България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Няма смисъл да ходите на Олимпиадата без Казийски!

Мнениеот CHE » 07 юли 2012 23:48

sandi74 написа:
moni74 написа:
Blagoy написа:мони74, волейбол има ВЪПРЕКИ Лазарофф, ще има и след него!

Ако Лазаров не беше уредил втората квалификация в България, щеше да видим Олимпиадата през крив макарон. И тогава Стойчев беше длъжен да си подаде оставката сам, ако има достойнство.

Абсолютно.Стойчев го знаем-абсолютен провал като национален треньор и интригант от класа.

Много точно.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 07 юли 2012 23:48

grasiani написа:Ще сме туристическа трупа Лазаров и ко на Олимпиадата.

Важното е,че там няма да гида Радо шоу. :) :)

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 07 юли 2012 23:48

Аз съм на 46г.а волейбол гледам от34-35г.За съжаление част от най–хубавите ми години преминаха по времето на комунизма.
Баткоff вън

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 07 юли 2012 23:49

Blagoy написа:
v.r.s. написа:
Не излизат таланти защото бизнеса не дава пари за спорта, когато започне да се случва това, тогава ще има и таланти, отбори и силно първенство. Закрити бяха школи като тази в Перник, точно поради тази причина, а като ги няма тях откъде да излезнат добри волейболисти. Който и да е начело на спортните федерации не се ли обезпечат отборите, няма как да има развитие. Ще излиза от време на време по някой спортист и това е.

Ще ти отговоря с пример. Каква е ролята на федерацията ли? Каквато е ролята на изпълнителната и законодателната власт за развитието на икономиката на държавата, например. Т.е. - огромна! Кажи ми каква визия и стратегия има БФВ за развитието на волейбола в България и доколко я изпълнява? Или "визията и стратегията" е да се заграби колкото е възможно повече? Не знам дали помниш времената, когато националите ни играеха в световната лига с един цифт екипи и като се скъсаха си ги шиеха... Е, това ако не е позор...
Да, от тогава леко се промениха нещата, интересът към волейбола се повиши, почнаха и да се генерират малко повече приходи, но пак много малка част от тях отиват за играчите. Но те поне си ги заслужават. Останалите може да се влагат в развитието на волейбола, но Данчо и сие предпочитат да се облажат. Затова и последният толкова силно е захапал кокала и не го пуска на никаква цена.

Основното нещо за развитието на волейбола е работата в клубовете, а за това трябва самите собственици да създадат условия, което изисква и средства. Кой беше виновен когато големият бизнесмен за който 7 мильона евро каза, че са джобни пари съсипа волейбола в Перник и то изградени отбори и при мъжете и при жените? Това стана и с други отбори, където волейбола имаше традиции и школи и излизаха добри състезатели. При това положение каквито визии и стратегии да има федерацията е без значение, защото няма добра основа за развитието. Това стана и с баскетбола-жени, които преди години бяха европейска и световна сила, виждаме къде е футбола, атлетиката, щангите, борбата, бокса и т.н., спортове в които бяхме от водещите страни в света.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 юли 2012 23:49

Иван Барабан написа:
Ивайло Стефанов който е на 39 години е по-добър от този дебелак Алексиев :oops:

Много си е добре Тошко, в България няма по-добър от него на този пост. Само да мане тоя флот ... видя се, че и силен сервиз му влиза

моля те не говори глупости!На кое е добър?Посрещане ли?Най-слабият от всички на посрещане е Алексиев и днеска се видя.Сервиза му няма да го коментирам.Дори не го насочва.Бие го колкото да го вкара.Да не кажем,че бая пъти го изпортва!В нападение с неговите пусканици стана известен.Всички волейболисти научиха,че Алексиев на 80% от топките ги пуска зад тях!Добър е , ама по душа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 07 юли 2012 23:50

alexpk написа:Аз съм на 46г.а волейбол гледам от34-35г.За съжаление част от най–хубавите ми години преминаха по времето на комунизма.

Не съжалявай! Комунизъм в България не е имало. Имаше социализъм и той беше много по - добър вариант от сегашното, което виждаш. По времето на социализма "Левски" имаше истински футболисти и не само "Левски", всички български отбори, изобщо спортните клубове бяха наистина КЛУБОВЕ. В тях се работеше, за да се постига резултат, а не само заради олимпийския принцип.
Последна промяна от hrclspr12 на 07 юли 2012 23:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 07 юли 2012 23:51

sandi74 написа:Нямам спомен личния лакей на некадърника Стойчев Матейчо някой да го е гонил.Като неще да играе прав му път,да носи чехлите на господаря си.

И за какво го обвинявате тогава ? Кога ще проумеете че постъпката им е заради едно по добро БЪДЕЩЕ , а не заради лични интереси ! И ако някои хора не се чувстваха богопомазани , можеха да седнат и да решът проблема ! Не Матей и Стойчев са ви криви ! А вие с мисленето си :!: :!: :!: Когато има ясна визия за бъдещето ще има и успехи! Но докато търсите вина в тези които искат да променят нещо , успехи няма да има ! То бива глупост , ама да си толкова горд и безочлив , че да не разчиташ на най добрия си играч , заради егото си и чувство за собственост :?: Ако федерацията работеше за отбора и бъдещето му ,щеше да направи всичко възможно отбора да е в оптимално добро състояние и пълен комплект играчи ! Самия факт че отбора се разпада , говори точно обратното ! С действията си федерацията върви точно срещу отбора , и не прави нищо за да му помогне ! А вие си продължавайте да плюете Стойчев и Казийски :!:

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 07 юли 2012 23:54

hrclspr12 написа:
alexpk написа:Аз съм на 46г.а волейбол гледам от34-35г.За съжаление част от най–хубавите ми години преминаха по времето на комунизма.

Не съжалявай! Комунизъм в България не е имало. Имаше социализъм и той беше много по - добър вариант от сегашното, което виждаш. По времето на социализма "Левски" имаше истински футболисти и не само "Левски", всички български отбори, изобщо спортните клубове бяха наистина КЛУБОВЕ. В тях се работеше, за да се постига резултат, а не само заради олимпийския принцип.

На колко си години?
Баткоff вън

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 07 юли 2012 23:55

Много ясно че на олимпиадата нямаме шансове,за разлика от от днес където бяхме домакини за 1 път от 23 г..Тъпите ръководители и състезатели не осъзнаха че това е шанса на живота им ,а ми говорят за някаква олипщмпиада където наи фантастичния резултат които можем да пастигнем е 3 място.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 07 юли 2012 23:57

za nas e toj religiq написа:
sandi74 написа:Нямам спомен личния лакей на некадърника Стойчев Матейчо някой да го е гонил.Като неще да играе прав му път,да носи чехлите на господаря си.

И за какво го обвинявате тогава ? Кога ще проумеете че постъпката им е заради едно по добро БЪДЕЩЕ , а не заради лични интереси ! И ако някои хора не се чувстваха богопомазани , можеха да седнат и да решът проблема ! Не Матей и Стойчев са ви криви ! А вие с мисленето си :!: :!: :!: Когато има ясна визия за бъдещето ще има и успехи! Но докато търсите вина в тези които искат да променят нещо , успехи няма да има ! То бива глупост , ама да си толкова горд и безочлив , че да не разчиташ на най добрия си играч , заради егото си и чувство за собственост :?: Ако федерацията работеше за отбора и бъдещето му ,щеше да направи всичко възможно отбора да е в оптимално добро състояние и пълен комплект играчи ! Самия факт че отбора се разпада , говори точно обратното ! С действията си федерацията върви точно срещу отбора , и не прави нищо за да му помогне ! А вие си продължавайте да плюете Стойчев и Казийски :!:
И каква точно им е визията на Радо и Матейчо? Освен да махнат Лазаров.

Върни се в “Волейбол”