ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ICAKOV_FCB

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот ICAKOV_FCB » 26 юни 2012 16:35

Германия е фаворит в мача,но Италианците винаги са били скрити лимонки!
Прогноза: 2:2 при дуспите 2:4 за Италия
[center][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/01882/messi2_1882105c.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 16:39

acmilan написа:
Без име написа:Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:

Не знам кои са ТЕ, които ще ви обясняват колко силни са Италия. От мен не можеш да очакваш обиди и подобни неща, просто мога да боравя с факти и аргументи, не просто с обиди или остроумие, даже обидите изобщо не присъстват ;) Мога да кажа същото и за другите фенове на Италия, не очаквай простотии от НАША страна ;) Това, че Италия и силна не сме го казали ние, това го знае цял свят вече цял век, защото просто е доказано, същото се отнася и за Германия. А и действително в момента адзурите показват добри неща и отново не ги вижда този, който не иска. Ники87, ми заяждаш се понякога, пич, на черното бяло не мога да кажа. То си е твоя работа де, но може да се подкрепя отбор и по друг начин ;) . А и ние, българите, бяхме около 90 % по данни преди преброяването от миналата година, от което се разбира, че стойностите се понижават, но четем от много години за демографски проблем. Сам можеш да видиш и съм убеден, че си прочел и си наясно с опасностите за цяла Европа, не просто за Германия, България и която и да било друга държава. А и, пак казвам (ЛП :mrgreen: ), това не сме го измислили във форума, Меркел публично призна за тези неща, дори нарече мултикултурния модел провал.

Дай да не изпадаме в деЦки спорове кой се заяждал пръв, и кой втори. Интелигентно момче си, един от малкото такива във форума, и не е нужно да се повтаряме през ред ;)
А колегата от красивия български град- Русе, обяснява много точно ситуацията с "чужденците" в Бундестима, макар че е излишно- да е *** да го набиеш, ама мозък не може.

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 16:58

Между другото, майката на Монтоливо и тя е германка, но той е предпочел да играе за Скуадрата. :lol:

ПП: Защо темата не е важна? :?
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 17:08

Sunset написа:Между другото, майката на Монтоливо и тя е германка, но той е предпочел да играе за Скуадрата. :lol:

Е значи Монтоливо е германец по логиката на специалистите по генетика, родословие и расова чистота :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 17:36

niki87 написа:
acmilan написа:
Без име написа:Викторчо, ще видиш, ако Германия се класира на финал с/у Испания, колко "хубава тема" ще се получи :)
Гарантирам ти, 100 страници ще ни обясняват, колко силни са Испания и само 20 като цяло как се е провел мача :mrgreen:

Не знам кои са ТЕ, които ще ви обясняват колко силни са Италия. От мен не можеш да очакваш обиди и подобни неща, просто мога да боравя с факти и аргументи, не просто с обиди или остроумие, даже обидите изобщо не присъстват ;) Мога да кажа същото и за другите фенове на Италия, не очаквай простотии от НАША страна ;) Това, че Италия и силна не сме го казали ние, това го знае цял свят вече цял век, защото просто е доказано, същото се отнася и за Германия. А и действително в момента адзурите показват добри неща и отново не ги вижда този, който не иска. Ники87, ми заяждаш се понякога, пич, на черното бяло не мога да кажа. То си е твоя работа де, но може да се подкрепя отбор и по друг начин ;) . А и ние, българите, бяхме около 90 % по данни преди преброяването от миналата година, от което се разбира, че стойностите се понижават, но четем от много години за демографски проблем. Сам можеш да видиш и съм убеден, че си прочел и си наясно с опасностите за цяла Европа, не просто за Германия, България и която и да било друга държава. А и, пак казвам (ЛП :mrgreen: ), това не сме го измислили във форума, Меркел публично призна за тези неща, дори нарече мултикултурния модел провал.

Дай да не изпадаме в деЦки спорове кой се заяждал пръв, и кой втори. Интелигентно момче си, един от малкото такива във форума, и не е нужно да се повтаряме през ред ;)
А колегата от красивия български град- Русе, обяснява много точно ситуацията с "чужденците" в Бундестима, макар че е излишно- да е *** да го набиеш, ама мозък не може.

