До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: До кога ще търпиме некадърни треньори като Мадански???

Мнениеот RedeviL » 01 юни 2012 10:05

CTAHKO написа:В България няма нито един селекционер или треньор по футбол :!: :!: :!: Има само физкултурници и самодейци,пък ако ще и да са доценти :!: :!: :!:

Най-точното мнение!!! ;)

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 юни 2012 10:53

Гледах мача и мисля че това беше най-слабия мач на този отбор в сегашните квалификации !!!
Не го знам какъв е треньор Мадански но класира тези момчета когато бяха в по долната възрастова група и беше
нормално да продължи да ги води !!! Можехме да сме първи в групата преди този мач и Х-а от вчера
да ни затвърди първото място но затова не е виновен Мадански наще играха перфектно с/у Холандия и загубата
беше напълно нелогична защото ние изпуснахме победата в този мач, същото се случи и с/у Австрия при 1 : 1 .
Общо взето си проваляме квалификациите в домакинските мачове !!!
Всички които упрекват Мадански да видят колко победи и колко загуби имат младежите преди той да поеме отбора !!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 юни 2012 10:57

Тук като чета, ще си помисля, че са се родили новите Стоичков, Балъков, Костадинов. Да не забравяме, че със страхотните си юноши Ловеч завърши на 5-то място, в българското първенство, не в испанското. Не казвам, че са лоши играчи, но са много далеч от истината все още. Всъщност само от Георги Миланов от този отбор очаквам нещо наистина по-значимо, сякаш има и характера да го направи, но да видим, времето ще покаже. Вчерашният резултат е нормален, не знам дали някой е очаквал повече, аз лично очаквах, че ще загубим, както и бяхме на път. А да се твърди, че играч вкарал 40 гола в професионална група, била тя и трета по сила не е много страшен (за това ниво разбира се), е смешно. Аз бях сигурен, че Роудс ще ни вкарва, защото нашите защитници съвсем се отучиха да играят срещу такъв тип нападатели, поради стремежа на нашите отбори да играят по модата, която се заключава само с това да вземаме разни гноми или леки нападатели в отборите си. Шансове за класиране, разбира се, че нямаме вече (реални), но аз и не изпадам в общия оптимистичен тон. Да, може би тези играчи ще ни позволят да бъдем по-добри от Люксембург и Албания и дотам.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 юни 2012 12:22

Pichichi написа:Гледах мача и мисля че това беше най-слабия мач на този отбор в сегашните квалификации !!!
Не го знам какъв е треньор Мадански но класира тези момчета когато бяха в по долната възрастова група и беше
нормално да продължи да ги води !!! Можехме да сме първи в групата преди този мач и Х-а от вчера
да ни затвърди първото място но затова не е виновен Мадански наще играха перфектно с/у Холандия и загубата
беше напълно нелогична защото ние изпуснахме победата в този мач, същото се случи и с/у Австрия при 1 : 1 .
Общо взето си проваляме квалификациите в домакинските мачове !!!
Всички които упрекват Мадански да видят колко победи и колко загуби имат младежите преди той да поеме отбора !!

Аз гледах и мача срещу Австрия мисля беше, когато пак играхме някъв не много смислен футбол и пак благодарение на индивидуално майсторство( този път беше Тонев) отбелязахме. Но пак изпуснахме победата накрая. Но в онзи мач Цветанов поне беше на крилото и беше най-добрия в мача, играта му вървеше много. Ради Кирилов игра, а повярвайте ми в това момче има много хляб и аз дори се надявах Любо Пенев да го беше викнал за мачовете с Холандия и Турция при мъжете. А то какво се оказа- Мадански го остави резерва вчера и даже го пусна чак трета смяна в последните 10 минути.
Няма ад се класираме за европейското, от сега ви го казвам. Просто на нас ни трябва млад треньор, интелигентен, който разбира играта, бил е на стаж в чужбина примерно и т.н. Например някой като Илия Груев. Къв е тоя Мадански уе хора??? Къв е тоя помощника му някъв смешник. Вчера му гледам интервюто преди мача, говори някви глупости ни в клин ни в ръкав. Ние шъ се класираме вика на баража... Къде сме тръгнали с тея треньори. Отборънт ни е добър, има хляб в него, има много талантливи момчета. За това ме е яд. С един разбиращ треньор и с една правилна тактика ги отнасяхме шотландците.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 юни 2012 13:14

danko_sot написа:Просто на нас ни трябва млад треньор, интелигентен, който разбира играта, бил е на стаж в чужбина примерно и т.н. Например някой като Илия Груев.

Груев първо трябва да натрупа стаж и докаже способностите си като такъв в някой клубен отбор преди да се захваща с националния, пък било то и младежкия.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 01 юни 2012 13:24

RedeviL написа:
danko_sot написа:Просто на нас ни трябва млад треньор, интелигентен, който разбира играта, бил е на стаж в чужбина примерно и т.н. Например някой като Илия Груев.

