1982 написа:Добре, Стойчев е п.тка и няма място във войната с Данчо Лазаров, чакаме ти, великият пълководец и смел мъж, да ни поведеш.
parvanoff написа:Както казах хубаво качество е да може човек да гледа нещата от всички гледни точки. Аз не съм запознат и затова не обвинявам хора на базата на предположение. Лазаров може да има хиляди причини да не е в залата-може да прави нещо за българския волейбол в Чехия например. Може да е извън залата, за да отдалечи скандалите от отбора, което Радо не направи. И т.н., и т.н.-все неща, с които е хубаво човек да се съобрази, преди да тръгне да плюе по другите...
После пак ми обяснявай как не защитаваш страстно и самоотвержено Данчо Лазаров.

Нека отново да ти обясня нещо, защото виждам, че не го виждаш. Тук има едни хора, които говорят неверни неща без да имат доказателства, а най-лошото е, че въз основа на това плюят и приписват неверни неща на определен човек. Не бих го споменал изобщо това, ако не се обиждаше човек в много случаи без основание, а по този начин се правят скандали и се дестабилизира отбора ни в един много важен момент... Освен това, когато човек се бори за чиста кауза, то той трябва да използа чисти методи, иначе каузата му автоматично се омърсява. Да спамиш всички теми с едно и също. Да плюеш по някого в много случаи неоснователно в абсолютно всички теми. Да постваш една новина по 494905 пъти в някоя тема. Това не са чисти методи. Това е нагнетяване на някое мнение на всички хора, независимо дали тези хора се интересуват изобщо от този въпрос. И ще призова всички, които пишат тук и имат някакво възпитание. Пишете за Лазаров и Стойчев само в темите за тях, а не навсякъде. Има потребители, които вероятно им е писнало да четат едно и също във всяка тема...