МВР: Мехди Мохамед Гезли НЕ Е атентаторът от Сарафово !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Мехди Мохамад Гезали е предполагаемият атентатор от Сарафово

Мнениеот moonlight » 20 юли 2012 02:39

marmi52 написа:
moonlight написа:Марми, ти си най-неприятния ми човек в този форум и за пореден път доказваш защо !!! Няма по-голям провокатор в този форум от теб ! Жалко ти на годините ! Съжалявам , че го казвам, но ми омръзна да ти чета конспиративните теории, които винаги извърташ, за да ти е виновен Бойко! Престани... Дразниш...

8-)

Абе, ....., ти и такива Бойколюбци като теб,
В България по средата на туристическия сезон се извършва чудовищен атентат, в който загиват 7 души, а 30 са ранените ! Сред тях има и българин, баща на дете, което остава сираче. Пострадалите не са какви да е, а евреи ..., което за по-умните от теб означава много ...
Това е най-големият атентат в последните 6-7 години, извършен в страна членка на ЕС !
България е пред финансова катастрофа заради възможността един от малкото работещи сектори в икономиката и, а именно туризмът, да рухне !
Стотици и хиляди хора по морето ще останат без препитание !
България влезе в черната хроника на световните информационни агенции ! Вече не сме остров на сигурност, а място, където човек лесно може да загуби здравето и живота си.
Територията ни е превърната в арена на бойни действия и терористични актове между враждуващи държави и нации ... Вече няма сигурност, няма гаранции и спокойствие за никого тук !
Станахме цел и мишена на световния тероризъм !

......
И след всичко това, ти, ме караш да не обвинявам Бойко Борисов ???? ... :shock:
А, кого ???? ...
Кой управлява еднолично тази държава вече над 3 години ?!?!

И стига сте писали, че тероризъм имало навсякъде ... Не е вярно !!!! Тероризъм НЯМА в : Румъния, Гърция, Македония, Словения, Словакия, Чехия, Полша, Унгария, Литва, Латвия, Естония, Хърватска, Швейцария, Дания, Белгия, Холандия, Малта, Люксембург .... Да продължавам ли ?!
Можеше ли България да остане част от тези страни ?!? Според мен ДА !!! При едно по-мъдро и умерено ръководство на страната - ДА !!!! :evil:

:shock: :shock: :shock:
Ще се постарая да ти отговоря подробно, като това ще е последното ми мнение по темата....
Бойколюбец??? Никога не съм бил , няма и да бъда... Просто твоята ЛИЧНА омраза е прекалено явна... Няма как да го пропусна... Да , има жертви. За съжаление няма какво да направим ... Терористични актове се извършват постоянно в света и не смятам ,че ние сме първата или последната държава, в която това се случва...
ТИ ПОЛИТИЗИРАШ ТРАГЕДИЯ !!! Пиша с главни букви ,дано да ме разбереш... Смяташ ли, че Бойко, Сергей, Царя или който и да е има право на независима външна политика?? Знаеш ли какви са размерите на България? Мислиш, че Бойко има право да каже не на Обама, Меркел или който и да е?? Ние сме просто една пионка във външната политика... А що се касае до иконимиката... Ако държавата ни беше населена с повече трудещи се, а не мрънкалници като теб... Е тогава можехме да сме по-напред...
П.С. Недей да коментираш" по-умните" от мен... Аз си знам, че съм "тъп" и не ми пука ! Щото от многознайковци като теб полза няма!!!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Re: МВР: Мехди Мохамед Гезли НЕ Е атентаторът от Сарафово !

Мнениеот Devian » 20 юли 2012 05:21

:)
Последна промяна от Devian на 20 юли 2012 05:52, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 юли 2012 05:39

:shock:
Последна промяна от Devian на 20 юли 2012 05:56, променено общо 1 път.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 юли 2012 05:43

Devian написа:Марми,абе Боко ли обучаваше едно време арабските терористи,той ли се целуваше с Ясер Арафат и защо си мислиш,че тези терористични организации,които трайно се бяха настанили у нас изчезнаха след 10-ти :? Ето такива като теб,ДПС и разни защитници на права щяха да ревнат,ако някой си беше позволил да направи нещо по въпроса и беше разкарал въпросните правоверни от България,веднага щеше да се обяви,че те са съвестни граждани,които отдавна живеели тук и с нищо и на никой не пречели.Говорил съм с човек,работил в системата на МВР по времето на Костов,Симеон и Сергей и той сподели,че в МВР ОЩЕ НАВРЕМЕТО СА БИЛИ АБСОЛЮТНО НАЯСНО ЗА НАЛИЧИЕТО НА ИСЛЯМИСТКИ ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,но никой нищо не е предприел и не предприема,затова беше изключително нагло експерта по сигурността от времето на Станишев да дава каквито и да е изявления по телевизията след като самия той не си е свършил работата или понеже червените другари добре си въртяха търговията с оръжие и наркотици с въпросните правоверни нещата са били наред.
За България няма значение кой е атентаторът,на България проблемът е,че този атентатор е имал ятаци и съучастници от България,ето това се мъчат да прикрият управляващите,за да се спасят от реваншизъм и последвалото етническо напрежение :x :x :x
Отделно е видно,че никога не си посещавал района от където е загиналия "българин",а още по-малко си наясно,че вероятно някои измежду съселяните на въпросния или от религиозните им съмишленици от околните махали като Дагоново,Краище,Бабяк,град Якоруда и т.н. преди 10-на години бяха изписали на автогарата в Белица смърт за гяурите :x

