Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Re: Честит 86-ти рожден ден на Локомотив Пловдив!

Мнениеот 1912plovdiv » 25 юли 2012 16:01

plovdivram написа:
Широко отразено казваш!! :| Убеден ли си и в това, което казваш... Почвам много сериозно да се съмнявам, че дори си виждал въпросното каренЦЕ във въпросния вестник!!! Ако не се лъжа другите, които пишат затова са и в-к "Спорт"... А мислиш ли, че освен, че НЯМА НИЩО ОБЩО С ТВЪРДЕНИЯТА ти, които се опита да ВНУШИШ... мислиш, че и останалата част отговаря на истината, а именно тази част от текста - "Основания преди няколко дни..."?!

Нищо не се опитвам да ВНУШЯ пич, всеки си има глава на раменете, вие сами твърдите , че нямате нищо общо с годината 1936 и комунистите са ви я спуснали от небето. Аз мисля че имате - по линията ЖСК. Но то само твова да беше - емблема , цветове , фенове , доста неща натам си ви теглят.

Напълно съм съгласен с колегата по-горе, всеки да си гледа себе си. Само че , след цирковете и панаирите, които правихте за годината 1912 , ние още не сме и на 1% от вашия потенциал по "гледане в паницата на другия" .

Съгласен съм също, че и темата не е подходяща за подобна дискусия, НО не ние заключихме и изтрихме другата тема , питай Другаря от Ирландската работническа партия ;)
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 25 юли 2012 16:13

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:
Широко отразено казваш!! :| Убеден ли си и в това, което казваш... Почвам много сериозно да се съмнявам, че дори си виждал въпросното каренЦЕ във въпросния вестник!!! Ако не се лъжа другите, които пишат затова са и в-к "Спорт"... А мислиш ли, че освен, че НЯМА НИЩО ОБЩО С ТВЪРДЕНИЯТА ти, които се опита да ВНУШИШ... мислиш, че и останалата част отговаря на истината, а именно тази част от текста - "Основания преди няколко дни..."?!

Нищо не се опитвам да ВНУШЯ пич, всеки си има глава на раменете, вие сами твърдите , че нямате нищо общо с годината 1936 и комунистите са ви я спуснали от небето. Аз мисля че имате - по линията ЖСК. Но то само твова да беше - емблема , цветове , фенове , доста неща натам си ви теглят.

Напълно съм съгласен с колегата по-горе, всеки да си гледа себе си. Само че , след цирковете и панаирите, които правихте за годината 1912 , ние още не сме и на 1% от вашия потенциал по "гледане в паницата на другия" .

Съгласен съм също, че и темата не е подходяща за подобна дискусия, НО не ние заключихме и изтрихме другата тема , питай Другаря от Ирландската работническа партия ;)

Бре, не думай!
Екипите и емблемата на ЖСК:
Изображение
Екипите и емблемата на Спортклуб. Емблемата на Славия ми е на аватара.
Изображение
Съвременната емблема "Локомотив" на коя от двете емблеми прилича повече - на ЖСК или на Славия? А цветовете на екипите?
p.s. Тоя спор не може ли да се премести в новата тема?
Последна промяна от GBP на 25 юли 2012 16:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GBP
Контакти:

Мнениеот GBP » 25 юли 2012 16:20

p.p.s. Вие цирковете и панаирите на историческа тема не ги ли почнахте още от 2005 - 2006 година?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юли 2012 16:46

1912plovdiv написа:
plovdivram написа:

Добре ще е сега да ми отговориш кое те прави толкова сигурен, че годината 1936 е смятана за рождена за ЖСК преди 1950г.? ... Според мен хората не са били чак толкова безпаметни тогава, че да не помнят, че са създадени през 1935г.! Аз лично не съм убеден, че преди 1950г. някой е смятал 1936г. за рождена на ЖСК!!!
Изображение

