Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiko75
Контакти:

Re: Потвърдено: БФС отказа да картотекира 9 играчи на ЦСКА

Мнениеот kiko75 » 05 авг 2012 13:58

аве вие още ли тълкувате :mrgreen: ние сме ЦСКА и ще си праим квото си искаме 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 05 авг 2012 14:01

Ааааааа значи хем няма никой да извади, хем Левски били дали оферта на същата стойност. А сега де? Писах го и преди. По същата логика ЦСКА може да съди Черноморец за 10 милиона евро. Академик София пращат оферта ама той е вече в Черноморец. И какво? Нали е бил играч на ЦСКА. Искаме обезщетение в размер на 10 милиона защото ако не беше отишъл в Черноморец сега можехме да го продадем за 10 милиона на Академик. Ако някой пък бил той и от БФС приеме това просто да закриваме футбола. И като говори за лицензи Киряков как не се намери журналист да го пита дали са си платили те данъците и вярно ли е, че общината държаща 50% от клуба дължи на Титан 4 милиона.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 14:36

Rosko63 написа:Не е нужно да посочваш основателна причина за напускане,щом кодекса на труда ти позволява ти се възползваш от правата си.Ти като напускаш работа изтъквш ли на работодателя си защо напускаш,то си е по твое лично решение не си доволен от някой неща,било заплата ,работно време неплащане на осигуровки задържане на заплата или бавене,условия на труд,лошо отношение и още хиляда причини. и си тръгваш това е другото са врели некипели и локуми за балъците.

Когато напускаш работодател не е нужно.Анисе е напуснал правилно, по КТ.той може да сключи нов договор с всяка друга фирма и никой не може да му откаже това.Дребна подробност е, че когато е подписал ТД с Черноморец, той се е съгласил автоматично, че ще спазва всички правила на ФИФА и БФС.Понеже леко е "забравил" това, а може би и силно подведен от великите червени юристи, заедно с геният на международното спортно право-Градев-той ще трябва да си понесе подследствията.Анисе в момента може да работи като всякакъв в ЦСКА, или в друга фирма, но само не и като футболист.Като такъв ще може да заработи, след като на Черноморец бъде изплатена сумата, която фигурира, като освобождаваща клауза в договора на Анисе, който договор пък е подписан доброволно от играча...или пък изчака 2.5 години без футбол.И за да няма отново големи приказки за нарушаване на правото му на труд-той може да се труди, но не като футболист.И пак преди да ми опонираш, си помисли как е възможно на лекари и адвокати да се налага забрана за практикуване на професията, при доказани груби нарушения от тяхна страна, а на един келяв футболист да не може!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 05 авг 2012 14:47

Кашчей написа:
Rosko63 написа:Не е нужно да посочваш основателна причина за напускане,щом кодекса на труда ти позволява ти се възползваш от правата си.Ти като напускаш работа изтъквш ли на работодателя си защо напускаш,то си е по твое лично решение не си доволен от някой неща,било заплата ,работно време неплащане на осигуровки задържане на заплата или бавене,условия на труд,лошо отношение и още хиляда причини. и си тръгваш това е другото са врели некипели и локуми за балъците.

Когато напускаш работодател не е нужно.Анисе е напуснал правилно, по КТ.той може да сключи нов договор с всяка друга фирма и никой не може да му откаже това.Дребна подробност е, че когато е подписал ТД с Черноморец, той се е съгласил автоматично, че ще спазва всички правила на ФИФА и БФС.Понеже леко е "забравил" това, а може би и силно подведен от великите червени юристи, заедно с геният на международното спортно право-Градев-той ще трябва да си понесе подследствията.Анисе в момента може да работи като всякакъв в ЦСКА, или в друга фирма, но само не и като футболист.Като такъв ще може да заработи, след като на Черноморец бъде изплатена сумата, която фигурира, като освобождаваща клауза в договора на Анисе, който договор пък е подписан доброволно от играча...или пък изчака 2.5 години без футбол.И за да няма отново големи приказки за нарушаване на правото му на труд-той може да се труди, но не като футболист.И пак преди да ми опонираш, си помисли как е възможно на лекари и адвокати да се налага забрана за практикуване на професията, при доказани груби нарушения от тяхна страна, а на един келяв футболист да не може!?!
искаш ли да се обзаложим че анисе ще играе а ЦСКА няма да плати баса е аз ти давам 200 лв ако загубя ти няма да пишеш тука повече 8-)
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 05 авг 2012 14:50

Нещо не си уцелил с трусовете ,ама то е от обгазяването :) Много ясно ,че трябва да се анулира всичко и да ни изхвърлят от международните турнири.
Не може ,хем така ,хем така .Всеки гледа само това ,което му е изгодно на него ,без да се съобразява с това ,че все пак монетата винаги има две страни.