[offtopic]http://www.bgnet.info/index.php?option=com_content&task=view&id=3305&Itemid=28[/offtopic]
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 20 юли 2012 05:47

Гонг-а,абе какво ви става по това време на денонощието :shock: Постоянно ми пише Gateway time out,а мненията ми постнати във форума,айде сега модераторите да изтрият излишните :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Re: Мехди Мохамад Гезали е предполагаемият атентатор от Сарафово

Мнениеот marmi52 » 20 юли 2012 08:27

moonlight написа:Ще се постарая да ти отговоря подробно, като това ще е последното ми мнение по темата....
Бойколюбец??? Никога не съм бил , няма и да бъда... Просто твоята ЛИЧНА омраза е прекалено явна... Няма как да го пропусна... Да , има жертви. За съжаление няма какво да направим ... Терористични актове се извършват постоянно в света и не смятам ,че ние сме първата или последната държава, в която това се случва...
ТИ ПОЛИТИЗИРАШ ТРАГЕДИЯ !!! Пиша с главни букви ,дано да ме разбереш... Смяташ ли, че Бойко, Сергей, Царя или който и да е има право на независима външна политика?? Знаеш ли какви са размерите на България? Мислиш, че Бойко има право да каже не на Обама, Меркел или който и да е?? Ние сме просто една пионка във външната политика... А що се касае до иконимиката... Ако държавата ни беше населена с повече трудещи се, а не мрънкалници като теб... Е тогава можехме да сме по-напред...
П.С. Недей да коментираш" по-умните" от мен... Аз си знам, че съм "тъп" и не ми пука ! Щото от многознайковци като теб полза няма!!!

8-)

Политизирам трагедията ?! :o :shock: ... Ха-ха-ха !
Пич, тове е терористичен акт, а не природно бедствие ! Тук политиката е на първа линия. Тя е причината за всичко това.

Лична омраза към Бойко Борисов ... :lol: Нито го познавам, нито имам желание да го познавам.
"Омразата" ми е към простите, примитивните, елементарните ... към самовлюбените нарциси, които биха жертвали всичко в името на личното си его.
Да, мразя националните предатели и тези, които не мислят за българския народ !

Не е вярно, че тероризъм има навсякъде !!!
Тероризъм НЯМА в европейските държави, които водят умерена външна политика !
Тероризъм НЯМА в държавите, които не се месят във вътрешните работи на арабския свят !
Тероризъм НЯМА там, където има относителен неутралитет !
България е прекалено малка и слаба икономически държава и беше ДЛЪЖНА да се придържа към подобен вид политика.
Защото нашият мъдър народ го е казал: "Когато се ритат атовете, магаретата страдат" ...

Да ти кажа и нещо друго. Ако откровено простоватите ни управляващи се бяха вслушвали поне малко в думите на такива "многознайковци" като мен - днес щяхме да живеем много по-спокойно и много по-добре !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

100 години 100

Мнениеот 100 години 100 » 20 юли 2012 12:14

Естествено че не е ! Тоя тип на снимката ако е атентатор, аз съм Мики Маус.
slabia_forever

Потребителски аватар
stn

Re: Мехди Мохамад Кезали е предполагаемият атентатор от Сарафово

Мнениеот stn » 20 юли 2012 12:14

marmi52 написа:
W@y написа:Как са го пуснали в България ( не знам кога е било това) но пребивавал в Гуантанамо ....

8-)

В България можеш да влезеш и без да подлежиш на граничен контрол. Така е на границите ни с Гърция и Румъния. От МВР съобщиха, че е намерена фалшива американска шофьорска книжка издадена от Мичигън.
Вероятно е имал и фалшив паспорт на американски гражданин.

С това обаче се потвърждават опасенията ни, че атентатът си е истински. В смисъл, че явно вече България е в полезрението на ислямските фундаменталисти и терористи. :(
Това ще носи и вече носи големи негативи за България.
Влязохме в черната хроника на световните информационни агенции ...
Със сигурност ще е огромен удар за туризма ни. Няма начин да не окаже влияние върху чуждите туристи.
Да не говорим за това, че сега още повече ще ни бъдат ограничени гражданските права в името на "вътрешната сигурност на страната" ...

Уау, България е единствената държава, в кото можеш да влезеш с фалшиви документи :shock: Той сигурно се е телепортирал през другите държави докато стигне в България.

Ислямските фундаменталисти и терористи отдавна знаят за България. Още от времето, когато ги снабдявахме с оръжия и им прекарвахме наркотиците преди 89-та за Западна Европа.

В Гърция, Кипър и Турция няма туристи след атентатите там :oops:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Свободна зона”