Груев първо трябва да натрупа стаж и докаже способностите си като такъв в някой клубен отбор преди да се захваща с националния, пък било то и младежкия.

Въпроса е, че на такива млади момчета им трябва такъв тип специалист като Груев или като Ясен Петров. Гледал си ги предполагам на Евро 2008, когато бяха гости анализатори в студиото на Диема и обясняваха и анализираха на телестратора(уреда за анализи) кое как е , къде са грешките, кой не е застанал правилно, тактиките на отборите. То това е съвременния футбол, изисква се много голяма тактическа подготовка. Всеки детайл е важен, дори и най-малките неща.
А не морално остарели реньори като този Мадански. Какво разбира този Мадански от съвременните тенденции във футбола ми е много чудно. Той може ад е доцент, може и професор да е, но той също не почня да е бил треньор на клубен отбор. Беше помощник в Литекс, а Груев беше помощник треньор в Кайзерслаутерн. Усещащ ли разликата? :)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
GARRA-DEMBELE
Контакти:

Мнениеот GARRA-DEMBELE » 01 юни 2012 15:30

danko_sot написа:Хора, възмутен съм от видяното преди малко на мача на младите българи с Шотландия. Какво са повече от нас шотландците??? А едвам се докопахме до равенството. Дори и този прехваления Роудс не е чак толкова страшен, макар че ни вкара два гола.
Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса??? ;)

+1

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 01 юни 2012 19:16

danko_sot написа:Хора, възмутен съм от видяното преди малко на мача на младите българи с Шотландия. Какво са повече от нас шотландците??? А едвам се докопахме до равенството. Дори и този прехваления Роудс не е чак толкова страшен, макар че ни вкара два гола.
Много е лошо да виждаш, че имаме талантливи момчета, но заради изостанали и морално остарели в тактическо отношение хора като Мадански да играем толкова зле и без ясна идея. Общо взето ние вкарахме в този мач два случайни гола. Първия беше благодарение най-вече на индивидуалното майсторство и талант на Миланов, а втория благодарение на доброто включване на Цветков, а и имаше доза шанс, за да попадне топката накрая у Костадинов в продължението на мача.
Първия въпрос е въобще този мач в Ловеч ли трябваше да се играе, където на мачове за ШЛ идват има-няма по хиляда човека? Въпроса е към г-н Перуци!
Сега към Г-н Мадански. Този човек сигурно вече 10-на години води националните гарнитури. Сигурно е някакъв последовател на Мауриньо. Мисля, че успя да класира един път юношите ни на европейско, но в тактическо отношение е пълна трагедия, ако съдим от този мач.
Каква схема избра Мадански за този мач?! Аз видях, че играем в някакъв ромб, без хора по крилата. От къде го измисли този ромб г-н Мадански само той си знае. Може да е фен на Анчелоти. Четирима човека от нашите наблъскани в средата на терена- Балджийски, Цветков, Миланов и Димов. Страшна стратегия, нямам думи. В атака ми пуснал Костов и Цветанов. Страхотна двойка, много си пасват нали???Дори и тези, които не разбират много 100 % са забелязали, че силното качество на Цветанов е да спринтира на фланга, защото е бърз и пробивен. Той го пуснал нападател, макар че имаше по свободна роля и пак сновеше и на фланговете. Костов напред беше пълен анонимник. Питам защо един от най-големите таланти на бг футбол и най-креативният ни играч, с два мача за мъжкия отбор на Киево този сезон и капитан на втория отбор на Магаретата е оставен ррезерва и влиза в последните 15 минути и то при вече негативен резултат като трета смяна в двубоя??? Преди това Мадански при 1:0 за нас извади Станислав Костов и пусна още един вътрешен халф, та тамън да станат петима в средата, че бяха малко преди това.
Вместо да ппочне Мадански с Кирилов и Цветанов по крилата и да разположи трима вътрешни халфа в средата на терена в схема 4-2-3-1 или 4-3-3, той избира някъв смешен ромб и нашите не могат да направятт цял мач една свмислена атака. Ето защо заради некадърността на един треньор, кой знае защо Боби го държи толкоз време, ние пропиляваме таланта на нашите футболисти. Вместо Перуци да сложи начело на младежите треньор, който ще изповядва подобна стратегия като тази на Любо Пенев, млад интелигентен специалист от сорта на Илия Груев или Ясен Петров, той пуска морално остарели треньори като този Мадански. Не знам, вие какво ше кажете по въпроса??? ;)

1. Мадански е единственият треньор класирал национален отбор на България по футбол на голям форум.
2. Почти всичките момчета Мадански ги води от юношеския национален отбор
3. Къде да се игратя мачовете? Пред 500 човека в София ли?
4. Боби ли е виновен, че собствениците на отбори в Стара Загора и Пловдив още нямат стадиони с лиценз за Европа?
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 05 юни 2012 18:47

stn написа:1. Мадански е единственият треньор класирал национален отбор на България по футбол на голям форум.

Култово

Върни се в “Национален отбор”