KategorieC написа:Laetitia написа:Хах, да, и аз мислех да обърна внимание именно на огромния проблем на Германия с мулти-култи, ама се отказах, че сме футболен форум, да не ни гледат странно другите.
Както вече отбелязах, уважавам немския тим, дори в тази му шарена разновидност, така че съм далеч от всякакви заяждания.
Действително ние, фаш... тоест, феновете на Италия, сме по-пацифистки настроени от подкрепящите Райха.
Хайде, лека от мен и в четвъртък стискаме палци за рагаците в синьо.

E, то фашизмът не е расистка идеология.Четете малко повече.
Победа на Германия с 2:1.
Бе чели сме да ти кажа достатъчно и поне се опитваме да се шегуваме, дали се получава е друг въпрос. Нито аз съм фашист, нито предполагам колежката миланистка

С десни, но не крайни, възгледи съм и съм против всяка колективистична идеология, особено една толкова разпростраена до преди 20 и няколко години в Източна Европа

Но извън проповедническия тон, написа нещо много правилно по принцип. Много хора не знаят разликата между двете идеологии и не знаят, че в чистия им идеологически вид фашизъм е имало само в Италия, както и нацизъм само в Германия. Испания на Франко е например авторитарен режим, не тоталитарен. Ама това е наистина друга тема. Иначе прогнози за отбори, които подкрепям не давам( те не са и много де Берое, България, Милан и Италия, когато не играе с България

), но все пак ще кажа, че очаквам различен мач от този с Англия. Поделено надмощие между двата отбора в отделни моменти от мача, надиграване в средата на терена и разлика от един гол за победителя, ако има такъв преди дузпи.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.