новия водач в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Re: новия водач в А група

Мнениеот Kobra666 » 21 авг 2009 22:24

Doctor Who написа:мноо хейтъри дагоеба. хората се опитват да създадат нещо наистина хубаво, което до момента се получва и веднага поникнаха много хейтъри, като гъби след дъжд. което е добре, щом има толкова много "доброжелатели" значи, че наистина се прави нещо добро.

За мен това е някакво подобие на отбор , създадено от Вихър Айтос...ще бъде като Сливен миналата година ;) трупат точки и после на пролет 10 поредни загуби , та да избият инвестицията :)Берое поне имат традиция , публика!!Беласица и БФС ги преебаха , ама момчетата си играят , публиката си пее ... А Вихър Айтос какво ? 10 платени фена е имал днеска май каза Исссскрен ??? Агахахахах , на ЦСКА - Берое какво е било в сектора на заралии, не е истина ...факли , димки , пеене .

Един отбор не СЪЩЕСТВУВА БЕЗ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 21 авг 2009 22:29

За мен това е някакво подобие на отбор , създадено от Вихър Айтос...ще бъде като Сливен миналата година трупат точки и после на пролет 10 поредни загуби , та да избият инвестицията Берое поне имат традиция , публика!!

нямам идея какво общо имат Берое... ти явно предпочиташ "истинския" Черноморец на лицето дРажев или греша?
какво точно от Черноморец притежава дРажев? би ли ми дал отговор на този върпос, преди да пишеш каквото и да било. :geek:

п.п. виж какво направиха хората от Благоевград и какво е сега Пирин. ;)

TojaRaSaN
Контакти:

Мнениеот TojaRaSaN » 21 авг 2009 22:31

iisskkrreenn написа:УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 10 човека агитка това ли е европейският ви жалък отбор бе леваци смешни.
И няма влизане и няма влизанееееееееееееееееееее Мазутите във В.
Няма да кажа нищо за тоя комплексарски отбор от БС.

МОЖЕ ДА СМЕ ВЪВ "В", НО НЕ НИ ЕБЕ, САМО НАФТА АЛЕ!

Двубоят Нефтохимик-1986 - Хасково 6:0 привлече на стадиона с култовото име "Червено знаме" в бургаския квартал Долно Езерово 3 500 зрители .
http://tournaments.bfunion.bg/index.php ... &n_id=1443

Нефтохимик - Хасково

Мач от "В" група - 3 500 зрители

берое-черноморец

Стадион: Берое Зрители: 5 000
http://gong.bg/live/data/our_live/1347.html

Мач от "А" група 5 000 зрители
ссссссссссмешници ;)
Последна промяна от TojaRaSaN на 21 авг 2009 22:34, променено общо 1 път.
<N>

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 21 авг 2009 22:34

Doctor Who написа:
За мен това е някакво подобие на отбор , създадено от Вихър Айтос...ще бъде като Сливен миналата година трупат точки и после на пролет 10 поредни загуби , та да избият инвестицията Берое поне имат традиция , публика!!

нямам идея какво общо имат Берое... ти явно предпочиташ "истинския" Черноморец на лицето дРажев или греша?
какво точно от Черноморец притежава дРажев? би ли ми дал отговор на този върпос, преди да пишеш каквото и да било. :geek:

Името и емблемата притежава . Вярно , на Дражев продукта нищо не играеше ...и все пак ...Нека дам пример : Ако Батков направи същото с Левски , заведе дело , вземе емблемата и името , а Лупи си направи такова подобие и то е по-добро кой ЛЕВСКИ ще е на феновете ...пък какъвто и да е той :)
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 21 авг 2009 22:35

Kobra666 написа:
Doctor Who написа:мноо хейтъри дагоеба. хората се опитват да създадат нещо наистина хубаво, което до момента се получва и веднага поникнаха много хейтъри, като гъби след дъжд. което е добре, щом има толкова много "доброжелатели" значи, че наистина се прави нещо добро.

За мен това е някакво подобие на отбор , създадено от Вихър Айтос...ще бъде като Сливен миналата година ;) трупат точки и после на пролет 10 поредни загуби , та да избият инвестицията :)Берое поне имат традиция , публика!!Беласица и БФС ги преебаха , ама момчетата си играят , публиката си пее ... А Вихър Айтос какво ? 10 платени фена е имал днеска май каза Исссскрен ??? Агахахахах , на ЦСКА - Берое какво е било в сектора на заралии, не е истина ...факли , димки , пеене .

