Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЛСКА

Мнениеот POPCORN » 28 май 2012 14:23

Avanti_Ragazzi написа:
POPCORN написа:шампионска лига е едно, друго еквалификации за влизане в шампионска лига!И не го казвай така все едно, само левскари са давали тия пари за шампионската лига защото минимум 1/3 от целият стадион не са били левскари а просто фенове на футбола да видят Барселона , Бремен и тн

Недей човек излагаш се, да ти дойде Европейският Шампион от преди 3 месеца и стадиона да остане почти празен си е за смях!!! Както и да го гледаш, ми поне Б сектор да бяхте напълнили. То Б и Г са общо 25 000 или 26 000 човека!!! Колкото и да го оправдавате, поне 30 000 трябваше да сте и при тези цени тогава!!!

е окей.кои цени?ти защо не отиде да гледаш мача за 30 лв а?Аз 30 лв за билет за мач няма да дам освне ако не играем в Шампионската лига!
пак ти казвам тия 40 хиляди 1/3 минимум не са ваши фенове!А фенове на футбола!Така че не виждам какво ми се хвлаите толкова и тн.Все едно ЦСКА да влезне в шампионска лига и да дойде Реал Мадрид, Барселона и Милан и няма да има 40 хиляди на стадиона?Това ли искаш да ми кажеш?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

allez_les_blues
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА?

Мнениеот allez_les_blues » 28 май 2012 14:24

Току що в офиса на ЦСКА се получи телеграма с текст:

"НЕ СТЕ САМИ!"- Сър Алекс Фъргюсън.
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 28 май 2012 14:24

POPCORN написа:
MainEventer написа:
POPCORN написа:да само че би;лета за Г беше 15 лв , за В сектор 30, а за А сектор 50.Ако при вас бяха такива цени, дали щяхте да напълните националният стадион отворко?

Да!

да ама нееееее.нали ви виждам в първенството билета ви е по 4-5 лв и ходите по 500 човека на мач бе..кой залъгваш с това да?ще напълните на баба ти хвърчилото.големия отбор с многото публика , най-обичания и тн и за тия приказки ви ходят по 500 човека на мач.айде серем ви на големият отбор.видяхме ви последният кръг със светкавица.я имаше 100 човека я не..къде са ви феновете бе?или вие имате фенове само като играете в шампионската лига?милиони фенове пък не могат да отидат и 5000 хиляди на мач на Левски.Поне като говорите такива простотии да имат някакво покритие или си мълчете и не се биите в гърдите за едното нищо!

А ти много бързо забравяш иначе? колко бяхте вие миналата есен когато играехте на националният стадион а? Колко хора бяхте с Черноморец, Каварна, Берое тогава а? По 100 човека на стадиона!!! Не се правете на такива каквито не сте. Да не те връщам по-назад в годините когато имаше такива дето играеха белот на вашият стадион и имаше по 100 човека на него!!! Или пак ще кажеш, че лъжа а?
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: ЦСКА: Няма нова власт. На Д.Борисов се приписват думи.

Мнениеот Red Warrior » 28 май 2012 14:25

Ще видим какво ще става, но твърде сериозни медии съобщиха новината. Дим без огън няма, така че левскарите да не бързат да се радват. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 май 2012 14:26

аз не виждам нищо странно.Много ясно,че така ще кажат, защото още са в процес на разговори , договорки и тн.Най-нормланото нещо е да напишат такова писмо до медиите и феновете.Факт е ,че Борисов каза ,че в следващите дни ще има доста интересни неща около ЦСКА по Канал 3.Факт е,че вчера също не отрече за тази информация.Така,че истината е някъде по средата!ЯВно са в процес на разговори, договорки, разбиране и тн и затова не иска да се избързва!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА?

Мнениеот plamenst7 » 28 май 2012 14:27

Някой май пак стана за резил :lol: Някой в таз вечершните си сънища успя ли поне да гледа финала на ШЛ с участието на ЦСКА?

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 28 май 2012 14:28

Пък и на декларациите от ЦСКА не бива много да се разчита. Спомняме си как в една такава декларация подкрепиха Радуканов и след няколко дни го уволниха. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 май 2012 14:29

Защо ли това много ми напомня вица за Гарабед, който си бил купил кола. Първо, оказало се, че не бил Гарабед, а Крикор. Второ, не била кола, а колело. И трето, не си бил купил, ами му го откраднали! :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 май 2012 14:29

А ти много бързо забравяш иначе? колко бяхте вие миналата есен когато играехте на националният стадион а? Колко хора бяхте с Черноморец, Каварна, Берое тогава а? По 100 човека на стадиона!!! Не се правете на такива каквито не сте. Да не те връщам по-назад в годините когато имаше такива дето играеха белот на вашият стадион и имаше по 100 човека на него!!! Или пак ще кажеш, че лъжа а?

ама какво обсъждаме ЦСКА!Кога от ЦСКА някой е почнал да казва или феновете, най-обичаният отбор, с най-многото публика и тн..ти видял ли си го някъде това?Това само вие го говорите..аз затова ти говоря.това са някакви митове.поне като ги говорите тези неща за най-обичаният, най-многото фенове и тн ходете на мач, а не да говорите така и после по 100 човека на мач.това е малко смешно!ЦСКА никога не са се уприличавали на отбора който е най-обичан, най-много фенове и тн!няма какво да ме връщаш, много добре знам какво е, защото може би и ходя по-отдавна от тебе на мачове.само че аз не говоря такива измислици като тебе!да се би в гърдите и да разправям колко сме голями , колко фенове имаме , защото си знам хората.ходят само когато бие отбора.така сте и вие.а дали сте повече от нас само господ знае!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 май 2012 14:31

тая декларация за какво е пуснаха сега, левскарите пак ще се превъзбудат.точно се бяха наакали и сега пак ще почнат с глупостите!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “ЦСКА”