- Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря - заяви Тонев, който е в Турция, пред "7 дни спорт".
До неделя,до 14-ти,наесен,през пролетта,по Коледа....
Или..:"Мама ще ми купи колело,ама ...друг път!"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря - заяви Тонев, който е в Турция, пред "7 дни спорт".
tirion написа:И накрая ще излезне Тонев и ще каже:Ил.Илиев каза че не му трябват нови играчи и с тези сме добре.
ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левскида не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!
ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левскида не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!
konvoec написа:ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левскида не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!
Мен също ме нерви, че от над 6000 мнения, някои имат над 5000 спам, но не го тръбя постоянно...
Относно коментара ми по-горе, шегичка е. Просто достатъчно сме се наслушали и нагледали на такива изказвания и им се забавлявам, посредством форума. Теб няма ли да те удари на смях ако наистина ни кажат това? Мен на смях и сълзи....
Относно Тонев - харесвам го! Все още, въпреки че бая неща, които каза, не се случиха... Ще продължа да го харесвам, само ако е точен. Това може да го докаже в близко време, посредством действия, не думи.
Единственият човек, който не понасям(като ръководен фактор) е Батков. Други дребни рибки като Викторио Павлов и разни такива, майн.....
фифи перото написа:ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левскида не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!
По-спокойно бре ,моме!![]()
И ти ли почна да гониш като някои?!
Да ти дам съвет?
Като се дразниш-не чети.

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост