Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 17:27

burgazliqta написа:
subzero написа:
ntodorov написа:Ако искате да изтъкнете достойнството си в гащите пред любим обект не е лошо да вмъквате, че когато сте в тоалетна по малка нужда и двете ръце ви са заети... :mrgreen:

То с едната може да са чешеш по главата и да са чудиш:Бреех,де отиде???

а с другата да го търсиш :mrgreen: :mrgreen:

Аз моето достойнство кЪт ми пречи го препасвам през кръста, да не ми се сурка през крачола по земята...а когато ходя по малка нужда търся къде има пожар :mrgreen:
Айде приятен уикенд от мен.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 17:38

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:Как искам да ми дадат заплатата най-накрая, че сумати работи трябва да плащам и да купувам :) :shock:

Хм, какво ще плащаш, направо им кажи да ги пишат на пясъка и да чакат вълната да мине :mrgreen:
Майтапа настрана, сетих се за един виц:
Един човек се кахърял, кахърял...забелязал го негов приятел и загрижено попитал:
- Какво става друже, защо си така угрижен?
- Ами притеснявам се. Дължи пари на едни хора...пък нямам, не мога да им ги върна сега..
- Че кажи им че не можеш да им ги върнеш - да се притесняват те :mrgreen: Ти за какво се тревожиш :idea:

Еми на телефона дет ми го откраднаха имам да внасям още 80 лева вноски, ще си взимам лаптоп и мисля да внеса първите две вноски(100 лв) и на наще имам да връщам 100 лева. И заплатата ми заминава :roll: :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 17:40

калпазанчо написа:Аз моето достойнство кЪт ми пречи го препасвам през кръста, да не ми се сурка през крачола по земята...а когато ходя по малка нужда търся къде има пожар :mrgreen:

Сега имах малко работа извън града, гледам към айтос има някъв пожар, така че ако ти се пика може да отскочиш да го загасиш, да не се мъчат пожарникарите :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 17:41

И сега не си на този номер, който аз имам, така ли да разбирам? Вчера мислих да ти звъня като съм в Сл.Бряг...да пием по едно айранче..с една милинка :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 17:43

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Аз моето достойнство кЪт ми пречи го препасвам през кръста, да не ми се сурка през крачола по земята...а когато ходя по малка нужда търся къде има пожар :mrgreen:

Сега имах малко работа извън града, гледам към айтос има някъв пожар, така че ако ти се пика може да отскочиш да го загасиш, да не се мъчат пожарникарите :mrgreen: :mrgreen:

Да бия път до Айтос за една пикня...ей го де е морето на 200 метра от офиса... :mrgreen: пък вие утре ходете на плаж в Бургас :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 17:44

калпазанчо написа:И сега не си на този номер, който аз имам, така ли да разбирам? Вчера мислих да ти звъня като съм в Сл.Бряг...да пием по едно айранче..с една милинка :mrgreen:

Същия си ми е номера ;) Що не звънна бре щях да те почерпя даже и кръстословицата щях да ти дам да решиш. :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 17:47

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:И сега не си на този номер, който аз имам, така ли да разбирам? Вчера мислих да ти звъня като съм в Сл.Бряг...да пием по едно айранче..с една милинка :mrgreen:

Същия си ми е номера ;) Що не звънна бре щях да те почерпя даже и кръстословицата щях да ти дам да решиш. :mrgreen: :mrgreen:

Ми на, нали каза, че ти е откраднат телефона. Звънях на Тошко, не вдигна и викам къде къде и хоп в Емералд в РАвда при един приятел на басейнчето, пихме по едно коктейлче....ако знаех, щях да ти звънна, да не ходя до Равда. Пиши ми на лични в кой хотел работиш ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 17:52

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:

Ми на, нали каза, че ти е откраднат телефона. Звънях на Тошко, не вдигна и викам къде къде и хоп в Емералд в РАвда при един приятел на басейнчето, пихме по едно коктейлче....ако знаех, щях да ти звънна, да не ходя до Равда. Пиши ми на лични в кой хотел работиш ;)

Е аз казах, че само е откраднат :) Иначе майка веднага ми изкара една нова карта със същия номер. ;) Изтърва момента, така и така шефката почиваше вчера, щяхме да измислим нещо ;)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 18:50

Айде аз отивам на работа. :x Още една скучна вечер се очертава, надявам се поне да се съберем 4-ма да врътнем едно белотче, че иначе много тегаво ще е. :shock: Ако ли не смятам да се наспа подобаващо. :lol: :lol: Айде лека вечер. :)

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 юли 2012 20:10

Петък, работен ден..... пък що айляк се е навъдил :roll:

Върни се в “Черноморец”