Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 13:17

калпазанчо написа:Ами аз тогава отивам на долния етаж в корпоративната ни сграда и ще взема да повися малко в джакузито с шефа на отдел "Придобивания и сливания" 8-) да обсъдим малко корпоративни слухове коя корпорация ще фалираме и ще изкупим после, колко ще спечелим от това, следва малко скуош с регионалния да постоплим обтегнатите взаимоотношения напоследък покрай изкупуването на гръцкия държавен дълг :geek: , един душ във фитнеса със сектерарката на шефа :o (какъв бюст) и към 17:30 се качвам на фирмения хеликоптер - и направо на вилата на гръцката Ривиера, че много ми се събра тези дни... :lol:

Еххх зает човек си :lol: А време за нас кога ще отделиш, че бирата взе да се стопля вече :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 13:18

калпазанчо написа:Де изчезнахте всички бре? Да не отидохте да хапвате? Пффф, големи опашки на тия бързи храненета в центъра. Човек може да му се отяде (не че не се наядох като за едно тибетско семейство с китайска храна, направена от виетнамски майстор примесена с 2 айряна.)
[offtopic]И сега...................чакаме (реакцията на бациликус булгарикус с бациликус китаикус/виетнамикус) :mrgreen: Да ме прощава СЕраков :?[/offtopic]

Да не се срещнат СЕраков и Рядков, че тоалетната може да има нов цвят на плочките :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 13:22

Оххх ся опуках четвърт тава пилешко филе с гъби и ананас, една салатка и за десерт две големи парчета торта(бяла неделя). Сега имам чувството, че не вървя а се търкалям :mrgreen:
П.С.: Отивам да разходя кучето, че да слегне храната, пък и да видя как е навънка времето хем и кучето да види малко свят, че горкото по цял ден седи в нас(как не му е умръзнало да спи незнам) :lol: :o

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 13:32

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Ами аз тогава отивам на долния етаж в корпоративната ни сграда и ще взема да повися малко в джакузито с шефа на отдел "Придобивания и сливания" 8-) да обсъдим малко корпоративни слухове коя корпорация ще фалираме и ще изкупим после, колко ще спечелим от това, следва малко скуош с регионалния да постоплим обтегнатите взаимоотношения напоследък покрай изкупуването на гръцкия държавен дълг :geek: , един душ във фитнеса със сектерарката на шефа :o (какъв бюст) и към 17:30 се качвам на фирмения хеликоптер - и направо на вилата на гръцката Ривиера, че много ми се събра тези дни... :lol:

Еххх зает човек си :lol: А време за нас кога ще отделиш, че бирата взе да се стопля вече :lol: :lol:

Ами мислех да ви пратя хеликоптера да ви вземе при мен на вилата, ама криза все пак, кво да прайм', трябва да минимизираме разходите за представителни нужди, освен ако не ви мързи да си поръчате визитки на мениджъри на хеджфондове от Азия :mrgreen: (похарчете повечко парички, не се стискайте, трябва да изглежда по-реалистично ;) ) и да ми драснете 2-3 писма на мейла относно търга за строителството на новия небостъргач в Дубай (кво да се праЙ, гледай какви времена настанаха, кой можеше да очаква това да се случи) Ако искате и лимузина с шофьор да ви вземе от офиса, пишете че плащате кеш ;)
Ако не като се върна от вилата може да мина да ви взема за ски в Аспен.
п.п. Абе имам тука останали едни ваучери за почивка на Хаваите, ще вземат да изгорят, някой иска ли да закара любовницата на почивка?
Последна промяна от калпазанчо на 06 юли 2012 13:39, променено общо 3 пъти.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 13:36

burgazliqta написа:Оххх ся опуках четвърт тава пилешко филе с гъби и ананас, една салатка и за десерт две големи парчета торта(бяла неделя). Сега имам чувството, че не вървя а се търкалям :mrgreen:
П.С.: Отивам да разходя кучето, че да слегне храната, пък и да видя как е навънка времето хем и кучето да види малко свят, че горкото по цял ден седи в нас(как не му е умръзнало да спи незнам) :lol: :o

