и да се напълни, при добър резултат с/у тях ще виждаме пълен стадион и след това. Щом бихме Холандия като гост, ще бием Италия като домакин. Въпреки всичко аз оставам оптимист, само и единствено заради Любо Пенев. Всичко друго в БГ футбола е пародия.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- venci_1913
- Контакти:
Минимална работа заплата 290 лева ,а билетите ... без коментар!
Славия София
Gretna написа:hahahahahahahhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhahahahhahahahahahahahaha
комици
+1 000 000
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.
при положение, че на последният мач ще има не повече от 1000 човека при хубаво време загубана на БФС ще е по малка от разбитата кола от Н Михайлов.
Мерси много за подаръка, ама ще им кажа да си го задържат.