Един отбор не СЪЩЕСТВУВА БЕЗ ИСТИНСКИ ФЕНОВЕ

Кво да кажа на господина модератор и на всички който си мислят,че ч-ц е нещо повече от селски отбор ,ако не беше такъв дали щеше да има 10 повтарям 10 човека на гостуване ,мойте уважения,Сигурен съм ,че дори и в Мездра ще имаме 100 човека минимум хора пеещи милеещи за БЕРОЕ една РЕЛИГИЯ за този град .Некви мишки ще ми се пулят във форума че едва ли не ще са шампиони този сезон Сравнението със Сливен ми хареса много ,но дори и Сливен са по-добри от ЦАЦИ-те .Липсата на опит + неувереността на някой играчи попречи на играчите да победят ,защото вместо да бием с 3-0 си правим мача труден,след 1-вия гол момчетата си помислиха ,че мачът е свършил.Незнам колко такива мачове имаме досега Литекс 2-2 89мин Славия 2-2 85 мин Варна 1-1 88 мин Марек 1-1 87 мин
Тук идва, въпросът за Манталитета на играчите ,но явно това е върху което трябва да се работи.
Успех на ВЯРВАЩИТЕ В ТОЗИ ЗА МЕН АНТИ ОБОР НАРЕЧЕН ЧЕРНОЛОМЕЦ!!!
НЯМАТЕ МЯСТО В А ГРУПА!!!
Едни и същи боклуци,от различни села. Едните от ЛеФски,другите от ЦСКА....
Изображение
[rimg]http://cmyguoxukc.com/groovy/zagorka_1.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Мнениеот Doctor Who » 21 авг 2009 22:36

Kobra666

и ние до скоро имахме сходен проблем. сега разбирам от къде идва тази солидарност, щом си сложил лопатата за аватар.

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 21 авг 2009 22:38

TojaRaSaN написа:
iisskkrreenn написа:УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ
ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 10 човека агитка това ли е европейският ви жалък отбор бе леваци смешни.
И няма влизане и няма влизанееееееееееееееееееее Мазутите във В.
Няма да кажа нищо за тоя комплексарски отбор от БС.

МОЖЕ ДА СМЕ ВЪВ "В", НО НЕ НИ ЕБЕ, САМО НАФТА АЛЕ!

Двубоят Нефтохимик-1986 - Хасково 6:0 привлече на стадиона с култовото име "Червено знаме" в бургаския квартал Долно Езерово 3 500 зрители .
http://tournaments.bfunion.bg/index.php ... &n_id=1443

Нефтохимик - Хасково

Мач от "В" група - 3 500 зрители

берое-черноморец

Стадион: Берое Зрители: 5 000
http://gong.bg/live/data/our_live/1347.html

Мач от "А" група 5 000 зрители
ссссссссссмешници ;)

Ей смешко гледай си оборчето и не се меси когато съберете 5000 в делничен ден и работно време тогава си показвай грозното лице във Форума!
ЗАВИНАГИ РОЗОВИ!!!
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 21 авг 2009 22:42

Ами да взема и аз да кажа на господин потребителя! Първо като модератор! Нали знаеш, че всеки си носи последствията за безмислени обиди и провокации в този форум? Сигурен съм, че го знаеш и щом го правиш си готов да си понесеш последствията!
Сега за мача! Понеже знам, че преди 3!!! години си бил в ДЮШ ( голям смех ), уж би трябвало да разбираш малко от футбол. Уж смачкахте и ЦСКА, а паднахте с 3-0, как стават тези работи? Днес един час !!!! 60 минути играете като домакин с човек повече, заради ама абсолютно измислен червен картон и уж пак мачкате и пак 1-1 срещу един измислен отбор. Извинявай, ама това вече се нарича неможене! Нищо не казвате и за вашия играч който така между другото заби една глава на защитник на Черноморец и си беше за червен картон?! Уважавай другите за да те уважават! И пак се повтарям, заради такива фенове като тебе, може и да спра да симпатизирам на иначе симпатичния отбор на "Берое" на когото все още желая успех!!!!

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 21 авг 2009 22:42

slavia_forever написа:Успех на акулите напред!! ;)

Благодаря Слави, аз пък ви пожелавам овчата глава да се маха по-скоро :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
iisskkrreenn
Контакти:

Мнениеот iisskkrreenn » 21 авг 2009 22:45

Като му желаеш Успех не се меси в неща който явно не разбираш.Мн поздраи на вашият отбор пляскай по стадионите ,но не се меси в неща засягащи БЕРОЕ!!!
Изображение

Върни се в “Черноморец”