TSG 1899 Hoffenheim

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Мнениеот Бижутера » 27 юли 2012 16:13

[center]Трансферът на Хоселу пред провал[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Ръководството на Реал Мадрид отказа да продаде нападателя Хоселу на Хофенхайм. Вчера германският клуб е отправил втора, по-добра оферта за трансфер на младия голаджия, но и тя е била отказана от испанците.

Засега Хофе не планира трети опит за привличане на Хоселу, така че неговото преминаване на "Райн-Некар-Арена" почти сигурно няма да се осъществи.

Интерес към нападателя има и от страна на Рубин Казан, Тотнъм и Уест Хем, което е причината Реал да не прави никакви отстъпки в исканията си. Припомняме, че "белия балет" би продал Хоселу само срещу осем милиона евро и опция за обратно откупуване след време.

В същото време стана ясно, че старши треньорът на "сините" Маркус Бабел е поставил в трансферната листа Райън Бабел и Уелингтон. През следващите седмици двамата ще тренират с втория отбор на зинсхаймци и при добра оферта ще бъдат продадени.[/center]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 юли 2012 17:04

[center]Грегорич: Не съм дошъл тук, за да седя на пейката[/center]

[center]Михаел Грегорич - най-младият голмайстор в историята на австрийската Бундеслига. Първият му гол идва когато е на 15 години и 361 дни. "Аз трябва да продължа да се развивам, тъй като имам слабости. В Хофенхайм има много опитни играчи и аз искам да се възползвам от това", смята Грегорич.

Хофенхайм привлича талантливия австриец още преди година, но той бе оставен в Капфенберг под наем. Тогава треньор на тима бе баща му Вернер Грегорич, но и след смяната му Михаел продължава да бъде важна част от състава на Капфенберг. През зимата нападателят проведе подготовка със "сините", след което се завърна в Австрия.

Сега Михаел Грегорич е изцяло част от Хофе и това определено го прави много щастлив.

"Баща ми е нещо като австрийския Феликс Магат. Да работиш при Маркус Бабел е удоволствие, но натоварванията са сериозни. Аз съм уверен в себе си и съм готов да поема предизвикателството в Хофенхайм. Не съм дошъл тук, за да седя на пейката, затова ще се боря. Чака ме усилена работа, тъй като осъзнавам, че няма да е лесно", завърши Михаел Грегорич.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 юли 2012 19:54

[center]Най-бързият играч в Бундеслигата: Хофе трябва да направи нещо повече[/center]

[center]Фабиан Джонсън прекара едно бурно лято. Той изигра общо пет мача с националния отбор на САЩ, а по-късно започна и лятна подготовка с Хофенхайм.

Хофенхайм има най-бързият играч в Бундеслигата. Имаш ли някаква идея как става това?

- Не, никаква идея нямам (смее се).

С 35.5 километра в час ти си №1 по този показател...

- О, това е донякъде изненадващо. Но аз съм щастлив от този факт. Бих искал да се състезавам с Рибери или Робен.

Ти си и най-добрият асистент в тима. Миналия сезон направи цели осем голови подавания. Доволен ли си от кампанията?

- За мен това бе добър сезон, а и бе първи с екипа на Хофенхайм. Във Волфсбург не играех редовно, така че сега съм щастлив от позицията си в отбора.

Играеш като ляв бек, но си доста агресивен в атака. На какво се дължи това - на собствения ти стил на игра или така иска треньорът?

- Мисля, че и двете. Треньорът изисква да бъдем агресивни по фланговете, а аз се чувствам комфортно напред и нямам проблеми. Но също така имаме тактически указания и за игра в защита.

След последния мач от миналия сезон ти се отправи към националния отбор, където игра квалификации за Мондиал 2014. Имахте и мач срещу Бразилия. Какво е да играеш срещу футболист като Неймар?
- Този двубой бе истинска лудост. Невероятна атмосфера, съперници от световна класа и много добри изпълнения. Ние загубихме, но играхме страхотно. Засега се движим добре в квалификациите, но ни очакват още много препятствия, преди да вземем визи за световното първенство.

Заради тези квалификационни мачове ти започна по-късно подготовка с Хофенхайм. Това отрази ли се на физическото ти ниво?

- В момента се чувствам балансиран. По време на ваканцията си аз се подготвях по индивидуална програма, така че съм добре. През следващите няколко седмици ще продължа по тази възходяща линия.

Какво е твоето впечатление от подготовката до момента. В отбора има много опитни играчи, които смятат, че тренировките са доста тежки...

- Всяка подготовка е трудна. Ако е лесна, то тогава не би имало смисъл да я провеждаме. А и аз не смятам, че е трудно. По-скоро натоварващо.

На 25 август започва новият сезон в Бундеслигата. Вие гостувате на Борусия Мьонхенгладбах. Какво да очакват феновете от вас?
- Трябва да направим нещо добро. Особено в домакинските мачове, където миналата година показахме твърде малко, вкараха ни доста голове. А не трябва да бъде така. Сега ние тренираме усилено в това да не допускаме такива попадения в последните минути, каквито имаше в доста от мачовете ни.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 юли 2012 23:07

[center]Фелдкирхен, ден пети[/center]

[center]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юли 2012 14:23

[center]Маркус Бабел: Няма да дадем десет милиона за играч от Трета лига[/center]

[center]Старши треньорът на Хофенхайм Маркус Бабел категорично отхвърли възможността клубът да плати десет милиона евро за нападателя на Реал Мадрид Хоселу.

Припомняме, че Хофе отправи вече две оферти за талантливия голмайстор, но от Реал ги отхвърлиха - "белия балет" е заковал твърда цена на играча от десет милиона евро и очевидно няма намерение да прави отстъпки.

"За мен е неправилно да се дават десет милиона евро за играч от Трета лига. Ние наистина се интересуваме от Хоселу, но не можем да дадем толкова пари. Ако от Реал са готови да приемат по-малка сума за футболиста, то те са добри дошли да преговаряме", заяви Маркус Бабел.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юли 2012 22:35

[center]Хофенхайм изпусна Уигън в Бад Вимсбах[/center]

[center]Хофенхайм изпусна да победи елитния английски Уигън в контролна среща, играна тази вечер в Бад Вимсбах (Австрия).

Мачът се състоя пред около 500 зрители - той започна с по-добра игра на англичаните, които владееха повече топката и като цяло контролираха събитията на терена.

Това даде резултат в 25-а минута, когато Босели получи прекрасно остро центриране отляво и с глава прати топката във вратата на Тим Вийзе.

Отборът на Хофенхайм започна да напипва ритъма си едва около 35-а минута, но пък това доведе до бързо изравняване на резултата.

В 37-а минута Себастиан Руди центрира от ъглов удар, Матьо Делпиер скочи най-високо в наказателното поле и с глава матира вратаря на съперника - 1-1.

След почивката двамата треньори направиха доста смени в тимовете си, което се оказа по-добър ход за Хофе.

Зинсхаймци бяха по-активни през тези втори 45 минути, докато Уигън рядко организираше опасни атаки.

С отлични изяви обаче се отчете стражът на символичните гости, който спаси прекрасни удари на Сеяд Салихович и Щефан Тескер, с което запази това 1-1 като краен резултат.

Състав:
Тим Вийзе, Щефан Шрьок (45.-Андреас Бек), Айзък Ворса (45.-Яник Вестергорд), Матьо Делпиер (45.-Марвин Компер), Фабиан Джонсън (45.-Щефан Тескер), Джоузеф-Клод Гяу (45.-Борис Вукчевич), Даниел Уилямс (45.-Тобиас Вайс), Себастиан Руди (45.-Салихович), Роберто Фирмино (45.-Едсон Браафхайд), Кевин Фоланд (45.-Ахмед Заси), Ерен Дердийок (45.-Свен Шиплок)

Голове: 0-1 Босели (25.), 1-1 Делпиер (37.)

Зрители: 500[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 юли 2012 22:38

[center]Хофенхайм - Уигън 1-1[/center]

[center]Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 29 юли 2012 21:33

[center]Лагерът във Фелдкирхен приключи[/center]

[center]Отборът на Хофенхайм завърши днес едноседмичния си лагер във Фелдкирхен (Австрия). Тази сутрин "сините" направиха тренировка, след което потеглиха към Германия.

Пътуването на тима продължи един час - в 15 часа местно време Хофе вече бе в Зинсхайм.

"Аз съм много доволен от лагера. Момчетата се стараха много, а пълноценната им работа ме кара да се чувствам уверен. Отборът трябва да бъде още по-смел и уверен, за да може да постигне целите си", заяви старши треньорът Маркус Бабел.

В четвъртък Хофенхайм подновява тренировки на базата си в Цуценхаузен. В неделя пък е мачът срещу испанския Бетис Севиля, който ще се състои на "Вирзол Райн-Некар-Арена". Срещата пък ще бъде официално представяне на тима преди старта на новия сезон в Бундеслигата.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 30 юли 2012 21:08

[center]Хофенхайм привлече Крис[/center]

[center]Хофенхайм подсили защитата си с бразилеца Крис, обявиха официално от клуба. Днес бившият играч на Айнтрахт Франкфурт и Волфсбург подписа договор за една година с клуба, след като премина успешни медицински прегледи.

"Крис е класен състезател, много опитен, който може да играе както в защита, така и в центъра на терена. Той ще бъде една алтернатива, с която се радвам, че ще разполагам", заяви старши треньорът на "сините" Маркус Бабел.

Крис е роден в Бразилия. През 2003 година той преминава в санкт Паули, а година по-късно става част от Айнтрахт. За франкфуртци той играе до 2011 година, когато решава да подпише договор с Волфсбург. С екипа на "вълците" Крис изиграва общо десет мача.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 01 авг 2012 10:38

[center]16 500 сезонни билети са продадени до момента[/center]

[center]Хофенхайм е успял да продаде около 16 500 сезонни билети за новата кампания в Бундеслигата, пише "Райн-Некар-Цайтунг".

Продажбата на билетите все още не е завършила, но тази година се наблюдава лек спад, тъй като миналата година цели 18 000 фенове на тима са притежавали сезонни карти.

"Има спад, но ние сме удоволетворени от броя на продадените билети. Все пак миналата година постигнахме само четири победи у дома и това няма как да не се е отразило", заяви финансовият директор на Хофе Франк Брийл.

"Хората имат доверие в отбора и философията на треньора. Така аз виждам нещата, въпреки по-малкото закупени сезонни билети", каза на свой ред старши треньорът на зинсхаймци Маркус Бабел.[/center]
1899 Hoffenheim.
super Hoffe TSG!

1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Футбол - Свят”