Абонаментни карти на ЦСКА 2012/2013
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Абонаментни карти на ЦСКА 2012/2013
Някой има ли инфо какво се случва с картите за новия сезон, 2 седмици преди началото на еврокампанията ни. Нито има цени ,нито никакво инфо. Лъха на Аматьорщина, писна ми. Дори Локо плд и Лудогорец ни изпревариха и ги пуснаха , седмица - 2 по-рано. Сега знам ще се сетят 3 дни преди мача ,ще отида да си извадя и ще ми кажат еми ще чакаш 1 месец докато станат готови мойто момче. Толкова ли е трудно едни карти да се направят. Докъде стигнахме .................
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
- POPCORN
- Контакти:
Re: Абонаментни карти 2012/2013
като знам какви цени обявяват нашите чукундури, ще си купя карта на кукуво лято !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
kiko75 написа:POPCORN написа:като знам какви цени обявяват нашите чукундури, ще си купя карта на кукуво лято !
normalno da sa skypi iskate futbolisti kato more[ a cenite na biletite po lev nqma logika az 6te si vzema za G
Ми такова е разбирането на привърженицете. Свикнали са да ходят на стадиона без пари. Инъче се бият в гърдите и викат големи ЦСКА ри. После само да не се сърдим що ни е калпава селекцията. Ккавито и феновета такава и селекцията.
Абонаментните карти са ни най-малкия проблем в момента...
YA GUNNERS YA
PR_CSKA написа:kiko75 написа:POPCORN написа:като знам какви цени обявяват нашите чукундури, ще си купя карта на кукуво лято !
normalno da sa skypi iskate futbolisti kato more[ a cenite na biletite po lev nqma logika az 6te si vzema za G
Ми такова е разбирането на привърженицете. Свикнали са да ходят на стадиона без пари. Инъче се бият в гърдите и викат големи ЦСКА ри. После само да не се сърдим що ни е калпава селекцията. Ккавито и феновета такава и селекцията.
Подкрепям те с две ръце. Това е акутлано за софийските отбори !

normalno da sa skypi iskate futbolisti kato more[ a cenite na biletite po lev nqma logika az 6te si vzema za G[/quote]
Ми такова е разбирането на привърженицете. Свикнали са да ходят на стадиона без пари. Инъче се бият в гърдите и викат големи ЦСКА ри. После само да не се сърдим що ни е калпава селекцията. Ккавито и феновета такава и селекцията.[/quote]
Подкрепям те с две ръце. Това е акутлано за софийските отбори ![/quote]
В Пловдив е още по актуално повярвай ми. Особено за вашия градски съперник. То и при вас ще е същото ама последните години ви нямаше никакви.
Ми такова е разбирането на привърженицете. Свикнали са да ходят на стадиона без пари. Инъче се бият в гърдите и викат големи ЦСКА ри. После само да не се сърдим що ни е калпава селекцията. Ккавито и феновета такава и селекцията.[/quote]
В Пловдив е още по актуално повярвай ми. Особено за вашия градски съперник. То и при вас ще е същото ама последните години ви нямаше никакви.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
PR_CSKA написа:normalno da sa skypi iskate futbolisti kato more[ a cenite na biletite po lev nqma logika az 6te si vzema za G
В Пловдив е още по актуално повярвай ми. Особено за вашия градски съперник. То и при вас ще е същото ама последните години ви нямаше никакви.[/quote]
Е ,вече сме тук? Май и Вие трябва да поемете по нашия път ,за да се освободите от Титаните ,но просто нямате сили и любовта да го направите ... макар да имате масата ...

шивача написа:http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2418
Боклуците взимат мерки да няма хора на стадиона !!!
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
Joni_ написа:шивача написа:http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2418
Боклуците взимат мерки да няма хора на стадиона !!!
Добре де, скъпи са...ама не става с трици маймуни колега. Няма как само да искаме, но в замяна нищо да не даваме. Вярно е, че са боклуци, но пък това е нашия отбор и смятам, че той си струва парите.