Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот фифи перото » 09 юни 2012 12:31

- Работим по селекцията, но до неделя няма да говоря - заяви Тонев, който е в Турция, пред "7 дни спорт".

До неделя,до 14-ти,наесен,през пролетта,по Коледа.... :lol:

Или..:"Мама ще ми купи колело,ама ...друг път!" :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 09 юни 2012 13:10

И накрая ще излезне Тонев и ще каже:Ил.Илиев каза че не му трябват нови играчи и с тези сме добре. :cry:
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 юни 2012 13:26

tirion написа:И накрая ще излезне Тонев и ще каже:Ил.Илиев каза че не му трябват нови играчи и с тези сме добре. :cry:

Грешка! Ще вземем един ялов нападател и един защитник, може и още някои от плажа. След това ще се каже, че имаме най-добрите футболисти в България и са били нужни само тези футболисти, за да се окомплектова съставът. Може и да се вметне, че е имало преговори с едно или две имена, които играели редовно в съставите си, но за жалост преговорите пропаднали.... ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юни 2012 13:52

Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левски :shock: да не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 09 юни 2012 14:03

ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левски :shock: да не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!

Мен също ме нерви, че от над 6000 мнения, някои имат над 5000 спам, но не го тръбя постоянно...
Относно коментара ми по-горе, шегичка е. Просто достатъчно сме се наслушали и нагледали на такива изказвания и им се забавлявам, посредством форума. Теб няма ли да те удари на смях ако наистина ни кажат това? Мен на смях и сълзи....
Относно Тонев - харесвам го! Все още, въпреки че бая неща, които каза, не се случиха... Ще продължа да го харесвам, само ако е точен. Това може да го докаже в близко време, посредством действия, не думи.
Единственият човек, който не понасям(като ръководен фактор) е Батков. Други дребни рибки като Викторио Павлов и разни такива, майн..... ;)

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 юни 2012 14:18

ralka_levskarka написа:Сериозно почвате да ме нервите вече. Постепенно заприличахте на някои други хора, нито подготовка, нито първенство, нито нищо не е започнало. Пардом едно нещо е започнало - поредните оплювания!!! Изписаха се 54905849809 страници как Иво Тонев лъжел и не ви харесвал.. и какво? Да не би да го махнахте? Там си е, така че просто ЧАКАЙТЕ !! Не знам как, но изведнъж стигнахте до заключението, че Илиев не ставал за Левски :shock: да не ви е тренирал бе откъде знаете?! Спрете се, направете една тема мразя ръководството и оплювайте там колкото искате! Вече като вляза тук и чета едно и също. Е писна ми!

По-спокойно бре ,моме! :lol:
И ти ли почна да гониш като някои?!
Да ти дам съвет?
Като се дразниш-не чети. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юни 2012 14:33

konvoec написа:

Мен също ме нерви, че от над 6000 мнения, някои имат над 5000 спам, но не го тръбя постоянно...
Относно коментара ми по-горе, шегичка е. Просто достатъчно сме се наслушали и нагледали на такива изказвания и им се забавлявам, посредством форума. Теб няма ли да те удари на смях ако наистина ни кажат това? Мен на смях и сълзи....
Относно Тонев - харесвам го! Все още, въпреки че бая неща, които каза, не се случиха... Ще продължа да го харесвам, само ако е точен. Това може да го докаже в близко време, посредством действия, не думи.
Единственият човек, който не понасям(като ръководен фактор) е Батков. Други дребни рибки като Викторио Павлов и разни такива, майн..... ;)

Просто вече не ми е нито до смях, нито до плач, много отдавна бях писала, че заради това, което направиха с Левски направо усетих как ми разкъсаха една част от мен - сърцето :) Разбрах, че и да плача и да се нервя смисъл няма, и просто чакам и подкрепям отбора такъв, какъвто е.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юни 2012 14:36

фифи перото написа:

По-спокойно бре ,моме! :lol:
И ти ли почна да гониш като някои?!
Да ти дам съвет?
Като се дразниш-не чети. ;)

Да гоня? wtf, казах, като ще плюят дрън, дрън .. не съм написала НЕ пишете тук ;)
Съвета .. трудно, влизам и всяко второ мнение е такова. Е как да стане?! ;)

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 09 юни 2012 15:19

malka_levskara стига си спамела с пуберски коментари 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 09 юни 2012 15:50

Сега с този ни замазват очите, но дали има нещо истина един Тонев знае...
Изображение
19 Baye Djiby Fall
KSC Lokeren, Jupiler Pro League (Belgium)
Date of birth: 20.04.1985
Place of birth: Thiès
Height: 1,87
Nationality: Senegal
Position: Striker - Centre Forward
Foot: right
Market value: 1.500.000 €
Position: Centre Forward
Main position:Centre Forward
Marktwertentwicklung
- Details of market value
National team career
SN National team Matches Goals
18 Senegal 0 0
More info about Baye Djiby Fall
Contract until: 30.06.2013
Performance data of current season
Competition Matches Goals Assists - - Minutes
Europa League 6 4 - 4 2 209
Jupiler Pro League 2 2 1 1 - 108
Superligaen 10 2 1 6 3 412
Beker van Belgie 2 - - 2 - 63
DBU Landspokal 1 - - - 1 78
Jupiler Pro League PlayOff II 4 3 - 1 1 265
Total: 25 11 2 14 7 1135
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Върни се в “Архив”