Полша спечели Световната Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Полша спечели Световната Лига

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 13:50

paro24 написа:
bez-nick написа:Баси тъпотия, вместо КУПА, им дават да вдигат чек :?

Това е комерсиален турнир, какво се учудваш.
Не е световно или европейско.

Освен чек им дадоха и Купа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 15:47

Eminem написа:
1982 написа:Ми да не се държат като овчари тогава.

Поляците казаха, че българите са овчари. Цялата зала ли хвърляше боклуци, че така да обобщават ? Да бяха казали- част от феновете еди какво си...

Ми Андерс Фриск целият стадион ли го замеряше на оня мач от ШЛ ??! Не, само отделни хора. Ама наказаха Рома, нали ??!
Това е, заради отделни чобани, го отнасят всички. Покрай сухото, гори и мокрото.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 16:34

1982 написа:Ми Андерс Фриск целият стадион ли го замеряше на оня мач от ШЛ ??! Не, само отделни хора. Ама наказаха Рома, нали ??!
Това е, заради отделни чобани, го отнасят всички. Покрай сухото, гори и мокрото.

Да, но тук не става въпрос за наказание, а за изказване.

Поляците да не знаят много, защото полски фенове нападнаха руски по време на Европейското първенство.
В такъв случай ние да кажем ли, че поляците са престъпници ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 18:08

Eminem написа:
Поляците да не знаят много, защото полски фенове нападнаха руски по време на Европейското първенство.
В такъв случай ние да кажем ли, че поляците са престъпници ?

Е, това е футбол, знаеш във футбола простотията е норма. Във волейбола подобни неща са рядко срещани.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 юли 2012 22:05

Ivanskiq написа:Botevist, Ти не си живял в Полша, но не знаеш колко си прав. Въпреки всичко, не това ще ни реши проблема. Трябва, ако наистина искаме да не ни унижават, де се съсредоточим в нашия си двор.

Не съм живял в Полша, но съм общувал с много поляци и знам, че не са хора. Много долно племе са. Тъпи, ограничени и шовинистични, това са типичните им национални черти. Поляците никъде нищо градивно не са създали, а само скандали и проблеми могат да създават.
Съгласен съм, че трябва да се съсредоточим в нашия си двор, но без Матей и Жеков не вярвам да спечелим Олимпиадата.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 юли 2012 22:55

Какво изобщо ги обсъждате поляците? Нима те заслужават толкова вниманието ви? Не мисля, че е така. От тях трябва да гледаме положителното, но чак да ги възхваляваме...
Полша не са чак толкова, както щях да кажа същото и ако случайно нещата в нашия лагер изобщо не бяха стигали дотам, докъдето сме я докарали. Един успех в този турнир общо взето нищо не означава. В момента волейболът на национално ниво е на посредствен. Лошото е, че ние сме много под това посредствено ниво и по - важното не е ясно дали изобщо ще го стигнем.
Тази тема е време да бъде заключена. Какво толкова се е случило? И двата отбора снощи ми бяха изключително противни по много, и то обективни причини.
Няма разлика между спортовете. Гадове има навсякъде, поведението на "полетата" заслужава само и единствено порицание.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 23:10

hrclspr12 написа:Един успех в този турнир общо взето нищо не означава.

Как така нищо не означава при положение, че в него играят най-добрите отбори, освен, когато има Олимпиада ?
Botevist_1912 написа:Съгласен съм, че трябва да се съсредоточим в нашия си двор, но без Матей и Жеков не вярвам да спечелим Олимпиадата.

Ние и с тях нямаше да я спечелим, но поне с тях можеше да се борим за 3-4-то място.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 09 юли 2012 23:12

Eminem написа:
hrclspr12 написа:Един успех в този турнир общо взето нищо не означава.

Как така нищо не означава при положение, че в него играят най-добрите отбори, освен, когато има Олимпиада ?
Botevist_1912 написа:Съгласен съм, че трябва да се съсредоточим в нашия си двор, но без Матей и Жеков не вярвам да спечелим Олимпиадата.

Ние и с тях нямаше да я спечелим, но поне с тях можеше да се борим за 3-4-то място.

В този турнир не играят най - добрите отбори, а тези с най - силното лоби. Така че нека да бъдем коректни.
Успех в Лигата може да постигне всеки един отбор с история без нашия естествено. Преди години, когато вече Италия бяха започнали да залязват, продължаваха да печелят. Това не означаваше обаче, че наистина бяха най - добрите. Просто временно явление.
Изобщо примери много.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 23:21

hrclspr12 написа:В този турнир не играят най - добрите отбори, а тези с най - силното лоби. Така че нека да бъдем коректни.
Успех в Лигата може да постигне всеки един отбор с история без нашия естествено. Преди години, когато вече Италия бяха започнали да залязват, продължаваха да печелят. Това не означаваше обаче, че наистина бяха най - добрите. Просто временно явление.
Изобщо примери много.

Кои отбори са по-силни от Бразилия, Русия, Полша, Италия, Куба, Сърбия, САЩ, Аржентина, Германия, Франция ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 10 юли 2012 13:42

Значи, вярно е, че Световната лига не е най-авторитетния турнир в света на волейбола - олимпиадата, световното и европейското са с по-голяма тежест (и винаги са били), но пък не е вярно, че не е престижно да я спечелиш. Напротив, носи авторитет определено.

Върни се в “Волейбол”