Всекидневна на Черноморец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- burgazliqta
- Контакти:
Re: Всекидневна на Черноморец
Айде аз отивам на бачкане. Утре ако има навити за едно бързо кафенце на обяд, да пишат или да звъннат.
Айде лека вечер от мен и да върви гладко ракийката и салатката.

[center]
[/center]
[/center]Re: Всекидневна на Черноморец
За кафета утре не знам, но мача може да идем да го гледаме, ако искате? И на Балъков глупостите не искам да ги коментирам, че само се ядосвам.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Аз ще ходя на мача,пишете да се уговорим. 
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
cena62 написа:Аз ще ходя на мача,пишете да се уговорим.
На теб съм ти писал нещо, погледни го и действайте, че не остана за кога...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Уффф,много ми е тъпо нещо.
В службата се случват някви работи дет ме дразнят.
Кинти няма.
Ходи ми се при Петьо,ама не знам кога,как и с кого..
Ходи ми се на почивка,ама както казах нямам кинти.
Нервно ми е заради Черноморец и тишината и неяснотата около отбора.
Поне детето се оправя вече.
Нейчо,кафе(бира,ракия,мента) след работа тия дни ??? Вероятно ще съм с детето(ако не и с двете и жената),ама не пречи предполагам.
Пък и нека и други желаещи ако има....заповядайте. 
В службата се случват някви работи дет ме дразнят.
Кинти няма.
Ходи ми се при Петьо,ама не знам кога,как и с кого..
Ходи ми се на почивка,ама както казах нямам кинти.
Нервно ми е заради Черноморец и тишината и неяснотата около отбора.
Поне детето се оправя вече.
Нейчо,кафе(бира,ракия,мента) след работа тия дни ??? Вероятно ще съм с детето(ако не и с двете и жената),ама не пречи предполагам.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
- burgazliqta
- Контакти:
Bourgas написа:За кафета утре не знам, но мача може да идем да го гледаме, ако искате? И на Балъков глупостите не искам да ги коментирам, че само се ядосвам.
за мача и аз съм навит. пишете да се уговорим.
[center]
[/center]
В задният двор да ми играят , нема да и гледам . Ша им пълна гушичките на коковци и домуси .. аре фора . После пак цял сезон да ни цакат с топла бира ...
Е по интернет пиратската ще го търся.
Е по интернет пиратската ще го търся.
忍者
- калпазанчо
- Контакти:
Ники, обще взето в момента, в който разбрах на къде отиват работите си пуснах глупакофилтъра в главата и си прожектирах мое си филмче, като същевременно от време на време превключвах картината (без звук) на този двойник на Луи дьо Финес, за да разбера кога ще се успокои и ще изпишат финалните надписи....Знаех наизуст репликите, които обикновено присъстват в един такъв монолог: "Ей ся' им е*ах мамата на тия.....те знаят ли ме мене аз кой съм.....те не знаят колко съм луд" и т.н. И когато най-сетне пауъра и първоначалния му ентусиазъм угаснаха му рекнах: "Така е, прав си, питаш ли ме мене, аз цял ден трябва да ги понасям тези", при което той вече окончателно мина в сферата на сивата действителност в неговата скучна канцеларийка обзаведена в стил луксозен ранен соцмодернизъм, където пепелника беше изпълнен с фасове, температурата на въздуха беше около 40 градуса, навсякъде беше хаос от разхвърляни чаркалъци, балатума беше накъсан навсякъде, а той седеше сам по цял ден и се самосъжаляваше за пропуснатия шанс да спечели от тотото и да си "оправи" най-сетне живота...започна да се чуства гузен, да се извинява, да пита какво може да направи за мен, какво работя, да ми обяснява колко много иска да работи с хора като мен, колко ме харесва, та чак поиска утре (сиреч днес) да мина да му представя оферта от нашата компания
че и визитката ми взе почти насила
........
п.п. Сега очаквам 2ра серия на филма
п.п. Сега очаквам 2ра серия на филма
[center]Member of Old School Boys [/center]
- калпазанчо
- Контакти:
Автобуса на Локо ПД беше спрян на Миража, а ст.Лазур светеше много късно вечерта - до около 22 часа - то верно си беше бая хладно, въпроса е кой е тренирал там - и къде съответно са тренирали противниците им.
Интересно ми е, понеже в жегата и светлата част на деня не се тренира лесно, а по тъмно няма къде.
п.п. Вчера имах работно посещение в една компания на горните етажи в сградата на Славянка.Оттам се открива както добре знаете чудесна гледка към Ст.Черноморец. Трябва да ви кажа, че централния терен е ужасно пожълтял и тревата е трагично изгоряла. Отзаде нашите терени, където играем тренировъчните обаче са тучнички, зеленички..Абе да вземат да се свържат вече с Човекът-Буда да вземе да вземе мерки..
Интересно ми е, понеже в жегата и светлата част на деня не се тренира лесно, а по тъмно няма къде.
п.п. Вчера имах работно посещение в една компания на горните етажи в сградата на Славянка.Оттам се открива както добре знаете чудесна гледка към Ст.Черноморец. Трябва да ви кажа, че централния терен е ужасно пожълтял и тревата е трагично изгоряла. Отзаде нашите терени, където играем тренировъчните обаче са тучнички, зеленички..Абе да вземат да се свържат вече с Човекът-Буда да вземе да вземе мерки..
[center]Member of Old School Boys [/center]
- burgazliqta
- Контакти:
калпазанчо написа:Автобуса на Локо ПД беше спрян на Миража, а ст.Лазур светеше много късно вечерта - до около 22 часа - то верно си беше бая хладно, въпроса е кой е тренирал там - и къде съответно са тренирали противниците им.
Автобуса на локото и аз го видях днеска. За довечера какво става, ще се ходи ли на мач
[center]
[/center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта