Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bully_Blue
Контакти:

Re: За реванша?

Мнениеот Bully_Blue » 21 авг 2009 11:23

Ако ще е дефанзивен халф,да е Лъчо Балтанов. :twisted:
Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Спокойно момчета!

Мнениеот soilwork » 21 авг 2009 11:23

Никакви шансове-стига сте се залъгвали!! Виж му визитката на дОстанич-отвсякъде гонен след десетина мача,то се и видя и в сряда-обърка тактиката и състава тоя сръбски аматьор :twisted: :twisted: А и да си кажем честно -нема футболисти братлета-само с Бардон-не става.Гаджев много липсваше.Абе ще видим-ама с тези т.нар. футболистчета-и там ще ни опънат с 2-3 гола

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 21 авг 2009 11:25

Първо за точките ще кажа , че в групите на ЛЕ или ШЛ се трупат точки , това е факт и точка. Ние този коефициент го имаме именно от там. Сега за мача с унгарците. Реално Левски има шанс около 10-15% , Литекс повече от 70 % , ЦСКА 30-40%. Обаче пак повтарям ако вкараме ранен гол ще бъдем и крайни победители , а на чорбарчето за Жоро Христов ще му кажа , че идва мача в 6 кръг и тогава ще видиме лакти , колена и китки :)

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 21 авг 2009 11:25

soilwork написа:Никакви шансове-стига сте се залъгвали!! Виж му визитката на дОстанич-отвсякъде гонен след десетина мача,то се и видя и в сряда-обърка тактиката и състава тоя сръбски аматьор :twisted: :twisted: А и да си кажем честно -нема футболисти братлета-само с Бардон-не става.Гаджев много липсваше.Абе ще видим-ама с тези т.нар. футболистчета-и там ще ни опънат с 2-3 гола

Ами да вземем Гуардиола и тои като се провали, и него ще изгоните, нали? И вие незнаете какво искате!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

разбирач
Контакти:

Мнениеот разбирач » 21 авг 2009 11:25

много ми е чудно защо всеки слага ОРТЕГА за ц.нападател.......не мислите ли,че М.ОГНЯНОВ няма да се справи по добре от ХРИСТОВ и ОРТЕГА,сигурен съм че той, ако бе на терена онАзи вечер щеше да е по- добре от ХРИСТОВ.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 21 авг 2009 11:26

radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!
Добре, бе! Хайде, да предположим теоретично, че ги отстраните, колкото и невъзможно да изглежда това... Можеш ли ти, умнико, да ми кажеш какъв ще го дирите в Шампионската лига? Пак да ви бият като тъпани насред мегдана ли? Да се излагате като кифладжии ли? Не мога да разбера за чий ми се натискате да влизате в тая ШЛ, след като и глухонемите слепци знаят, че за нищо не ставате, освен за тукашния шампионат?
Когато си прост, то е завинаги!

Потребителски аватар
ФенНаЛевски
Контакти:

Мнениеот ФенНаЛевски » 21 авг 2009 11:27

sf_west написа:-------------------Петков-----------------
Миланов--Рабех--Топузаков--Вагнер
------Сърмов---------Симонович-------
Зе------------Дарко--------------Жо
-------------Бардон----------------------

а за този състав какво ще кажете?

ХАХАХА вика6 от самото на4оло да играем с 10 4овека :Д :Д :Д

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 21 авг 2009 11:28

gong написа:
radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!
Добре, бе! Хайде, да предположим теоретично, че ги отстраните, колкото и невъзможно да изглежда това... Можеш ли ти, умнико, да ми кажеш какъв ще го дирите в Шампионската лига? Пак да ви бият като тъпани насред мегдана ли? Да се излагате като кифладжии ли? Не мога да разбера за чий ми се натискате да влизате в тая ШЛ, след като и глухонемите слепци знаят, че за нищо не ставате, освен за тукашния шампионат?

До някъде си прав ама и твоето червено отборче за нищо не става освен за нашия шампионат... ;)
Изображение

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 21 авг 2009 11:29

Момчета с тоз йовов и с тези центрирания не става СЪРМОВ е слаб трудно ще стане това а и тези унгарци играят грамотно.Ще е много трудно но не и невъзможно.

gong
Контакти:

Мнениеот gong » 21 авг 2009 11:31

Сектор Б написа:
gong написа:

До някъде си прав ама и твоето червено отборче за нищо не става освен за нашия шампионат... ;)

Грешка, пич... Не съм фен нито на ЦСКА, нито на Левски. Просто съм един от малкото реалисти тук...
Когато си прост, то е завинаги!

Върни се в “Архив”