burgazliqta написа:калпазанчо написа:Ами аз тогава отивам на долния етаж в корпоративната ни сграда и ще взема да повися малко в джакузито с шефа на отдел "Придобивания и сливания"

да обсъдим малко корпоративни слухове коя корпорация ще фалираме и ще изкупим после, колко ще спечелим от това, следва малко скуош с регионалния да постоплим обтегнатите взаимоотношения напоследък покрай изкупуването на гръцкия държавен дълг

, един душ във фитнеса със сектерарката на шефа

(какъв бюст) и към 17:30 се качвам на фирмения хеликоптер - и направо на вилата на гръцката Ривиера, че много ми се събра тези дни...

Еххх зает човек си

А време за нас кога ще отделиш, че бирата взе да се стопля вече

Ами мислех да ви пратя хеликоптера да ви вземе при мен на вилата, ама криза все пак, кво да прайм', трябва да минимизираме разходите за представителни нужди, освен ако не ви мързи да си поръчате визитки на мениджъри на хеджфондове от Азия

(похарчете повечко парички, не се стискайте, трябва да изглежда по-реалистично

) и да ми драснете 2-3 писма на мейла относно търга за строителството на новия небостъргач в Дубай (кво да се праЙ, гледай какви времена настанаха, кой можеше да очаква това да се случи) Ако искате и лимузина с шофьор да ви вземе от офиса, пишете че плащате кеш
Ако не като се върна от вилата може да мина да ви взема за ски в Аспен.
п.п. Абе имам тука останали едни ваучери за почивка на Хаваите, ще вземат да изгорят, някой иска ли да закара любовницата на почивка?