Световна Лига 2012 - Равносметката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

apocalexxnow
Контакти:

Re: Световна Лига 2012 - Равносметката

Мнениеот apocalexxnow » 08 юли 2012 12:15

Самият факт, че тези, които подкрепяме Стойчев, четем всички мнения и отговаряме, а другите само плюят ей така, без нищо да са прочели и без нито един аргумент да сложат, говори достатъчно за стабилността на тяхната теза.

Иван56, Л-Меси, предателите сте вие.

Попкорн, а ти ще ми отговориш ли - ако не сега, кога да го направят? След олимпиадата всички се разотиват по клубните си отбори, тогава ли? Или Стойчев трябва да зареже Италия, тоест да прецака тези, които се отнасят КОРЕКТНО с него, за да остане тук да оправя нашите бакии? И то при положение, че вече никой няма да следи какво става, защото няма мачове на националния. Или може би догодина, та да могат сега от домакинствата Данчо и сие да се нагушат здраво, пък после шапка на тояга? Кажи ми кога трябваше да бъде поведена тази война?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: ivan56

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:17

А кое е в интерес на тази България с главни букви - олимпийски медал или истината. Заради големите букви не един е загинал и да си видим сега държавата колко е голяма и колко е истинска. Интересно как живеят в Монте Карло или Монако? Или да речем - в Швейцария, в която и данъците са предмет на референдум и национално съгласие. И да видим колко биха заменили медала от Олимпийски игри с по-достоен живот и тогава да си служим с думи-убийци като предател и родоотстъпник.
Защото ако всеки си бранеше така правата, нямаше да сме такава безправна рая.
Последна промяна от Странджата на 08 юли 2012 12:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 12:19

ivan56 написа:Аз искам да попитам.Доволни ли сте сега господа(Стойчев,Лазаров,Казийски и Жеков).Вашите лични борби докараха отбора до това положение.Вие сте предатели,когато отбора имаше предпоставки за нещо голямо вие решихте да се правите на велики и да поставите собственото си его пред националния отбор на БЪЛГАРИЯ.Вие сте виновни за всичко само и само да сте най отгоре на пирамидата.След като се мислите за големи мъже трябваше всеки да направи някакъв компромис за благото на България,но вие несте мъже а комплексари.И какво постигнахте,едно голямо нищо.

След като всички пишете ЛИЧНИ борби , обосновете се ! Кои са тези лични борби ? Какво точно печелят с това да не участват на финали на световна лига и олимпиада ? Ще вземат медали от форумите , с неучастието си , или ще получат купища пари ?Ще се радвам ако дадеш някакъв логичен отговор ? Единственото което получават отстоявайки позицията си е обиди , от не разбрали ситуацията господа!

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 08 юли 2012 12:20

Никой не защитава и не застана на страната на треньора Радостин Стойчев,хората застанаха зад първият човек който застана с името си и авторитета си и се противопостави на безобразията които се случват във БФВ.Във времето и други заставаха така но бяха бързо изкушавани с постови и им се запушваше устата.Такива са Любо Ганев,Димо Тонев,Сеферинов и т.н голяма част от УС е била против Лазаров но после когато им се предложеше да се наредят на хранилката млъкваха като мишки.Още много момчета биха сторили това което сториха Матей и Андрей,но поради простата причина,че за тях участието им в националният отбор е трамплин за трансфер в по-добър клуб ги задържа засега.
Последна промяна от masona84 на 08 юли 2012 12:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 юли 2012 12:21

za nas e toj religiq написа:
L_Messi написа:Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Говориш абсолютни глупости ! Прочети горния ми пост и се замисли ! Тези хора не искат ли да са на финал в лигата ? Не искат ли да са с медал от олимпиада ? За какви лични интереси ми говориш ? Да си жертваш , името , труда и мечтите е "интереси" така ли ? Сигурно за тях е по важно да създават интриги и такива като теб да ги плюят , от колкото да сбъдват мечтите си :?: Аман от коментатори като теб !

