ralka_levskarka написа:шивача написа:извинявай, ама може ли да ми отговориш на елементарния въпрос, насочен към теб!
Не може, нали съм злобна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
ralka_levskarka написа:шивача написа:извинявай, ама може ли да ми отговориш на елементарния въпрос, насочен към теб!
Не може, нали съм злобна
шивача написа:ralka_levskarka написа:шивача написа:извинявай, ама може ли да ми отговориш на елементарния въпрос, насочен към теб!
Не може, нали съм злобна
и не само, но поне злобата се лекува, другото си е даденост, но с труд можеш и там да вдигнеш нивото
ralka_levskarka написа:шивача написа:ralka_levskarka написа:Не може, нали съм злобна
и не само, но поне злобата се лекува, другото си е даденост, но с труд можеш и там да вдигнеш нивото
То ти си най- идеалният в тоя форум нали
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:АКО ОТПАДНЕТЕ ОТ ТИЯ, ЕЙ ТУКА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ НА 2 СТОТИНКИ ВСИЧКИТЕ РОЗОВИ!
W84me написа:АКО ОТПАДНЕТЕ ОТ ТИЯ, ЕЙ ТУКА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ НА 2 СТОТИНКИ ВСИЧКИТЕ РОЗОВИ!
biser4o написа:W84me написа:АКО ОТПАДНЕТЕ ОТ ТИЯ, ЕЙ ТУКА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ НА 2 СТОТИНКИ ВСИЧКИТЕ РОЗОВИ!
ти си гледай Сараево, че да не те направя аз теб на маймуна като отпаднете..... РОАГАТ![]()
![]()
![]()
аз съм казал прогноза... 1-4 за ЦСКА и 5-0 тук в София
Кашчей написа:biser4o написа:W84me написа:АКО ОТПАДНЕТЕ ОТ ТИЯ, ЕЙ ТУКА ЩЕ ВИ НАПРАВЯ НА 2 СТОТИНКИ ВСИЧКИТЕ РОЗОВИ!
ти си гледай Сараево, че да не те направя аз теб на маймуна като отпаднете..... РОАГАТ![]()
![]()
![]()
аз съм казал прогноза... 1-4 за ЦСКА и 5-0 тук в София
Вие и на "Хайдук" Кула така се точехте, пък имаше едно 120 минутно треперене и един случаен гол ви измъкна от позора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта