Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 06 юли 2012 15:10

Кат заговорихме за айряни, да споделя, че вчера се почувствах като някой пенсионер(нищо лично към вас) Сутринта на работа нямаше ко да се прай, и си взех една милинка, един голям айрян и един вестник. Просто трябваше да се види тази гледка, как седя ям си милинката, пия си айряна и си чета вестника Почувствах се стар

Ники... Моля, моля. Ние съвременните старци вече сме в друго амплоа...Аз например ходя по голяма нужда вече и само с включено Wi-Fi...Дори и за кафе не държа на компания. Така съм се виртуализирал на дърти години, че усещам движенията си, като роботизирано-накъсани. :)... Поне вестниците са бита карта за мен. :mrgreen:
[offtopic]:| Ники. Виж, посъветвай се, но...Купуването на милинка с айрян и вестник е една от малките стъпки водещи към житейско и духовно узряване...Вие младите се развивате бързо, но баш пък с такава скорост ????... Запрете се. :) :) :) :[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юли 2012 15:11

Шшшш.алооо,обърнахте го на селскостопански форум тука. :mrgreen: Лапета такива. Ши са базикат с възрастните ора. ;)
Ъъъъ,Владо виж за тия ваучери хубаво,ама ся и любовница трябва да си търся. :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:11

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Не, онези черните с белите букви и цифри. Ама даже да са още по-стари - да започват с Б и отзад да няма друга буква...И вестника трябва да е Лечител или Трета възраст :mrgreen:

Вестника беше "Здраве", четях статия за проблемите в кръста или как по-лесно да поливаме доматите и да садим пипер :mrgreen: :mrgreen:

Съвет от мен - влез малко в Гугъл и прочети каква химия да приложиш на доматите и пипера, че от минимална бройка корени да изкараш макс добиви ;) :mrgreen: вместо да четеш как по-лесно да ги поливаш...или направо си купувай от новите хибридни сортове...

Е гугъл е за по-младите. Сега си взех вестник АГРО и ще прочета статията на бай Дончо за бърз расзад на доматите и пипера :mrgreen: После мисля да отскоча до някоя агро аптека да взема семена и малко тор за краставиците, естествено след като мина през болницата и аптеката(все пак трябва да се видя с наборите) :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 юли 2012 15:12

subzero написа:Шшшш.алооо,обърнахте го на селскостопански форум тука. :mrgreen: Лапета такива. Ши са базикат с възрастните ора. ;)
Ъъъъ,Владо виж за тия ваучери хубаво,ама ся и любовница трябва да си търся. :roll:

Данчо. С такъв ваучер - любовници бол. :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юли 2012 15:12

ntodorov написа:
Кат заговорихме за айряни, да споделя, че вчера се почувствах като някой пенсионер(нищо лично към вас) Сутринта на работа нямаше ко да се прай, и си взех една милинка, един голям айрян и един вестник. Просто трябваше да се види тази гледка, как седя ям си милинката, пия си айряна и си чета вестника Почувствах се стар

Ники... Моля, моля. Ние съвременните старци вече сме в друго амплоа...Аз например ходя по голяма нужда вече и само с включено Wi-Fi...Дори и за кафе не държа на компания. Така съм се виртуализирал на дърти години, че усещам движенията си, като роботизирано-накъсани. :)... Поне вестниците са бита карта за мен. :mrgreen:
[offtopic]:| Ники. Виж, посъветвай се, но...Купуването на милинка с айрян и вестник е една от малките стъпки водещи към житейско и духовно узряване...Вие младите се развивате бързо, но баш пък с такава скорост ????... Запрете се. :) :) :) :[/offtopic]

Божеее,ако няма Wi-fi не ходя в тоалетната с дни. :roll: Пък,ако има не излизам от там с дни. :mrgreen:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юли 2012 15:14

ntodorov написа:
subzero написа:Шшшш.алооо,обърнахте го на селскостопански форум тука. :mrgreen: Лапета такива. Ши са базикат с възрастните ора. ;)

Лошото е,че предпочитам да съм сам. Тряя питам Владо дали важи за един човек.

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:14

ntodorov написа:

Ники... Моля, моля. Ние съвременните старци вече сме в друго амплоа...Аз например ходя по голяма нужда вече и само с включено Fi-Wi...Дори и за кафе не държа на компания. Така съм се виртуализирал на дърти години, че усещам движенията си, като роботизирано-накъсани. :)... Поне вестниците са бита карта за мен. :mrgreen:

ооо що така бе Нейчо :o Аз по голяма нужда ходя само с кръстословица и докато не я реша не излизам :mrgreen:
Няма лошо да се развиваме бързо, така ще сме по улегнали и няма да правим глупости с кухите си глави. :) ;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 15:15

Отивам да видя един авер. А там гъмжи от работа и поръчки. Авера звъни на колежката си от другия магазин:
- Имам добра и лоша новина. С коя да започна?
- С лошата - отговаря гласа от другия край на слушалката..
- Ами сещаш ли се за онази задната броня на онова Бентли...?
-Мдааа, какво за нея?
- Ами клоиента я отказа, и производителя не ще да я приеме обратно. Щото е правена по специална поръчка...
- А каква е тогава добрата - питаколежката му.
- Ами че току що с теб си купихме задна броня за Бентли. За 4500 лева....
- Че това ли е добрата новина?
- Ами да, разбира се. Това ще ни мотивира да работим повече и по-добре, да съберем пари и за останала част от Бентлито...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та и твоята работа такава, Данчо...
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 15:16

subzero написа:
ntodorov написа:

Лошото е,че предпочитам да съм сам. Тряя питам Владо дали важи за един човек.

Скъсай го наполовина и ето ти ваучер за един човек. Другата половина е върни на Владо да има за други на които им се ходи сами :lol:

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 юли 2012 15:16

Като заговорихте... Познайте от къде ви пиша? :mrgreen:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Черноморец”