Ръководството на Левски е влязло в контакт с президента на Локомотив (Пловдив) Костадин Динев, за да стартира преговори за привличането на "Герена" на халфа Даксон да Силва. Разговорите текат в момента и се очаква да приключат до завръщането на 24-годишният бразилец от почивката в родината му. Според информациите, "смърфовете" са поставили цена в размер на 500 хиляди евро за своя играч.
Даксон нееднократно е бил трансферна цел на "сините" и сега той отново е желан на "Герена" след изключително силния сезон, който изигра. Както е известно халфът си тръгна от "Лаута" през 2010 година, след което все пак реши да се върне. Това обаче бе прието доста скептично от повечето специалисти, имайки предвид, че той не бе играл цели 12 месеца. Даксон обаче ги опроверга, като отново се превърна в основна фигура на пловдивския тим и бе с основна заслуга за класирането на тима в Европа след 7-годишна пауза.
Бразилецът е в полезрението и на турския Анталияспор. Представители на този тим вече на няколко пъти наблюдаваха изявите му, но за момента не са излезли с конкретна оферта.
"7 дни спорт"
ЗА мен лично той е много добър играч и с успех би заменил Тасевски,с тази разлика,че Даксон много по-често вкарва голове и е доста по постоянен от македонеца . Как мислите ?
Лято 2012 - трансферни слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Син до гроб
- Контакти:
Левски стартира преговори за Даксон
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !
- Бижутера
- Контакти:
Re: Левски стартира преговори за Даксон .
Според мен Даксон не е нищо особено - има един добър десен крак и нищо повече. На финала за Купата вкара един гол и това беше, пък и вече е на годинки...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
- blue avalanche
- Контакти:
Син до гроб написа:Ръководството на Левски е влязло в контакт с президента на Локомотив (Пловдив) Костадин Динев, за да стартира преговори за привличането на "Герена" на халфа Даксон да Силва. Разговорите текат в момента и се очаква да приключат до завръщането на 24-годишният бразилец от почивката в родината му. Според информациите, "смърфовете" са поставили цена в размер на 500 хиляди евро за своя играч.
Даксон нееднократно е бил трансферна цел на "сините" и сега той отново е желан на "Герена" след изключително силния сезон, който изигра. Както е известно халфът си тръгна от "Лаута" през 2010 година, след което все пак реши да се върне. Това обаче бе прието доста скептично от повечето специалисти, имайки предвид, че той не бе играл цели 12 месеца. Даксон обаче ги опроверга, като отново се превърна в основна фигура на пловдивския тим и бе с основна заслуга за класирането на тима в Европа след 7-годишна пауза.
Бразилецът е в полезрението и на турския Анталияспор. Представители на този тим вече на няколко пъти наблюдаваха изявите му, но за момента не са излезли с конкретна оферта.
"7 дни спорт"
ЗА мен лично той е много добър играч и с успех би заменил Тасевски,с тази разлика,че Даксон много по-често вкарва голове и е доста по постоянен от македонеца . Как мислите ?
Аз го харесвам,но 500хил.?
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини
plamen_ol написа:Левски с интерес към македонски централен защитник
Продължава работата по селекцията на Левски. Едно от имената към което е бил проявен интерес от страна на Дончо Донев и екипа му е бил македонският футболист Дарко Стоянов. Той играе на поста централен защитник . Дарко е бил гледан като евентуален заместник на Диамутен, който се очаква да напусне отбора.
Дарко Стоянов е роден на 11 февруари 1990 година. Той е висок 1,91 м. и тежи 86 кг. Започва в Брегалница Щип, от 2004 до 2009 година е във Вардар Скопие, сезон 2009/2010 година е в Локомотив Скопие, а последния сезон играе отново в Брегалница Щип.
Защитникът е бил национал на Македония за възрастовите групи на националния тим до 17, до 19 и до 21 години.Интерес към Дарко има от страна на БАТЕ Борисов, където играе друг македонски защитник Боян Горгиевски.
Млад,с чудесна физика!По-зле от Диамант и Милиев няма да е!
Re: Левски стартира преговори за Даксон
500 000 евро!?
Може би в пакета влизат и 6 точки догодина?

- Raoul_Duke
И да внимавате какви мазила използва
Че втори път с номера "ама аз не беших" едва ли ще мине...

Че втори път с номера "ама аз не беших" едва ли ще мине...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
[/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]

За съжаление в България няма практика да се водят такива статистики, но ако вземем основните компоненти в играта на вътрешни халфове ще ми е интересно да видя, кой у нас е преди Даксон.
Имам предвид количество и % точни пасове, брой отнети топки, пас + гол, удари във вратата. По-трудно е да се оцени финта, дрибъла, погледа върху играта, възможностите за игра на другите след негови отигравания.
Бих бил безкрайно тъжен от напускането му и се надявам да не се стигне до него.
Имам предвид количество и % точни пасове, брой отнети топки, пас + гол, удари във вратата. По-трудно е да се оцени финта, дрибъла, погледа върху играта, възможностите за игра на другите след негови отигравания.
Бих бил безкрайно тъжен от напускането му и се надявам да не се стигне до него.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Добър футболист определено, но е скаран с дициплината което е лошо.
Бижутера написа:Според мен Даксон не е нищо особено - има един добър десен крак и нищо повече. На финала за Купата вкара един гол и това беше, пък и вече е на годинки...
Само да вметна, че е на 24 г. и класирането ни в ЛЕ се дължи най-вече на него.
Даксон не е толкова добър, колкото Дарко, но все пак няма да е лош трансфер.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!