Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

bostoncelstics
Контакти:

Re: Дучето каза: ВЪН БОКЛУЦИТЕ ОТ ЦСКА!

Мнениеот bostoncelstics » 16 юли 2012 20:58

GOLEADOR написа:Що ли никой не коментира идеята на Дуче да си купим клуба?А,да,защото това решава проблема и вече няма по кого да плюят.

Дучето е по-голям боклук от Титаните! ЗА да управляваш клуб , трябва да си грамотен, трезвен и психически уравновесен- очевидно той не е нито 1 от посочените :roll:

sandi74

Мнениеот sandi74 » 16 юли 2012 21:00

bostoncelstics написа:
GOLEADOR написа:Що ли никой не коментира идеята на Дуче да си купим клуба?А,да,защото това решава проблема и вече няма по кого да плюят.

Дучето е по-голям боклук от Титаните! ЗА да управляваш клуб , трябва да си грамотен, трезвен и психически уравновесен- очевидно той не е нито 1 от посочените :roll:

Абсолютно точно. ;)

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 16 юли 2012 21:00

Искаш да кажеш, че наистина ти се струва реалистично 1 000 000 души да извадят по 100лв и някой да успее да ги ръководи, да са единни и да водят клуба в една посока? На мен ми е твърде утопично...

Потребителски аватар
motoem930
Контакти:

Мнениеот motoem930 » 16 юли 2012 21:03

мамка му , виках да не пиша в комунистическия форум на гонг.бг ама ...... абе хора направете като нас бе , какво се страхувате толкова . изгонете ги тези БОКЛУЦИ от ЦСКА (все пак сте повече от нас и би трябвало да стане по лесно от сагата с селяка) извадете отбора си в която и да е аматыорска група. не слушайте такива "анти-фенове" които ви казват , че ако изгоните титаните няма кой да плаща(повярвайте ми има хора които искат да инвестират във футбол и най вече в отборите със солидна фенска маса , каквито са Ботев , Цска и Левски). но трябват действия които изглеждат крайни , , но повярвайте ми, вие ще сте КРАЙНИ победители. точно така се чувстваме ние в момента , а именно чисти във всяко едно отношение. желая ви успех срещу вашия селски

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 юли 2012 21:04

bostoncelstics написа:

И как ти хрумна , че Дуче ще управлява клуба?1 000 000 фенове даваме по 100 лева за акция и като акционери сами си избираме президент.Така е в Барса и Реал.Ако президента не се справи с управлението го сменяме.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Gonzalez1914
Контакти:

Re: Свобода или смърт за ЦСКА! Дучето в атака!

Мнениеот Gonzalez1914 » 16 юли 2012 21:04

danko_sot написа:
Bourgas написа:Ако питаш мен и Титан и Дучето. И двете злини трябва да са далеч от футбола, не знам какво толкова го харесвате този КИНТИпиец.

Може да е всякакъв Дучето, но той обича ЦСКА и не е някоя марионетка като оня Гугунката и Златин преди това. Единственото, за което го обвинявам Дучето е, че чак сега реши да атакува с тежката артилерия Титан. Това трябваше да стане още по-рано. Хайде Армейци, да изринем боклука от Армията един път завинаги!

Червени , приятелю !
Жена му на дучето управлява неговия Еврофутбол в Младост 3 ! Пункта му е подарък от Черапа ... това е само малка час от неговата лапачка.
Преди всеки мач Левски - ЦСКА , са събират дучето ,главата , луканката и тем подобна измет заедно с тепсиевци,гугутки и друга паплач от така наречените фен клубове ... пият и ядат заедно все едно са първи приятели а може и да са !
Левскар съм приятелю, но стане ли дума за фен клубове бъди сигурен че всичко опира до финикийските знаци :geek:

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 16 юли 2012 21:06

ебати малоумните 15 годишни фенчета ....... тва за в група го забравете .... събирайте се с дучето и другите бизнесмени, които са готови да издържат ама след като се махнат титан, и си правете отбор във в група и правете квото искате ...................

.... та за последен път .... дано го схванете .......... ПЪРВО идват новите собственици и тогава гоним старите собственици ........ по - просто ....... нови собственици вътре - титан вънка ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 16 юли 2012 21:09

GOLEADOR написа:
bostoncelstics написа:

И как ти хрумна , че Дуче ще управлява клуба?1 000 000 фенове даваме по 100 лева за акция и като акционери сами си избираме президент.Така е в Барса и Реал.Ако президента не се справи с управлението го сменяме.

Абе пич, тия не искат да дават 8 лева за билет ти ги търсиш да дават 100 лева за акции на година ли бре ........... ае малко по - сериозно ...... направете още един банкет и измислете нещо което може да функционира деба .........

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 юли 2012 21:09

gld_84 написа:

Искаш да кажеш, че наистина ти се струва реалистично 1 000 000 души да извадят по 100лв и някой да успее да ги ръководи, да са единни и да водят клуба в една посока? На мен ми е твърде утопично...

Акционерите избират президент за 4 годишен период.Явяват се кандидатите за презаидент на ЦСКА , казват какво ще направят за 4 години и ние избираме този който ни хареса.След 4 години нови избори и ако не се е справил с управлението го сменяме с друг.Просто и ясно.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”