Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: За реванша?
Ако ще е дефанзивен халф,да е Лъчо Балтанов. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: Спокойно момчета!
Никакви шансове-стига сте се залъгвали!! Виж му визитката на дОстанич-отвсякъде гонен след десетина мача,то се и видя и в сряда-обърка тактиката и състава тоя сръбски аматьор
А и да си кажем честно -нема футболисти братлета-само с Бардон-не става.Гаджев много липсваше.Абе ще видим-ама с тези т.нар. футболистчета-и там ще ни опънат с 2-3 гола

-
- Контакти:
Първо за точките ще кажа , че в групите на ЛЕ или ШЛ се трупат точки , това е факт и точка. Ние този коефициент го имаме именно от там. Сега за мача с унгарците. Реално Левски има шанс около 10-15% , Литекс повече от 70 % , ЦСКА 30-40%. Обаче пак повтарям ако вкараме ранен гол ще бъдем и крайни победители , а на чорбарчето за Жоро Христов ще му кажа , че идва мача в 6 кръг и тогава ще видиме лакти , колена и китки 

- stefan_bg2
- Контакти:
soilwork написа:Никакви шансове-стига сте се залъгвали!! Виж му визитката на дОстанич-отвсякъде гонен след десетина мача,то се и видя и в сряда-обърка тактиката и състава тоя сръбски аматьор![]()
А и да си кажем честно -нема футболисти братлета-само с Бардон-не става.Гаджев много липсваше.Абе ще видим-ама с тези т.нар. футболистчета-и там ще ни опънат с 2-3 гола
Ами да вземем Гуардиола и тои като се провали, и него ще изгоните, нали? И вие незнаете какво искате!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
много ми е чудно защо всеки слага ОРТЕГА за ц.нападател.......не мислите ли,че М.ОГНЯНОВ няма да се справи по добре от ХРИСТОВ и ОРТЕГА,сигурен съм че той, ако бе на терена онАзи вечер щеше да е по- добре от ХРИСТОВ.
Добре, бе! Хайде, да предположим теоретично, че ги отстраните, колкото и невъзможно да изглежда това... Можеш ли ти, умнико, да ми кажеш какъв ще го дирите в Шампионската лига? Пак да ви бият като тъпани насред мегдана ли? Да се излагате като кифладжии ли? Не мога да разбера за чий ми се натискате да влизате в тая ШЛ, след като и глухонемите слепци знаят, че за нищо не ставате, освен за тукашния шампионат?radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!
Когато си прост, то е завинаги!
- ФенНаЛевски
- Контакти:
sf_west написа:-------------------Петков-----------------
Миланов--Рабех--Топузаков--Вагнер
------Сърмов---------Симонович-------
Зе------------Дарко--------------Жо
-------------Бардон----------------------
а за този състав какво ще кажете?
ХАХАХА вика6 от самото на4оло да играем с 10 4овека :Д :Д :Д
gong написа:Добре, бе! Хайде, да предположим теоретично, че ги отстраните, колкото и невъзможно да изглежда това... Можеш ли ти, умнико, да ми кажеш какъв ще го дирите в Шампионската лига? Пак да ви бият като тъпани насред мегдана ли? Да се излагате като кифладжии ли? Не мога да разбера за чий ми се натискате да влизате в тая ШЛ, след като и глухонемите слепци знаят, че за нищо не ставате, освен за тукашния шампионат?radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!
До някъде си прав ама и твоето червено отборче за нищо не става освен за нашия шампионат...

Момчета с тоз йовов и с тези центрирания не става СЪРМОВ е слаб трудно ще стане това а и тези унгарци играят грамотно.Ще е много трудно но не и невъзможно.
Сектор Б написа:gong написа:Добре, бе! Хайде, да предположим теоретично, че ги отстраните, колкото и невъзможно да изглежда това... Можеш ли ти, умнико, да ми кажеш какъв ще го дирите в Шампионската лига? Пак да ви бият като тъпани насред мегдана ли? Да се излагате като кифладжии ли? Не мога да разбера за чий ми се натискате да влизате в тая ШЛ, след като и глухонемите слепци знаят, че за нищо не ставате, освен за тукашния шампионат?radi1990 написа:Биеме Дебрецен като гости и с сме в Шампионската лига, в мача на Герена отбора беше много скован и за това загуби,сега обаче е ред на унгарците да се сковат и ако вкараме ранен гол съм сигурен че ще ги отстраним!
До някъде си прав ама и твоето червено отборче за нищо не става освен за нашия шампионат...
Грешка, пич... Не съм фен нито на ЦСКА, нито на Левски. Просто съм един от малкото реалисти тук...
Когато си прост, то е завинаги!