Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 16:57

Искам да попитам всички, които са убедени, че проблемите на волейбола ще изчезнат с магическа пръчка, веднага щом Данчо Лазаров падне от поста. Този ден рано или късно ще дойде. Тогава, ако нищо не се промени, какво правим? С какво Ивайло Константинов, Радо и Матей ви убедиха, че са по-различни? И когато очакваните олимпийски медали не се появят, Асикс продължат да доставят екипи, шампионите отново са служебни, ще им искате ли и на тях оставките?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юли 2012 17:05

Ивайло Константинов, Владо Иванов, Пламен Пенчев, все коментари на хора навътре в нашия волейбол

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 17:49

brat domingo написа:
1982 написа:Аз пак питам - след олимпиадата в Пекин, когато се изгавриха с отбора и Пламен, къде бяхте, защо не застанахте срещу БФВ ??? Защо никой не потърси отговорност от виновните ??
И сега толко` ще направите нещо след олимпиадата, само си пишете наизуст.

Защото не знам за какъв скандал в Пекин говориш. Слуховете, които се пускат, нищо не означават. Защо Пламен не излезе да каже какво е станало?

Той каза, ама ако имаш проблеми с паметта, това е твой проблем вече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 юли 2012 17:51

brat domingo написа:Искам да попитам всички, които са убедени, че проблемите на волейбола ще изчезнат с магическа пръчка, веднага щом Данчо Лазаров падне от поста. Този ден рано или късно ще дойде. Тогава, ако нищо не се промени, какво правим? С какво Ивайло Константинов, Радо и Матей ви убедиха, че са по-различни? И когато очакваните олимпийски медали не се появят, Асикс продължат да доставят екипи, шампионите отново са служебни, ще им искате ли и на тях оставките?

Не, няма да изчезнат с магическа пръчка. И какъв е извода, братко Доминго ?? :lol: :lol: Нека оставим Данчо да си краде държавна пара, да паразитства на гърба на волейбола, така ли ??!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
castiel
Контакти:

Мнениеот castiel » 08 юли 2012 18:03

Незнам в друга страна при мъжете и жените да се определя СЛУЖЕБНО шампиона , най-добрия играч и треньор на страната се отказват и все пак държавата стои зад НАГЪЛ СТРОИТЕЛЕН ИНЖЕНЕР , който с хиляди документа се доказа , че 90% от разходите на федерацията са "ДРУГИ"!!!!!!!!!!!!
[wrapimg=]http://external.ak.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQD2RerfQABjoqo3&url=http%3A%2F%2Fvthumb.ak.fbcdn.net%2Fhvthumb-ak-ash3%2Fs403x403%2F632664_10201051998290442_10201051973449821_64103_803_b.jpg&jq=100[/wrapimg]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 22:36

1982 написа:
brat domingo написа:Искам да попитам всички, които са убедени, че проблемите на волейбола ще изчезнат с магическа пръчка, веднага щом Данчо Лазаров падне от поста. Този ден рано или късно ще дойде. Тогава, ако нищо не се промени, какво правим? С какво Ивайло Константинов, Радо и Матей ви убедиха, че са по-различни? И когато очакваните олимпийски медали не се появят, Асикс продължат да доставят екипи, шампионите отново са служебни, ще им искате ли и на тях оставките?

Не, няма да изчезнат с магическа пръчка. И какъв е извода, братко Доминго ?? :lol: :lol: Нека оставим Данчо да си краде държавна пара, да паразитства на гърба на волейбола, така ли ??!

разбрах ти идеята - стига е крал Данчо, нека Ивайло и Радо да пооткраднат и те нещо

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 22:38

drvasko98 написа:Ивайло Константинов, Владо Иванов, Пламен Пенчев, все коментари на хора навътре в нашия волейбол

Пич, това че не правиш разлика между Ивайло Константинов и Пламен Константинов показва, че ти си "навътре в нашия волейбол"

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 22:41

1982 написа:
brat domingo написа:
1982 написа:Аз пак питам - след олимпиадата в Пекин, когато се изгавриха с отбора и Пламен, къде бяхте, защо не застанахте срещу БФВ ??? Защо никой не потърси отговорност от виновните ??

Защото не знам за какъв скандал в Пекин говориш. Слуховете, които се пускат, нищо не означават. Защо Пламен не излезе да каже какво е станало?

На мен Пламен нищо не ми е казал. На теб какво ти каза?

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 08 юли 2012 22:45

1982 написа:
brat domingo написа:

На мен Пламен нищо не ми е казал. На теб какво ти каза?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2012 09:59

brat domingo написа:На мен Пламен нищо не ми е казал. На теб какво ти каза?

Каза го на всички, не лично на мен. Да си чел и слушал, няма да преразказвам цялата сега за неразбралите.

Върни се в “Волейбол”