Черноморец първи са нарушили правилата на ФИФА ,от бфс са некадърници и изобщо не са обърнали внимание и те са нарушили правилата ,идват едни "пикливи" адвокатчета които използват техните грешки и за да се отърват търсят начин как да замажат гафа си ,но се осират още повече .Всеки който е бил нещо във БФС през последните 15 години ,няма място там .Вярно може да е имало и някой и друг кадърен кадър ,но и те са се слели със стадото гюбекчии.Феновете и медиите ,не трябва да чакат и да се присмиват едни на други и да се търсят дребни сензации ,дяволът във футбола ни е ясен и всичкото внимание трябва да бъде насочено на там .Само ,че дяволът не се дава без бой ,виждате как редовно се публикуват удобни статии и суперлативи от безплатните туристи,опс журналисти.Също така напълно неоснователните им решения ,които са преднамерени заради финансовата изгода и личните благинки ,като и в същото време целят да разделят феновете !

Дяволът е един във футбола и докато не го изметем от там нищо добро не ни чака !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 авг 2012 15:09

Кашчей написа:
vaskonti написа:Ми след като не е знаел, какво е "стопирало" сделката? Ако смятате, че Анисе към онзи момент още е бил ваш играч, защо просто не отидохте на Герена и не подписахте договора за продажба?
Ама ти май сериозно вярваш на това, а? :lol:

Ами..Анисе е бил техен играч, че и все още е, според някои правилници 8-) Играч обаче не може да бъде трансфериран без неговото съгласие-това едно, а второто е, че такава сума за футболист никой нормален български клуб няма да извади.
Хубаво де се изхвърляш понякога, но с мярка, а в случая мярката липсва 8-)

Според кои правилници е техен играч, след като няма трудов договор :lol:
И друго - нали не ми казваш, че е предпочел да не играе минимум половин година и да взима сигурно 2 пъти по-ниска заплата, само и само да е в ЦСКА? :)
Извинявай, ама това за тия 700к евро е такова безумие, че няма накъде повече! Само не ми казвай, че според теб има нещо вярно в това?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 15:30

percival написа:Нещо не си уцелил с трусовете ,ама то е от обгазяването :) Много ясно ,че трябва да се анулира всичко и да ни изхвърлят от международните турнири.
Не може ,хем така ,хем така .Всеки гледа само това ,което му е изгодно на него ,без да се съобразява с това ,че все пак монетата винаги има две страни.

Черноморец първи са нарушили правилата на ФИФА ,от бфс са некадърници и изобщо не са обърнали внимание и те са нарушили правилата ,идват едни "пикливи" адвокатчета които използват техните грешки и за да се отърват търсят начин как да замажат гафа си ,но се осират още повече .Всеки който е бил нещо във БФС през последните 15 години ,няма място там .Вярно може да е имало и някой и друг кадърен кадър ,но и те са се слели със стадото гюбекчии.Феновете и медиите ,не трябва да чакат и да се присмиват едни на други и да се търсят дребни сензации ,дяволът във футбола ни е ясен и всичкото внимание трябва да бъде насочено на там .Само ,че дяволът не се дава без бой ,виждате как редовно се публикуват удобни статии и суперлативи от безплатните туристи,опс журналисти.Също така напълно неоснователните им решения ,които са преднамерени заради финансовата изгода и личните благинки ,като и в същото време целят да разделят феновете !

Дяволът е един във футбола и докато не го изметем от там нищо добро не ни чака !

Виж това болднатото, ако обичаш!
Нищо друго не искам от теб, само да ми пратиш линк, заедно с цитат от сайта на ФИФА, в който изрично е упоменато, че договори със срок на изпитване са забранени.Когато го получа, ще си призная публично, че съм сгрешил.Ако не можеш да го намериш това забранително условие..ще престанеш ли да говориш, че то съществува и от Черноморец са нарушили правилата на ФИФА?