Глупости говориш ти - как може да ми задаваш такъв тъп въпрос? Очевидно е, че "тези хора" не искат да играят финал в лигата, след като си тръгнаха точно преди финалите. Олимпиадата не искам да я коментирам, според мен там и с тях и без тях пак няма как да вземем медал. Но домакинството във финалите на СЛ ни даваше възможност да постигнем нещо по-значимо в този турнир пред погледа на цяла България, а те разбиха отбора.
Така че, недей да ми пробутваш тезата, че били жертвали името и труда си - абсолютна глупост. Точно обратното е - не пожелаха да пожертват личните си интереси и да потиснат егото си в името на България!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:24

От тях та до всеки, който, за да може да се бъхта в косматите гърди с "Булгар, булгар", е готов да ругае всеки, който му пречи ...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 08 юли 2012 12:27

L_Messi написа:
za nas e toj religiq написа:
L_Messi написа:Равносметката е, че Майка България беше предадена по най-долния начин от Стойчев, Матей и Жеков от една страна, както и от кликата около Данчо Лазаров. И двете страни поставиха личните си интереси над тези на българския волейбол и българския народ като цяло!

Говориш абсолютни глупости ! Прочети горния ми пост и се замисли ! Тези хора не искат ли да са на финал в лигата ? Не искат ли да са с медал от олимпиада ? За какви лични интереси ми говориш ? Да си жертваш , името , труда и мечтите е "интереси" така ли ? Сигурно за тях е по важно да създават интриги и такива като теб да ги плюят , от колкото да сбъдват мечтите си :?: Аман от коментатори като теб !

Глупости говориш ти - как може да ми задаваш такъв тъп въпрос? Очевидно е, че "тези хора" не искат да играят финал в лигата, след като си тръгнаха точно преди финалите. Олимпиадата не искам да я коментирам, според мен там и с тях и без тях пак няма как да вземем медал. Но домакинството във финалите на СЛ ни даваше възможност да постигнем нещо по-значимо в този турнир пред погледа на цяла България, а те разбиха отбора.
Така че, недей да ми пробутваш тезата, че били жертвали името и труда си - абсолютна глупост. Точно обратното е - не пожелаха да пожертват личните си интереси и да потиснат егото си в името на България!

Добре де ти си третия човек който питам . КОИ СА ТЕЗИ ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИ :?: Какво печелят от цялата ситуация , спортист който не играе и треньор който не работи ?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 юли 2012 12:30

Е, и каква стана тя сега - и едните, и другите са маскари, ама келепир има в тая работа. И като беше се запазило статуквото в името на "майка България", какво щеше да стане с това представяне на пореден турнир? Ами да бяхме се представили ние, а не отборът, да бяхме пяли, да бяхме напълнили залата , облечени с фанелки в трите цвята, да бяхме се забавлявали като едни ирландци, да речем, - а то - залата празна, ругатни и обиди и какво ли не още. Щото и това е част от представянето - и то наше, а не на тези, които са "предопределени" да играят за нашата гордост. Не че гордостта е его ....

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 08 юли 2012 12:35

Пловдивчанинът написа:
za nas e toj religiq написа:Няма кой и в какво да те убеждава! За мен е срамно да наречеш човек предател , защото се бори за принципите си и идеалите , неговите и на спорта който представлява ! Застана коректно пред медиите , обяви мотивите си , каза и условията при които ще остане ! Не се крие като въпросния господин "началник" който уж е в чужбина , а се е сврял в тъмното ъгълче до една колона в Арена Армеец ? Това не е лицето на БГ волейбола , хората които са около него и го покриват също ! Искаме хора с морал и доблест ! Които да застанат пред медиите и да защитят името на волейбола ! А не тайни гласувания , криеница , и неадекватни изказвания ! Заслужават уважение , тези които застават с името и репутацията си , и ясно и категорично отстояват позицията си ! Не било сега момента ? А кога , ако бяхме постигнали нещо значимо в лигата и олимпиадата , кой и как мислите щеше да измести въпросните господа от срасналите им със задниците кресла :?: Виждайки как отбора се съсипва не се маха , камоли ако постигнем успехи на тези форуми !

Колега няма как да ги убедиш за тях те са предатели. Най-смешно ми става като почнат да ги сравнят с футболните национали, които са се отказали. А разликата е толкова голяма и като отбор и като причини за отказването. Тук и двамата искат бъдеще и добро управление на волейбола в България и защитават нещо. По тази логика както се отказваха футболните национали целият национален отбор по волейбол щеше вече да се отказал, защото и те получават доста сериозни псувания най-вече тука по форумите.

Явно не са ги учили в училище,че ИСТИНАТА И ЧОВЕШКОТО ДОСТОЙНСТВО СА НАД ВСИЧКО.Да се бориш за истината,да разобличаваш лъжата е чест и дълг независимо кога.Същото се отнася за ЧЕСТТА И ДОСТОйНСТВОТО.На това всеки ден уча синът ми.
Баткоff вън

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 08 юли 2012 12:36

С Матей, без Матей все сме си на едно ниво - топ 6.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Волейбол”