ЕВРО 2012: 1/2 финал:Германия - Италия - 1:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 - 1/2 финал: Германия - Италия

Мнениеот Laetitia » 26 юни 2012 11:02

KategorieC написа:E, то фашизмът не е расистка идеология.Четете малко повече.
Победа на Германия с 2:1.
Посочи ми кой и къде е казал, че фашизмът Е расистка идеология. Не виждаш ли, че се шегуваме? ;) А и то не е нужно да си расист, ксенофоб или каквото и да е, за да отбележиш, че Германия (а и Франция) имат проблеми с мултикултурализма.

А ето как английски фен е разсейвал Сандро Диаманти по време на дузпата. Поне едно нещо е ясно от този експеримент - италианецът е хетеросексуален! :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 26 юни 2012 12:18

KategorieC написа:
Laetitia написа:Хах, да, и аз мислех да обърна внимание именно на огромния проблем на Германия с мулти-култи, ама се отказах, че сме футболен форум, да не ни гледат странно другите. :lol:
Както вече отбелязах, уважавам немския тим, дори в тази му шарена разновидност, така че съм далеч от всякакви заяждания.
Действително ние, фаш... тоест, феновете на Италия, сме по-пацифистки настроени от подкрепящите Райха. :mrgreen:
Хайде, лека от мен и в четвъртък стискаме палци за рагаците в синьо. :)

E, то фашизмът не е расистка идеология.Четете малко повече.

Бе чели сме да ти кажа достатъчно и поне се опитваме да се шегуваме, дали се получава е друг въпрос. Нито аз съм фашист, нито предполагам колежката миланистка ;) С десни, но не крайни, възгледи съм и съм против всяка колективистична идеология, особено една толкова разпростраена до преди 20 и няколко години в Източна Европа ;) Но извън проповедническия тон, написа нещо много правилно по принцип. Много хора не знаят разликата между двете идеологии и не знаят, че в чистия им идеологически вид фашизъм е имало само в Италия, както и нацизъм само в Германия. Испания на Франко е например авторитарен режим, не тоталитарен. Ама това е наистина друга тема. Иначе прогнози за отбори, които подкрепям не давам( те не са и много де Берое, България, Милан и Италия, когато не играе с България :) ), но все пак ще кажа, че очаквам различен мач от този с Англия. Поделено надмощие между двата отбора в отделни моменти от мача, надиграване в средата на терена и разлика от един гол за победителя, ако има такъв преди дузпи.
Последна промяна от acmilan на 26 юни 2012 12:20, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 юни 2012 12:18

Победа за Германия. Не знам с какъв резултат, но и няма значение.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 юни 2012 12:24

acmilan написа:Испания на Франко е например авторитарен режим, не тоталитарен.
Испания при франко има всички белези на тоталитарна държава. Няма демокрация, избори, партиите са забранени, пресата не е свободна. Това не е фашизъм, нацизъм или комунизъм, а по скоро военна диктатура, но тя си е тоталитарен режим по всички правила идентифицарищи този тип управление.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 13:35

С фенове като като Миланската дама, acmilan & фенът на блуса, рока и хеви метъла е удоволствие да си приказваш/пишеш. Същото важи за онез двамцата от Интернационале- Акви.... и Дюри.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 юни 2012 13:39

В кръга на шегата, на Европейското останаха само фашистките държави :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 26 юни 2012 13:40

Viktor4o_Rs написа:В кръга на шегата, на Европейското останаха само фашистките държави :lol: :lol: :lol:

Това беше добро :) :) :) :)
Дай боже, национал со...... да спечелят!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 14:22

Големи сте заядливци и двамата. Само се заяждате тука с децата и ги дразните. Тва симпатизантите на Германия сме комплексирани заядливци :mrgreen: Обещайте, че ако Германия бие, няма да се заяждате. :mrgreen:

Ако трябва да сме сериозни привържениците на германския футбол в България са изключително обективни и интелигентни хора, с интелектуален потенциал, надхвърлящ в пъти този на голяма част от феновете на една българска телевизия ;)

Потребителски аватар
Sunset
Контакти:

Мнениеот Sunset » 26 юни 2012 14:40

Laetitia написа:
KategorieC написа:E, то фашизмът не е расистка идеология.Четете малко повече.
Посочи ми кой и къде е казал, че фашизмът Е расистка идеология. Не виждаш ли, че се шегуваме? ;) А и то не е нужно да си расист, ксенофоб или каквото и да е, за да отбележиш, че Германия (а и Франция) имат проблеми с мултикултурализма.

А ето как английски фен е разсейвал Сандро Диаманти по време на дузпата. Поне едно нещо е ясно от този експеримент - италианецът е хетеросексуален! :lol:

Знам, че съм брутален... :lol: Цък.

ПП: http://www.youtube.com/watch?v=76M-rPqN16c Познато, нали? :lol:
ПП2: Пипона какъв гол вкара тогава, в тоя ред на мисли... Още помня как дивях пред компа. http://www.youtube.com/watch?v=kNXkr4rQsWs
[center]Изображение[/center]
[center]G R A Z I E !!![/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 юни 2012 14:47

Laetitia написа: А и то не е нужно да си расист, ксенофоб или каквото и да е, за да отбележиш, че Германия (а и Франция) имат проблеми с мултикултурализма.

Съташен проблем...
Население- 82 314 900
германци - 74 969 842 (91,2%)
турци - 1 713 551 (2,1%)
други - 5 527 501 (6,7%)
италианци - 528 318
поляци - 384 808
Очевидно германците са изчезващ вид, дори в собствената си страна са само 91% :mrgreen:
Последна промяна от niki87 на 26 юни 2012 14:48, променено общо 1 път.

Върни се в “Евро 2012”