tatusindo написа:И все пак - нека направи няколко мача ... Може ли да е по-зле от Иво Главата ?
Абе винаги има и по-зле, ама баш от Иво главата надали има по-слаб от цялата А групЪ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
tatusindo написа:И все пак - нека направи няколко мача ... Може ли да е по-зле от Иво Главата ?
terata написа:tatusindo написа:И все пак - нека направи няколко мача ... Може ли да е по-зле от Иво Главата ?
Абе винаги има и по-зле, ама баш от Иво главата надали има по-слаб от цялата А групЪВъпреки че, и на малките деца е ясно че тоя трансфер е по-скоро да отчетат дейност пред феновете.
terata написа:Тва че ти не си го виждала в нито един мач, не значи че някои други не саТва едно на ръка, а друго, понеже все оставяме тоя и оня да го чакаме видя до къде я докарахме. Помисли малко... въпреки че не разбираш грам от футбол, опитай се да помислиш преди да пишеш. На 25 години е и досега не е привлякъл каквото и да е внимание на някой водещ отбор. Тва кво ти говори? И стига с тва млад е. Само в смешното ни първенство за 25 годишен играч твърдим че е млад и перспективен. И друго, ако е толкоз добър, че да играе в Левски защо не го привлякоха още преди началото на сезона а сега светкавично го трампят с Иво главата? Щото е добър или просто щото трябваше да отчетат дейност пред феновете?
acmilan написа:Някои хора бяха обещали нещо... Илианеее, Илианеее... Както и да е. Успех пожелавам в кариерата на Митко Везалов, направи доста добра година със зелената фланелка.
tatusindo написа:terata написа:tatusindo написа:И все пак - нека направи няколко мача ... Може ли да е по-зле от Иво Главата ?
Абе винаги има и по-зле, ама баш от Иво главата надали има по-слаб от цялата А групЪВъпреки че, и на малките деца е ясно че тоя трансфер е по-скоро да отчетат дейност пред феновете.
По-добре ли щеше да е да си седи Иво в отбора ?
tevez написа:acmilan написа:Някои хора бяха обещали нещо... Илианеее, Илианеее... Както и да е. Успех пожелавам в кариерата на Митко Везалов, направи доста добра година със зелената фланелка.
Илиан може да си иска,но не може сам да извърши трансфера.Питай ръководството ви защо са се съгласили.Какво обвиняваш Илиан?Той не го е откраднал,не стига,че пари ще вземете и процент от бъдещ трансфер,ами и такъв добър защитник като Иво Иванов взимате..Е,това последното е шегичка разбира се
tatusindo написа:Айде екстра трансфер е ! Затваряме си очите,че смяната не е направена преди 40 дена и готово ни лук ял,ни Европа помирисал ....
acmilan написа:tevez написа:acmilan написа:Някои хора бяха обещали нещо... Илианеее, Илианеее... Както и да е. Успех пожелавам в кариерата на Митко Везалов, направи доста добра година със зелената фланелка.
Илиан може да си иска,но не може сам да извърши трансфера.Питай ръководството ви защо са се съгласили.Какво обвиняваш Илиан?Той не го е откраднал,не стига,че пари ще вземете и процент от бъдещ трансфер,ами и такъв добър защитник като Иво Иванов взимате..Е,това последното е шегичка разбира се
Разбира се, че ръководството е виновно в случая, това е вън от съмнение. Само че Илиан беше обещал, че няма да взима футболисти от нас, аз лично, като човек, който години наред го е бранил навсякъде от хора, които са били против него, съм разочарован. Пари няма да вземем, това е повече от ясно, повярвай ми. Иво не е чак такъв некадърник, за какъвто го вземате, просто всичко е сбъркано при вас от 4 години насам, но това са си ваши неща. Само гледайте да не ни върнете и Илиан скоро, че както е тръгнало...
acmilan написа:tevez написа:acmilan написа:Някои хора бяха обещали нещо... Илианеее, Илианеее... Както и да е. Успех пожелавам в кариерата на Митко Везалов, направи доста добра година със зелената фланелка.
Разбира се, че ръководството е виновно в случая, това е вън от съмнение. Само че Илиан беше обещал, че няма да взима футболисти от нас, аз лично, като човек, който години наред го е бранил навсякъде от хора, които са били против него, съм разочарован. Пари няма да вземем, това е повече от ясно, повярвай ми. Иво не е чак такъв некадърник, за какъвто го вземате, просто всичко е сбъркано при вас от 4 години насам, но това са си ваши неща. Само гледайте да не ни върнете и Илиан скоро, че както е тръгнало...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост