Офанзива със съобщение до феновете на ЦСКА!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Отворено писмо на привържениците на ЦСКА !
Понеже при левскарите всички е цъфнало и вързало, нямат никакви проблеми и затова те тръгнали да се занимават с нас. Нали знаете, че живеем в свободна държава и всеки има право да пише каквото си иска и мисли, за нас това е правилния път и затова го правим. На вас като не ви харесва защо трябва да пишете и да изливате помията си? Ей ако един ден не плюете по нас няма да може да спите спокойно, ама не се и очудвам вие затова живеете....
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Синьо сърце
- Контакти:
vaskonti написа:Ама верно - защо ли?![]()
![]()
Ама съвсем верно-защо? И какво общо има държавата със следните собственици на Левски, визирайки последните около 20 години, а именно:
Томас Лафчис. Владо Грашнов-Михаил Чорни. Тодор Батков. Клуб за Левски...
Би ли пояснил точно как и с какво държавата е спомогнала тези собственици, или изгонила някои от тях, за да им вземе бизнеса( ама ядец!

Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
-
j0rka7aa написа:Понеже при левскарите всички е цъфнало и вързало, нямат никакви проблеми и затова те тръгнали да се занимават с нас. Нали знаете, че живеем в свободна държава и всеки има право да пише каквото си иска и мисли, за нас това е правилния път и затова го правим. На вас като не ви харесва защо трябва да пишете и да изливате помията си? Ей ако един ден не плюете по нас няма да може да спите спокойно, ама не се и очудвам вие затова живеете....
И на кой му пука за вас? Просто Левски не дължи нито стотинка на никой. Няма какво да коментираме. Утре обаче е 16-ти и лиценза за Европа виси ли виси. Ако Титаните не са платили милиончето до утре вечер,какво става????

- samocskasamo
- Контакти:
rsk написа:nesidor написа:rsk написа:Както винаги - свикнали държавата да ги държи за ръката. За това никога няма да избягате от комунистическите си корени. Самото ви мислене е такова. Че винаги трябва да ви помага някой, че винаги трябва да сте на първо място, другите отбори едва ли не да ви подаряват играчите си. Точно както едно време. Само дето сега няма партия, чиято власт и възможности да демонстриратеИ агитката ви е горе долу същата. Само дето няма наредени в редица воиници от червената армия.
Аз не знам защо не си направите 1 първенство да си играете само с Литекс, те да си ви дават мачовете и да сте шампиони всяка година, та да сте щастливи.
Милиционерите не са ли под строй? И държавата на кого помага?
В сектор Б никога, ама никога не е имало милиционери под строй, които да гледат мача. Държавата на кого помага? 9 поредни титли, събиране на най-добрите играчи в Бълария чрез "военна служба", сателитна система, включваща повече от половината отбори в първенството. Това не е като да не е помощ,а? Ебати колко сте ми смешни. Вас ви създават по съветски образец, партията ви поддържа, вие МВР та МВР. МВР по-голяма институция ли е от държавата? А от държавата майка? Явно не!
воиниците пожарникари,вътрешни воиски и граничарите,всички под шапката на МВР,ходеха под строи в сектор Б,така че не говори,имах 10непоряда за опит да мина от Б във Г сектор,даже ни водеха да чистиме Герена,служех в пожарната 1993-95г-под 72220.така че не пиши глупости,а виж мача ви с Глазгоу Р-над 200воиника в сектор Б зад вратата
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Леле каква безподобна наглост
Армията ги била създала , били честни и играели феърплей
Абе еййй вие нормални ли сте бе
Не армията , а безпардонни шумкари и болни червени мозъци са ви създали , а феърплей ако се играе с взимане на допинг и крадене на футболисти значи аз нещо съм се объркал

blue_lagoon написа:j0rka7aa написа:Понеже при левскарите всички е цъфнало и вързало, нямат никакви проблеми и затова те тръгнали да се занимават с нас. Нали знаете, че живеем в свободна държава и всеки има право да пише каквото си иска и мисли, за нас това е правилния път и затова го правим. На вас като не ви харесва защо трябва да пишете и да изливате помията си? Ей ако един ден не плюете по нас няма да може да спите спокойно, ама не се и очудвам вие затова живеете....
И на кой му пука за вас? Просто Левски не дължи нито стотинка на никой. Няма какво да коментираме. Утре обаче е 16-ти и лиценза за Европа виси ли виси. Ако Титаните не са платили милиончето до утре вечер,какво става????
Ами да на нас няма кой да ни намира спонсори от Русия

ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Синьо сърце
- Контакти:
j0rka7aa написа:Ами да на нас няма кой да ни намира спонсори от РусияПък ти не можеш да си сигурен дали Левски не дължи нещо освен ако не си Тонев, Баждеков или Батков
Тия спонсори никой не ни ги е намерил. Още по-малко ББ. Намерете си и вие, бе, нали сте харизма...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
kotvata1978 написа:И на мен ми писна от тези писма.Май не разбирате няма кой да ни купи.Държавата от 89г. вече не е длъжна да се грижи за спорта пазарна икономика.И на мен ми е болно но съм винаги с отбора не зависимо какво става с него за това се наричам фен на ЦСКА .Най лесното дай някой лев и го купи.Перничаните за да вземат боклука взеха отбора да не мислиш че го искат,виж и от тяхната страна .
Напълно съм съгласен с теб.Макар и да не съм фен на ЦСКА искам този отбор да го има и да е силен.Когато водещите ни отбори са силни,силен е и нац.отбор.Изкуствено създадените ''грандове'' рано или късно ще изчезнат.Радвам се,че има трезво мислещи фенове на ЦСКА като теб,защото повечето са още на крайцера ''Аврора" и не са слезли на сушата.Колкото до Дучето - той винаги започва ''борба'' когато му секне финансовото кранче.
Синьо сърце написа:vaskonti написа:Ама верно - защо ли?![]()
![]()
Ама съвсем верно-защо? И какво общо има държавата със следните собственици на Левски, визирайки последните около 20 години, а именно:
Томас Лафчис. Владо Грашнов-Михаил Чорни. Тодор Батков. Клуб за Левски...
Би ли пояснил точно как и с какво държавата е спомогнала тези собственици, или изгонила някои от тях, за да им вземе бизнеса( ама ядец!). Само без евтини раздувки в стил га за подарения стадион, ако може, че дразнят вече и някога симпатизиращите ви фенове на Ботев Пд...
той васконти ще ти отговори, ама и аз се включвам

естествено с факти
1 Мтел, пълен монопол от държавата, собственост на чорни и до ден днешен важен рекламодател. обобщено, това са над 10г пари, кога повече, кога по-малко
2 Марков, Бакърджиев, Софиянски, все хора, които са били в управата по време на власт, а някой и след това
3 дори и в момента се издържате от тази инерция, като добавим и държавния служител Тонев, които е в момента при вас, картинката е пълна
въпреки по горните факти, достатъчно е да се спомене само това- Батков: Благодаря на г-Борисов за помощта.....аз съм му казал на премиера, че не издържам в тази криза и други подобни изкази...........
http://www.dnevnik.bg/sport/2012/02/19/ ... he_e_fakt/ има го и на видео, ако искаш ще ти го намеря
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Синьо сърце написа:j0rka7aa написа:Ами да на нас няма кой да ни намира спонсори от РусияПък ти не можеш да си сигурен дали Левски не дължи нещо освен ако не си Тонев, Баждеков или Батков
Тия спонсори никой не ни ги е намерил. Още по-малко ББ. Намерете си и вие, бе, нали сте харизма...
Батков: Премиерът настоятелно помоли ВТБ да ни спонсорира, но това бе справедливостта
Шефът на НАП: „Само ЦСКА беше изряден...“