Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот Bourgas » 06 юли 2012 12:05

burgazliqta написа:
калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро :roll:

Владо каква е таз работа бе. Я кажи и аз да кандидатсвам :mrgreen:

Е как каква? Бръснар в родилното! 8-)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юли 2012 12:07

Bourgas написа:
burgazliqta написа:
калпазанчо написа: Това моето работа ли е....Почиваш си на канапето и взимаш има-няма 2-3 хиляди евро :roll:

Е как каква? Бръснар в родилното! 8-)

:mrgreen: :mrgreen: Баси свежото!! :mrgreen:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 юли 2012 12:11

Мечтаната професия, а? :mrgreen: Тия дни ходих много до Варна и все се случваше, че съм с фланелки на Черноморец. По бензиностанциите като ме видят да слизам от колата и ... газ пикаят :) А иначе куките са разбрани : "Оооо, акула, айде ела тук, книжка, документи, полици, аптечки, дрегери... А, че не си и пил?" Казвам му : "Луд ли сте, господин полицай, аз не близвам!" Ама не, че ще спра да ходя с фланелки на нашите до Варна и т.н... :mrgreen:

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 юли 2012 12:12

Я ги виж тия кво са се разприказвали! Де се крихте до ся бре? Слънчасахте ли?
Тоше, голамо чакане те изчаках, ама ти нали си си един виден мууушшшеннник :twisted: Вече си имам три на ум за теб и, ако дойдеш следващия път, ще те черпя с...... топла бира :twisted:
За сръчко вече ник'ви грижи нямам - т'ва работа, шефки, премиери, кметове, болни дечица..... за нищо ги няма! Всички ги оправя :mrgreen: Пу-пу, да не му е уроки!
Абе къде се изгуби Акаунта? Да не е фанал гората? Или по-скоро "Паничище"?

Любчо, ЧРД! Да си жив и здрав, да слушаш мама, а тя теб - дваж повече! Животът е пред теб! Дано оттук нататък любимият отбор ти носи само радости и шампионски титли!

п.п. Новорегистрираните да земат да драснат некой ред, та да се запознаем! И както беше казал някой съфорумник тук - ний хора не ядем :) Само свинско и говеждо :mrgreen: Все готини пичове сме ;)

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 юли 2012 12:14

Bourgas написа:Мечтаната професия, а? :mrgreen: Тия дни ходих много до Варна и все се случваше, че съм с фланелки на Черноморец. По бензиностанциите като ме видят да слизам от колата и ... газ пикаят :) А иначе куките са разбрани : "Оооо, акула, айде ела тук, книжка, документи, полици, аптечки, дрегери... А, че не си и пил?" Казвам му : "Луд ли сте, господин полицай, аз не близвам!" Ама не, че ще спра да ходя с фланелки на нашите до Варна и т.н... :mrgreen:

Що лъжеш органите на реда,бе Тоше?? Не близвал...Пфф!! :mrgreen:
Та в тоя ред на мисли,кога ша близнем?? :roll:
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 юли 2012 12:16

Петьо, късно тръгнах от Арапя, не можах да дойда, задържаха ме един вид :mrgreen: А ти нещо много си се разписал, ще напълниш лаптопа с пЕсък, внимвай. И те гледам, че си сменил колата, вече си на Бийтъл(с) вълна :mrgreen:
Данчо и днес е ден :mrgreen: Ще звънна на Нейчо, ако стане работата и може да се организираме по манхатънски 8-)

Потребителски аватар
burgazliqta
Контакти:

Мнениеот burgazliqta » 06 юли 2012 12:20

subzero написа:
Bourgas написа:Мечтаната професия, а? :mrgreen: Тия дни ходих много до Варна и все се случваше, че съм с фланелки на Черноморец. По бензиностанциите като ме видят да слизам от колата и ... газ пикаят :) А иначе куките са разбрани : "Оооо, акула, айде ела тук, книжка, документи, полици, аптечки, дрегери... А, че не си и пил?" Казвам му : "Луд ли сте, господин полицай, аз не близвам!" Ама не, че ще спра да ходя с фланелки на нашите до Варна и т.н... :mrgreen:

Що лъжеш органите на реда,бе Тоше?? Не близвал...Пфф!! :mrgreen:
Та в тоя ред на мисли,кога ша близнем?? :roll:

Е сега държавни тайни ли да издава :lol: :lol: Пък и трябва да сме примерни граждани, кво е тва пиене :lol: :lol:

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 12:48

burgazliqta написа:

Гинеколог-любител на свободна практика :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 13:02

Де изчезнахте всички бре? Да не отидохте да хапвате? Пффф, големи опашки на тия бързи храненета в центъра. Човек може да му се отяде (не че не се наядох като за едно тибетско семейство с китайска храна, направена от виетнамски майстор примесена с 2 айряна.)
[offtopic]И сега...................чакаме (реакцията на бациликус булгарикус с бациликус китаикус/виетнамикус) :mrgreen: Да ме прощава СЕраков :?[/offtopic]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 06 юли 2012 13:07

Ами аз тогава отивам на долния етаж в корпоративната ни сграда и ще взема да повися малко в джакузито с шефа на отдел "Придобивания и сливания" 8-) да обсъдим малко корпоративни слухове коя корпорация ще фалираме и ще изкупим после, колко ще спечелим от това, следва малко скуош с регионалния да постоплим обтегнатите взаимоотношения напоследък покрай изкупуването на гръцкия държавен дълг :geek: , един душ във фитнеса със сектерарката на шефа :o (какъв бюст) и към 17:30 се качвам на фирмения хеликоптер - и направо на вилата на гръцката Ривиера, че много ми се събра тези дни... :lol:

Върни се в “Черноморец”