То и самото заяждане е предимно деЦки прийом, но си прав, че няма нужда да се повтаряме. Действително, аз примерно знаех за Боатенг, че майка му е германка, заради това, че е брат на нашия Боатенг :) , но за другите не. И за Монтоливо не знаех, но се радвам, че е избрал да играе за Италия и очаквам добри неща от него през новия сезон с фланелката на Милан :) Но винаги съм бил против чужденците в националните отбори, да, смесените бракове са друга бира. А и в крайна сметка е важно дали германците или феновете на Германия (и на която и да било страна) припознават и подкрепят тези играчи и този отбор, мнението на останалите не е толкова важно. При всички положения обаче, натурализацията е изключително неприятен прийом за мен. Твърдо против съм бил разните сърби и още какви ли не, които са играли или са били спрягани за нашия национален отбор, но това е наистина друга тема.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 18:09

Viktor4o_Rs написа:
Sunset написа:Между другото, майката на Монтоливо и тя е германка, но той е предпочел да играе за Скуадрата. :lol:

Е значи Монтоливо е германец по логиката на специалистите по генетика, родословие и расова чистота :lol: :lol: :lol:

Просто го давам като факт. Логиката в Германия да играят всякакви "смески" е налице, тъй като тя е държавата с най-голямо население от страните, които са изцяло в Европа, а и не е като в България. :lol: Всичко живо, отвсякъде се изнася натам.
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 юни 2012 18:21

acmilan написа:То и самото заяждане е предимно деЦки прийом, но си прав, че няма нужда да се повтаряме. Действително, аз примерно знаех за Боатенг, че майка му е германка, заради това, че е брат на нашия Боатенг :) , но за другите не. И за Монтоливо не знаех, но се радвам, че е избрал да играе за Италия и очаквам добри неща от него през новия сезон с фланелката на Милан :) Но винаги съм бил против чужденците в националните отбори, да, смесените бракове са друга бира. А и в крайна сметка е важно дали германците или феновете на Германия (и на която и да било страна) припознават и подкрепят тези играчи и този отбор, мнението на останалите не е толкова важно. При всички положения обаче, натурализацията е изключително неприятен прийом за мен. Твърдо против съм бил разните сърби и още какви ли не, които са играли или са били спрягани за нашия национален отбор, но това е наистина друга тема.

Вашия Боатенг е полубрат на нашия. Но Жером за разлика от брат си изчаква още две години и получава титулярно място в немския национален тим. Кевин-Принс решава да заиграе за Гана (2010) след като преди това е бил в младежките национални отбори на Германия.
Що се отнася до Монтоливо по негово изказване той се чувства на 90% италианец и на 10% немец. Майка му е на 60% за Германия и на 40% за Италия. Май ще има семейни скандали ако вземе да вкара някои гол. (не дай си Боже) Ще му издърпа майка му ушичките и ще го накаже с домашен арест :mrgreen:

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 26 юни 2012 18:45

За всички, които не могат да си обяснят играчите с миграционен произход (както е коректното название) в немският национален отбор. Представете си че сте треньор на отбора на село Горно Нанадолнище и единственият критерий за избор на играчи е, те да бъдат граждани на това населено място. Тогава вие не бихте ли взели местният Роналдо или Зидан, само защото баща им е от съседното село Злокурине?

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 18:49

Колега acmilan, само че тези германски футболисти НЕ са натурализирани, точно това много хора не разбират или не искат да разберат. :!: Ти си много умно момче и отлично знаеш какво значи да си натурализиран, какво е да имаш гражданство по рождение или по кръв и разликата. Както казах, ако единият ти родител е от чужда националност, но си роден и живееш в България, нямаш никакъв проблем да бъдеш записан в регистрите като български гражданин, щом родителите ти са те припознали като такъв. Натурализиран в истинския смисъл на тази дума за Германия беше Какау ако не бъркам, може и още някой още да е имало :roll: Или пък както ние натурализирахме Лусио Вагнер и Тиаго Силва, както и сърбите (въпреки че там май някой си имаха корени от Западните покрайнини), ти виждам че също си се сетил за тях.
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 18:59

В този ред на мисли, ще кажа че Диего Контенто има германски паспорт :) Къде ли ще играе занапред?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Евро 2012”