Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Стойчо си призна:Директива няма !
гледам казвате засегнали сме се били няма такова нещо от глупостите на СМ ако се засягам просто ме изумихте как може да сте толко тъпи да вярвате на всичко вие сте стадо овце и не казвайте "а аз си знаех че няма такова нещо" като уревахте света къде са тия ревльовци сега
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .
ss1914 написа:гледам казвате засегнали сме се били няма такова нещо от глупостите на СМ ако се засягам просто ме изумихте как може да сте толко тъпи да вярвате на всичко вие сте стадо овце и не казвайте "а аз си знаех че няма такова нещо" като уревахте света къде са тия ревльовци сега
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Обичам Левски написа:crap написа:Оправете го това неграмотното заглавие, че не мога да го гледам!!!
Какво му е на заглавието,защо да го променям
Ясно ми е, че повечето тук сме пунктуационно неграмотни, но чак пък толкова... "Стойчо си призна:Директива няма !" трябва да стане - "Стойчо си призна: Директива няма!", или казано по друг начин - трябва да поставиш интервал след ":", както и да премахнеш интервала между "няма" и "!"...
YA GUNNERS YA
Обичам Левски написа:Red Warrior написа::lol:
Смешно ти е обаче цял сезон директиви ви бяха във устата.Чакам ПУБЛИЧНО извинение ,които ни обвиняваха във корупции и други глупости
Изчезни бе, на левскар НИКОГА за нищо няма да се извиня! Много от нас казаха, че това е просто една стратегия!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА
Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:
ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!
ОРИГИНАЛЪТ!
- Синьо сърце
- Контакти:
crap написа:Обичам Левски написа:crap написа:Оправете го това неграмотното заглавие, че не мога да го гледам!!!
Какво му е на заглавието,защо да го променям
Ясно ми е, че повечето тук сме пунктуационно неграмотни, но чак пък толкова... "Стойчо си призна:Директива няма !" трябва да стане - "Стойчо си призна: Директива няма!", или казано по друг начин - трябва да поставиш интервал след ":", както и да премахнеш интервала между "няма" и "!"...
Да ти кажа, много си прав, ама аз завърших гимназия бая отдавна. Сменят се правила всяка година. Тогава пишехме на листи, сега на кампутри. Както и да е, важното е да е прегледно и добре написано, пък някое тире и пауза все ще преглътнем...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Разбира се, че съм прав. Мен повече ме възмущава нехайството на модераторите - хората с някакви права тук. Не им пречи да трият мнения "на калпак", но виж, редакцията е друго нещо...
YA GUNNERS YA
[offtopic]Айде стига глупости, един интервал ли ви е проблемът? Имаш ли си идея какво ще стане ако седна да редактирам по подобен начин всяко мнение? Ми то няма да ми стигат 24 часа в денонощието! От 100 мнения ако има и едно написано според всички граматически правила, пак ще е добре! Нямам намерение да се взирам с лупата във всяка буква!
Да не говорим, че нито едно правило не изисква задължително мненията да са изписани на книжовен език и да са издържани граматически, пунктуационно, смислово, в правилен словоред! Какво, да почна ли да раздавам банове ако някой е изпуснал една запетайка?
То бива дребнавост, бива, ама...
[/offtopic]
Да не говорим, че нито едно правило не изисква задължително мненията да са изписани на книжовен език и да са издържани граматически, пунктуационно, смислово, в правилен словоред! Какво, да почна ли да раздавам банове ако някой е изпуснал една запетайка?
То бива дребнавост, бива, ама...
[offtopic]Никой не говори за масова редакция на мнения, камо ли пък за раздаване на баннове. Ставаше въпрос единствено за заглавието, което е супер неграмотно изписано! Мен ми е ясно, че някои хора толкова си и знаят правилата за писане на родния си език, но не мога да си обясня нехайството на ръководството във форума. vaskonti не ти прави чест, че така подскачаш, когато някой Ви/ти направи забележка![/offtopic]
YA GUNNERS YA
[offtopic]За последно пиша по тоя въпрос - нарочно не пиша на ЛС, а тук, в темата.
От сега ти казвам, че нямам никакво намерение да се взирам за запетайки, още по-малко за интервали, пък било то и само в заглавието на темата. Защо не се възмути за заглавието на едната тема на ОФАНЗИВА, където също липсва един интервал? Това е супер издребняване от твоя страна! И аз подскачам не защото просто правиш забележка, а защото ме/ни обвиняваш в нехайство, даже се чудиш как можело такова нещо! Ако някой пише неграмотно, то си е за негова сметка и аз нямам намерене да вървя по г...а на всеки и да слагам запетайки!
Тва е.[/offtopic]
От сега ти казвам, че нямам никакво намерение да се взирам за запетайки, още по-малко за интервали, пък било то и само в заглавието на темата. Защо не се възмути за заглавието на едната тема на ОФАНЗИВА, където също липсва един интервал? Това е супер издребняване от твоя страна! И аз подскачам не защото просто правиш забележка, а защото ме/ни обвиняваш в нехайство, даже се чудиш как можело такова нещо! Ако някой пише неграмотно, то си е за негова сметка и аз нямам намерене да вървя по г...а на всеки и да слагам запетайки!
Тва е.[/offtopic]
[offtopic]Разбира се, че се възмутих! Писах мнение в темата, което беше изтрито, както и писах ЛС на Офанзива, които се хванаха и си редактираха грешките! И да ВИЕ сте длъжни да спазвате правилата на българския език! Не виждам за какво имате правомощия, като не редактирате елементарни неща, като това заглавие?![/offtopic]
YA GUNNERS YA