Моето кулинарно предизвикателство се нарича 2х350гр. пиле в сладко-кисел сос, пиле с кисели краставички, спагети и ориз с 3 вида месо и гъби, поляти обилно от два айрана - един малък и един голям (и двата чорбаджийски осолени :mrgreen: )

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 13:47

калпазанчо написа:Ами мислех да ви пратя хеликоптера да ви вземе при мен на вилата, ама криза все пак, кво да прайм', трябва да минимизираме разходите за представителни нужди, освен ако не ви мързи да си поръчате визитки на мениджъри на хеджфондове от Азия :mrgreen: (похарчете повечко парички, не се стискайте, трябва да изглежда по-реалистично ;) ) и да ми драснете 2-3 писма на мейла относно търга за строителството на новия небостъргач в Дубай (кво да се праЙ, гледай какви времена настанаха, кой можеше да очаква това да се случи) Ако искате и лимузина с шофьор да ви вземе от офиса, пишете че плащате кеш ;)
Ако не като се върна от вилата може да мина да ви взема за ски в Аспен.
п.п. Абе имам тука останали едни ваучери за почивка на Хаваите, ще вземат да изгорят, някой иска ли да закара любовницата на почивка?

Пу за мен единия ваучер :mrgreen: Ако ще ходите до Аспен обадете ми се, ще ви поканя в моята скромна виличка. :lol:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 13:50

калпазанчо написа:
burgazliqta написа:Оххх ся опуках четвърт тава пилешко филе с гъби и ананас, една салатка и за десерт две големи парчета торта(бяла неделя). Сега имам чувството, че не вървя а се търкалям :mrgreen:

Моето кулинарно предизвикателство се нарича 2х350гр. пиле в сладко-кисел сос, пиле с кисели краставички, спагети и ориз с 3 вида месо и гъби, поляти обилно от два айрана - един малък и един голям (и двата чорбаджийски осолени :mrgreen: )

Кат заговорихме за айряни, да споделя, че вчера се почувствах като някой пенсионер(нищо лично към вас) :lol: Сутринта на работа нямаше ко да се прай, и си взех една милинка, един голям айрян и един вестник. Просто трябваше да се види тази гледка, как седя ям си милинката, пия си айряна и си чета вестника :lol: Почувствах се стар :mrgreen:
п.п. Само дет не бях отгърнал на страницата с некролозите :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 14:05

Ники, не си изглеждал достатъчно стар с тая милинка :mrgreen: За да го докараш кЪт нас - взимаш си очилата с диоптър, една шепа хапчета, бастунката и си слагаш вестника да ти пази сянка над главата. Оставяш мухите да те кацат и не им обръщаш внимание. Едва тогава можеш малко да го докараш на нас :mrgreen:

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 14:20

калпазанчо написа:Ники, не си изглеждал достатъчно стар с тая милинка :mrgreen: За да го докараш кЪт нас - взимаш си очилата с диоптър, една шепа хапчета, бастунката и си слагаш вестника да ти пази сянка над главата. Оставяш мухите да те кацат и не им обръщаш внимание. Едва тогава можеш малко да го докараш на нас :mrgreen:

и една шапка от вестник изцапана с олио, така вече ще го докарам :mrgreen:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 14:36

burgazliqta написа:
калпазанчо написа:Ники, не си изглеждал достатъчно стар с тая милинка :mrgreen: За да го докараш кЪт нас - взимаш си очилата с диоптър, една шепа хапчета, бастунката и си слагаш вестника да ти пази сянка над главата. Оставяш мухите да те кацат и не им обръщаш внимание. Едва тогава можеш малко да го докараш на нас :mrgreen:

и една шапка от вестник изцапана с олио, така вече ще го докарам :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: и една бутилка безалкохолно "Етър" или Ябълка и си ти човекЪт ;) Тамън за Олд скуул бойс :mrgreen: И да не забравиш да подкараш старата бяла Жигула с работната синя куртка (да не се оглеждаш встрани на кръстовищата, където си без предимство :twisted: ) и машинката за пръскане на лозето със син камък да стърчи от багажника :lol:

Върни се в “Черноморец”