Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Re: Пуснаха шефа на "София-Запад" под гаранция

Мнениеот RIR » 05 юни 2012 09:10

Captain Stottlemeyer написа:Интересно, колко души освен авторчето и някои червени фенчета (включително модове) ще осмислят деня си чрез участието с "ценни" мнения по темата, които казват много "нови" и "съществени" неща за живота. :roll:

Е, моля те, не ми казвай, че не ти неприятно да свързват отбора ти с подобни новини, че и на всичкото отгоре, всички знаем, че не са далеч от истината.

Иначе съм твърдо против заради такива издънки да се правят общи определения за Левски и феновете му.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 05 юни 2012 09:12

Captain Stottlemeyer написа:Интересно, колко души освен авторчето и някои червени фенчета (включително модове) ще осмислят деня си чрез участието с "ценни" мнения по темата, които казват много "нови" и "съществени" неща за живота. :roll:

Смяташ, че подобни случки са несъществени? И интересно ти с какво ще осмислиш деня си, освен с това да следиш другите как си го осмислят?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2012 09:15

RIR написа:
Captain Stottlemeyer написа:....Е, моля те, не ми казвай, че не ти неприятно да свързват отбора ти с подобни новини, че и на всичкото отгоре, всички знаем, че не са далеч от истината.

Не ми е приятно, но не ми е приятно и фенове на други отбори да се упражняват на наш гръб с провокативни теми, които са доста далеч от спорта.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2012 09:17

не знам дали е истина, но съм чул, че цола драгойчева му е някаква далечна роднина на момчето :? ако някой знае да сподели
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2012 09:19

vaskonti написа:

Смяташ, че подобни случки са несъществени? И интересно ти с какво ще осмислиш деня си, освен с това да следиш другите как си го осмислят?

1. Подобни случки са съществени, но темата има явно провокативен характер, не казва нищо съществено ново и мястото й не е тук.
2. Не е твоя работа как осмислям деня си, но ще те светна, че работя вече повече от час. А във форума на "Левски" ще влизам когато поискам и ще пиша каквото си поискам. ;)
П.П. Ето, виждаш че почнаха провокациите: Цола Драгойчева и т.н.
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юни 2012 09:26, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2012 09:26

капитане, така съм чул, може и да не е вярно, ако знаеш отречи го :arrow: както и да е, по-важното е, че тая мръсна сган , заради която умират млади хора, за да си правят кинти се превърнала в лицето на сините фенове. заради тях хората не си пускат децата по мачовете, те са , които дават насока и на твоето сладко отборче. вероятно помниш -как свалят неудобните плакати срещу Тодор мустакатий за някой долар повече.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2012 09:28

шивача написа:капитане, така съм чул, може и да не е вярно, ако знаеш отречи го :arrow: както и да е, по-важното е, че тая мръсна сган , заради която умират млади хора, за да си правят кинти се превърнала в лицето на сините фенове. заради тях хората не си пускат децата по мачовете, те са , които дават насока и на твоето сладко отборче. вероятно помниш -как свалят неудобните плакати срещу Тодор мустакатий за някой долар повече.

П.П. Между другото, "червени" фенове осакатиха Гергана. "Червени" фенове убиха Младен Младенов. "Червени" фенове преди много години смачкаха на изхода 10-годишно дете при излизане от футболен мач на "Българска армия". ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 05 юни 2012 09:29, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юни 2012 09:29

500лв гаранция? Явно не е толкова замесен или нямат сериозни доказателства...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 05 юни 2012 09:31

bigbonusprize написа:500лв гаранция? Явно не е толкова замесен или нямат сериозни доказателства...

пледираш за невинен :lol:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 юни 2012 09:35

Не мога да разбера някои хора, тия индивиди от СЗ не са от Левски, те нямат нищо общо с обикновенните фенове, никой не ги харесва и те не могат да се асоциират с публиката на Левски, това са платени хора на хранилка при Батков.
Какво въобще трябва да ни занимава някакъв който са го пуснали под гаранция!Да ги осъдят всички дето разпространяват наркотици независимо от кой отбор са!Но не мога да приема да се асоциира подобна сган с клуба!

Върни се в “Левски”