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 25 юли 2012 18:18

1912plovdiv, какво стана?! Намери ли нещо, което да покаже, че преди 1950г. в ЖСК са смятали 1936г. за своя рождена?!! Ако не си намерил ето ти още нещо от 1935г.... този път вече от ПЛОВДИВСКИ вестник... Датата е 27 ноември 1935г., а изрезката е от пловдивския вестник "Юг"... Интересно!!!... Това, което "Борба" е написала половин година по-късно, дали не го намираш и тук?!... А като добавим и онова от Железничарски подем, което описва събитията от 13 юни 1935г.... ми е интересно на какво основание "Борба" помества това... и още по-интересното, ОТКЪДЕ И КОЙ РЕШИ ГОДИНИ ПО-КЪСНО, ЧЕ ТАЗИ ИЗРЕЗКА ОТ "БОРБА" ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТА ЗА "ОСНОВАТЕЛ" НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ... НО!!! Но, тук има едно много важно НО... Тази година НЕ Е ПРЕПИСАНА на ЖСК, а на този - днешния Локомотив, който носи името си от януари 1951г....

Изображение

п.с. после пак питайте, 'що предложих да има тема, която обявихте за "ПРОВОКАТИВНА" /темата за БЕЗСМИСЛЕНИТЕ спорове/... Ами така е майна... като искате да участвате в такива дискусии го правете адекватно!!!
Изображение

Lauta_Boy
Контакти:

Мнениеот Lauta_Boy » 25 юли 2012 20:07

Честит празник черно-бели братя! :)

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 25 юли 2012 21:50

Пловдив1926 написа:Хехе на 20 метра от ПУ ти е квартирата :) Големи пловдивчани сте до един с баби на село. Като легендите ви.

Виж се само какво пишеш , и после ние сме биле провокатори ? Аз да съм те питал от къде си ? Или пък да използвам епитети какво и къде имаш ? Няма нужда да ти обяснявам каквото и да било ! Ако искаш пиши ми на лични и ще те поканя да пием по бира у нас , пък после ти у вас ? Израснал съм в центъра , 90% от приятелите са ми от там , учил съм в двете бивши "Лиляни" и после в търговската !И мога смело да заявя че локомотивци освен един-единствен човек в тайфата и училище, (който всъщност ми е най добрия приятел) - не познавах ( Като изключа баща ми и няколко негови приятели :) )! Сега ще скочите че видиш ли има локомотивци и в центъра , ДА ама има и ботевисти като дядо ми , които ме направиха "канарче"! Далеч съм от мисълта да обиждам когото и да било , ама дръжте се и вие подобаващо след като не искате провокации ! По твоята логика за "гражданите" След като се имате за големи пловдивчани как така болшинството фенове са ви от кв .Тракия ? Той не е ли най новия квартал в града и от къде са се преместили всички живущи в него ? Дайте да си имаме уважението , нямам нищо против Локо , ама няколко човека с постоянните си подмятания по наш адрес определено дразните ! Забелязвал съм че дори и да няма наши хора във форумите ви , пак не пропускате да се подхвърли нещо по наш адрес! Истината е някъде по средата и аз съвсем не съм толкова малоумен фен за да твърдя че само едните са прави ! Обаче ми е странно как баща ми ,нищо не знае за тая ваща 1926та година ? А що се отнася до феновете в зависимост от периодите на отборите (по силни и по слаби ) са се менили и привържениците в годините ! Както на баща ми поколението повечето са биле локомотивци , така пък нашето - тотално доминираха канарите ! И едните и другите винаги ги е имало , с променлив статус във годините ! Аз искам Ботев и Локото да мачкат всичко по пътя си защото преди всичко съм пловдивчанин ! И чак след това да си мерим .... и дай боже по добрия да е шампион :) После да седнем в кръчмата и да се напием заедно ( както помня правиха баща ми с неговите колеги) , а не да се плюем ! Така че празнувайте каквото искате , но нека си имаме уважението !!!

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 юли 2012 22:59

Честит празник, живи и здрави и дано всичко скоро се нормализира.
ПС...Кой ще почерпи... ;)
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 25 юли 2012 23:16

HEATSEEKER написа:Честит празник, живи и здрави и дано всичко скоро се нормализира.

[offtopic]Аз.Като се видим. ;)[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 25 юли 2012 23:32

Модератор ЛокоПД написа:
HEATSEEKER написа:Честит празник, живи и здрави и дано всичко скоро се нормализира.

[offtopic]Аз.Като се видим. ;)[/offtopic]

;) ;) ;) Дано, дано
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Локо Пловдив”