Avanti_Ragazzi написа:POPCORN написа:шампионска лига е едно, друго еквалификации за влизане в шампионска лига!И не го казвай така все едно, само левскари са давали тия пари за шампионската лига защото минимум 1/3 от целият стадион не са били левскари а просто фенове на футбола да видят Барселона , Бремен и тн
Недей човек излагаш се, да ти дойде Европейският Шампион от преди 3 месеца и стадиона да остане почти празен си е за смях!!! Както и да го гледаш, ми поне Б сектор да бяхте напълнили. То Б и Г са общо 25 000 или 26 000 човека!!! Колкото и да го оправдавате, поне 30 000 трябваше да сте и при тези цени тогава!!!
е окей.кои цени?ти защо не отиде да гледаш мача за 30 лв а?Аз 30 лв за билет за мач няма да дам освне ако не играем в Шампионската лига!
пак ти казвам тия 40 хиляди 1/3 минимум не са ваши фенове!А фенове на футбола!Така че не виждам какво ми се хвлаите толкова и тн.Все едно ЦСКА да влезне в шампионска лига и да дойде Реал Мадрид, Барселона и Милан и няма да има 40 хиляди на стадиона?Това ли искаш да ми кажеш?