Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Cayman
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Cayman » 06 юни 2012 00:52

1977 написа:ХОРААААААААААААА.......Трябва ни треньор бе хора!!!!Разберете го!!!Оня дъртия щеше да направи шампиони такива керемиди като Карик,Флетчър,Уелбек и ДЖИНГ СУНГ ПАРК или там както се казва.Нали имахме най-добрите футболисти - македонски национал,юноша на Барса,защитник от Рома и кой ли още не.И кво стана.....
ГРЕДА :twisted:

Треньорът ни още не е почнал работа ,а вече го ''храниш''!?!?!И въобще не разбирам какви са тези генерални оценки на 6 юни.Отбора се събира на 14,след тази дата можем да мрънкаме или го правите профилактично?

way
Контакти:

Мнениеот way » 06 юни 2012 00:54

Cayman написа:
1977 написа:ХОРААААААААААААА.......Трябва ни треньор бе хора!!!!Разберете го!!!Оня дъртия щеше да направи шампиони такива керемиди като Карик,Флетчър,Уелбек и ДЖИНГ СУНГ ПАРК или там както се казва.Нали имахме най-добрите футболисти - македонски национал,юноша на Барса,защитник от Рома и кой ли още не.И кво стана.....

Треньорът ни още не е почнал работа ,а вече го ''храниш''!?!?!И въобще не разбирам какви са тези генерални оценки на 6 юни.Отбора се събира на 14,след тази дата можем да мрънкаме или го правите профилактично?

Като знаеш какво ще стане не пречи малко да се храни от рано :) за тренировка преди голямото реване

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 06 юни 2012 00:56

Toнев да ти е.а селекцията. Това не ти е Локо Сф. ОСЪЗНАЙ СЕ ИЛИ СЕ МАХАЙ !!!

Няма ли кой да го пита -

Г-н Локомотив какво става със селекцията в Левски ???
Последна промяна от balef на 06 юни 2012 01:01, променено общо 1 път.

Cayman
Контакти:

Мнениеот Cayman » 06 юни 2012 01:01

way написа:

Като знаеш какво ще стане не пречи малко да се храни от рано :) за тренировка преди голямото реване

Сега и врачка се появи :) Защо се тормозиш с апокалиптични мисли за бъдещето?Палачинката много лесно се обръща.Някоя друга врачка може да каже,че до 14 ще дойдат 8 футболиста например и цялото това реване ще отиде напразно.

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 06 юни 2012 01:02

Cayman написа:

Не го храня бе друже.Опитвам се да кажа на всички които реват,че за да върви един отбор важен е треньора,а не кои футболисти ще вземем.В този ред Аз съм един от многото фенове на Илиян и му стискам палци да успее.
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 06 юни 2012 01:05

Laetitia написа:
Santiago Munezz написа:до 13 юни всички нови ще са налице
с изключение на геройски офейкалите към Втора лига на Франция.
На Бру жена му е подочула за разврата в България, евтините жени и евтиния алкохол, да не е луда да докара мъжО тук. :lol:
Сега сериозно - усещам как французинът няма да е единственият, който ще ни отсвири. Пак ще правим нов бардак, пардон, отбор със стари... футболисти, след което някой титан на мисълта от ръководството ще заяви, че на нас реално играчи не са ни трябвали, защото сме си добри по принцип.

Може на Дембеле жена му да и е казала за Ст.Град :mrgreen:
Иначе на мен не ми пречи,че до 13 юни няма да са готови със селскцията,нормално е някъде да има затруднения в преговорите,други пък да предпочитат друг клуб вместо нас,мен ме дразни,че ръководството само се изхвърлят някви дати а после само се осират,а ние феновете постоянно тръпнем в очаквания!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 06 юни 2012 08:19

Значи това което стана с Бру е пълна аматьорщина! Водиш играч в София за прегледи,анонсира се трансфер и..... го оставяш да мисли 5 дни...божествена простота!
Не е ли редно когато дойде в София да мине прегледи и ако всичко е ок, след това да подпише, както е била практиката до сега, абсолютна излагация! Не ме е яд за Бру, а ме е яд че "новите ръководители" направиха нечовешка глупост!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 юни 2012 08:28

Можем ли да говорим за трансферите през лятото на 2012 без да намесваме(сравняваме) Гонзо,Стоилов,Сираков,Фергюсън,Чорни,Лафчис,Костов,Ал Кайда,ЦРУ,Б.Борисов и др.?
Просто за трансферите.Такива каквито са.Или не са.
Май няма да можем...

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 06 юни 2012 08:50

Мисля, че всички започнахме да преиграваме малко, отказа един футболист и ги грабнахме ръководството все едно сме били близо до Шави и аха да го вземем !!!!!!.Нормално е да ни отказват ние сме отбор извън топ 400 на света.Златински и Даксон ми харесват дано ги вземем.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 06 юни 2012 09:08

scooool написа:Мисля, че всички започнахме да преиграваме малко, отказа един футболист и ги грабнахме ръководството все едно сме били близо до Шави и аха да го вземем !!!!!!.Нормално е да ни отказват ние сме отбор извън топ 400 на света.Златински и Даксон ми харесват дано ги вземем.

Не става въпрос за футболиста, а за по начина по който беше представен и дадените му 5 дни за размисъл...можеха да му ги дадат без да го канят в София, така се компрометираха.

Върни се в “Архив”