Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: Какво става в Бургас?

Мнениеот subzero » 18 юли 2012 19:44

L_Messi написа:Не трябваше ли да има извънредна емисия новини по националните телевизии след като се съобщава за атентат? Това наистина е нещо много сериозно.

Трябваше...но предпочетоха сериалите. :(
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

masona84
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот masona84 » 18 юли 2012 19:44

Eminem написа:Според новинарката на ТВ 7 събитието на деня е евродоклада. Божееее, Божеее... :shock:

Точно Тв 7 бяха първи от всички медии на мястото,трагедия голяма

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 юли 2012 19:44

Аз съм на мнение,че зад този взрив се крият икономически интереси,а не етнически или някакъв тероризъм 8-) Времето ще покаже :roll:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 18 юли 2012 19:45

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2012 19:45

Гледката по време на атентата в Бургас е била потресаваща. Очевидци на случилото се дадоха пред БЛИЦ противоречива информация. Всички обаче са забелязали летящите човешки останки.
"Беше ужасно! Във въздуха хвърчаха човешки глави", разказват свидетелите.

Все още няма информация за броя на загиналите. По първоначални данни бомбата е била поставена в заднаха част на автобуса и е била активирана, когато всички пътници са били вът
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 18 юли 2012 19:45

way написа:Хората си мислят от бъгажа било но няма как да стане този багаж трябва да мине през летището от където са излетели и ме съмнява там да са го пуснали ако са евреи

За бАгажа е много, много малко вероятно! Почти изключено! Както казват или самоубиествен атентат, или автобуса е бил "зареден"! Преди няколко години, една пияна рускиня си беше забравила куфара, точно като на филмите, отцепиха района (бях там), един облечен като РОБОКОП отиде, постави явно малко взвривно устройство, взвривиха куфара, разхвърчаха се едни сутиени, гащи, но сега е много, много сериозно и гадно!

zaqwsxd
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот zaqwsxd » 18 юли 2012 19:46

Само един е начинът за сваляне на правителство - с протести ... А протести няма , защото българинът не си знае интересите и го е страх да покаже своята гражданска позиция..

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 18 юли 2012 19:47

zaqwsxd написа:Само един е начинът за сваляне на правителство - с протести ... А протести няма , защото българинът не си знае интересите и го е страх да покаже своята гражданска позиция..

Българина плюе по другия който надига глас, примера тоя под мене дето ме плюе, вместо да мисли !
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 18 юли 2012 19:48

“Засега имаме данни, че са загинали всички от първия автобус 45-50 души”, е заявил шефът на еврейската общност в Бургас Сабатей Варсанов пред “Бесове”. Автобус на Алтурс, очакващ туристи от Братислава също горял, но бил празен, защото полетът закъснял няколко минути.
“Подобен кошмар туристическият бизнес в световен мащаб не познава от 1997 г. , когато загинаха десетки в Луксор, а Египет дълго след това бе забравена дестинация. Чудо е, че успяхме да спасим нашите летовници, които чакахме на аерогарата с наш автобус”, каза пък представителят на Алтурс за България Венцислав Танчев. Самият той бил в сектора на “Пристигащи” и посрещал летовници от Братислава, когато отвън отекнал взривът. „Нашият автобус също е опожарен от пламъците, но е бил празен, защото полетът от Братислава бе с няколко минути по-късно“, каза Танчев пред сайта.

Трагедията в Бургас е несравнима с други терористични актове, дори и с последния в Мадрид, защото в случая ставало въпрос за зачеркването на България от картата на международния туризъм.

Засега се знае, че почти всички от единия автобус с евреите са загинали, във втория също има жертви. Труповете са на летището и все още се броят. Ще има още починали сред тези, които са откарани в спешното в Бургас, казват оттам. Приети са 27 души в МБАЛ-Бургас, 3 са с опасност за живота, 1 е с разкъсан бял дроб. Впоследствие един е починал.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 юли 2012 19:50

То вече е срамно да се защитава ГЕРБ и Боко, ама да му искаме оставката заради атентата, ми идва в повече. Първо, предупреждението на евреите е било за зимния сезон. И второ. Няма как до всеки еврейски турист да сложи полицай, нали така? Арабите като са решили, ще взривяват навсякъде и всеки. Това е война и в нея ще има жертви.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Свободна зона”