Относно БФС, точно вие и Левски нямате никакво право да се жалвате, защото няма по-защитавани отбори от вашите.От БФС ли ви пречат да имате стадион като хората?От БФС ли ви пращат по 40 играча на трансферен прозорец (период)?От БФС ли ви пречат да имате нормална ДЮШ?От БФС ли ви събориха балона през зимата?От БФС ли не ви дадоха лиценз за последните 2 сезона, въпреки явните неуредици около отбора?От БФС още през януари ви предупредиха, че Анисе не трябва и опит да правите да го картотекирате.Е, вие направихте, те казаха, че може и Черноморец веднага се възползва от това.Дали всичките плюнки, които хвърляхте по БФС от януари насам не ви изиграха лоша шега?Освен това, за мен цялата история е цирк и ще бъда безкрайно изненадан, ако АК спази ПСТФ на ФИФА и отхвърли жалбата ви.Досега май не се е случвало АК да отхвърли жалба срещу решение на ДК, но знае ли човек какво ще са сънували тия "херои" в нощта преди заседанието.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2012 15:38

vaskonti написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Ми след като не е знаел, какво е "стопирало" сделката? Ако смятате, че Анисе към онзи момент още е бил ваш играч, защо просто не отидохте на Герена и не подписахте договора за продажба?

Ами..Анисе е бил техен играч, че и все още е, според някои правилници 8-) Играч обаче не може да бъде трансфериран без неговото съгласие-това едно, а второто е, че такава сума за футболист никой нормален български клуб няма да извади.

И друго - нали не ми казваш, че е предпочел да не играе минимум половин година и да взима сигурно 2 пъти по-ниска заплата, само и само да е в ЦСКА? :)
Извинявай, ама това за тия 700к евро е такова безумие, че няма накъде повече! Само не ми казвай, че според теб има нещо вярно в това?

Явно някои неща са свръх твоите възможности за разбиране, съжалявам!

Относно 700 000 евро за Анисе-не вярвам на първите 2 цифри от числото, като на първата повече не вярвам.Както написах-няма нормален български клуб, който да даде на друг български клуб такава сума, за недоказан футболист.Вие подписахте за 500 000 евро, за Платини, но вие не сте нормален клуб, колкото и неприятно да звучи това.

Какво е предпочел и какво не е предпочел, аз не мога да знам.Знам, че има ПСТФ, който е нарушен-и от Анисе и от ЦСКА.Кой е по-виновен не моя работа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 авг 2012 15:44

Да се чуди човек защо БФС забрани договори, които според теб явно са разрешени от ФИФА.
Да се чуди човек как в УЕФА няма проблем Анисе да бъде картотекиран, въпреки, че има картотека и в Черноморец - пак според теб.
Кашчей написа:
vaskonti написа:
Кашчей написа:Ами..Анисе е бил техен играч, че и все още е, според някои правилници 8-) Играч обаче не може да бъде трансфериран без неговото съгласие-това едно, а второто е, че такава сума за футболист никой нормален български клуб няма да извади.

Явно някои неща са свръх твоите възможности за разбиране, съжалявам!

Относно 700 000 евро за Анисе-не вярвам на първите 2 цифри от числото, като на първата повече не вярвам.Както написах-няма нормален български клуб, който да даде на друг български клуб такава сума, за недоказан футболист.Вие подписахте за 500 000 евро, за Платини, но вие не сте нормален клуб, колкото и неприятно да звучи това.

Какво е предпочел и какво не е предпочел, аз не мога да знам.Знам, че има ПСТФ, който е нарушен-и от Анисе и от ЦСКА.Кой е по-виновен не моя работа.

Ами да, свръх възможностите ми е да проумея как някой играч може без проблем да бъде картотекиран в два отбора едновременно, като в същото време има трудов договор само с единия! И изобщо не съжалявам, че никога няма да мога да го проумея!
ЦСКА подписа за 500к евро, но можеше тия 500к да са само 130 ако Платини беше продаден първата година. А 130 за този играч е вече си е по-реална сума. Така че нещата не са толкова елементарни, колкото ги изкарваш!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 05 авг 2012 16:09

vaskonti написа:
k.dimitrov написа:
vaskonti написа: :lol: Отказали сте 700к евро за Анисе, така ли? :lol: :lol: :lol: И понеже сте ги отказали, сега си ги търсите от ЦСКА? :lol: :lol: :lol: Е тоя път изтрепахте рибата, честно! :lol:

Не сме отказали, Тонев не знаеше, че вече сте му замътили главата и той реално не е в Бургас.

Ми след като не е знаел, какво е "стопирало" сделката? Ако смятате, че Анисе към онзи момент още е бил ваш играч, защо просто не отидохте на Герена и не подписахте договора за продажба?

Приятел, договор се подписва не само клуб-клуб, а и клуб-футболист. Няма как да стане без Анисе. А вие не си вярвайте, то Киряков каквото е казал, след време все така става.
Последна промяна от k.dimitrov на 05 авг 2012 16:17, променено общо 1 път.

Върни се в “ЦСКА”