doktora25 написа:santiliana написа:я да ви чуем- кой предлагате да ни управлява? Комунистите ли, дето още им сърбаме попарата за всичките злини, причинени от тях и от техните производни- Костовци, Михайловци и т.н.
Царисти ли, които опоскаха каквото им трябваше и ..."дим да ги няма"...
Или пък...о, Боже...Искате хАхмед Доган да ви онодва ежедневно?! Я бе момци, нека ви чуя идеята. То хубаво, голЕма работа сте сторили като се барате на велики опозиционери, но дайте градивно предложение и алтернатива на сегашните управници. Не ми пука нито за ГЕРБ, нито за която и да е партия, отдавна съм ги разбрал що за маскари са всички...Но реално погледнато, само настоящите управници имаха волята да "бръкнат с чадър в задниците" и на хлебопроизводители, и на месопреработватели, и на митничари. Помагат на спорта в пъти повече, отколкото всички правителства досега в последните 23 години, взети заедно...Тъй, че когато се иска "оставка" трябва да се предложи и логичен вариант за НОВ човек, който да ръководи тази държава...Или това май не сте го мислили...Просто да си "плюем", пък той Станишев, Овчаров, Костов или Доган- дебне зад "ъгъла". А може би точно някои от вас са "техни поръчкови хора" които да пускат подобни КУХИ теми по форумите...
Не съм съгласен с теб. И комунистите, и царистите и седесарите са ни носили злини, но по-големи издънки и безумия от сегашните никой не е правил, та аз предпочитам изброените три в коалиция + Доган вместо гробарите. Здравеопазването върви стремглаво надолу, новият закон за образованието е чуден, за социална политика не са чували, подиграха се миналата година с най-важните ни клиенти в туризма, АЕЦът е най-голямото безумие, което никога няма да им простя и с което обричат много поколения напред на мизерия, мога да продължавам до утре... и сега грандиозен провал в уж най-силното им министерство.
Ти майтап ли си правиш? Май живееш в друга България!!! От 20 години през някоя друга година все бсп си стои на власт-сега такива уникати като теб ще ги докарат отново на власт. И ще се въртим в този омагьосан кръг, докато ни цъфнат налъмите... Говорят се хиляди тъпотии по медии и наляво-надясно, но има хора без мозък, които им се връзват. Имало полицейщини-когато пребиха 2009 година хиляди хора никой не си отвори устата, а сега с перца галят протестиращите и имало полицейщина... Имало цензура и ограничаване свободата на словото, а почти във всяка медия се надпреварват да лаят по това правителство. Докато има малоумници, които да вярват на такива простотии тази държава, която е имала велики хора в историята си няма да се оправи никога. Защото с едно вдигане на заплатите се замазват очите на милиони, които само това виждат в едно управление. И сега-хората си го казват. Като граница на ЕС мерките, които се взимат срещу всякакви престъпници по нашите граници и летища са многократно повече и от много държави в ЕС, но отново няма кой да помисли, че ЕС има огромни изисквания точно към нас в тази насока... А къде-къде по-богати икономически и уредени държави не са се справили с тероризма, барабар с щатите, но ние трябва да сме непобедими...