Ново управление на ЦСКА с Гриша Ганчев и Христо Стоичков?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Христо Стоичков - президент на ЦСКА

Мнениеот turbogena » 27 май 2012 23:24

delqnski47 написа:
Ми като не сме "критерий" що ви изгермечихме вас-"критериите"?

Това ли го наричаш ''изгермечване'' бе! :lol: Няква пиклива съдийска победа с гол,направен от рикошет и единствено положение :lol: Смех!
То тогава онова 3:0 от ''Тройчо'' за вас какво остава да е?

Абе по-точно ние трябва да сме ви критерий ,защото имаме повече победи от вас в Дербито ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 23:25

шивача написа:левскарите наистина се радват............през сълзи, а новината дори не е факт :lol:

И на мен ми се струва прекалено хубаво,за да е факт,ама поне ще гледаме сеир малко от тяхна страна :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
vpnikolov
Контакти:

Мнениеот vpnikolov » 27 май 2012 23:25

Red Warrior написа:Като оставим "голямата радост" през сълзи на левскарите от новината, на мен нещо не ми се връзва да е истина. :?

Спокойно, Памуков е много близък на Стоичков и се съмнявам да пуска такива новини без да има поне малко истина в тях! Информацията е сериозна.
"Тия много приказваха,ама дойдоха и им напълнихме кошницата... Всеки отбор трябва да свиква, че като мине по алеята на Армията, ще отнася поне по три гола."
[wrapimg=]http://img15.imageshack.us/img15/2492/tumblrm2uhl5nxap1qdqmz4.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2012 23:26

eddie написа:Що на всяка хубава тема ще се появят няколко добичета да осерат пейзажа... :roll: :cry:

Ами същата работа става когато шивача,баткото и някои други другарки влязат в синия форум, какво се чудиш, и се дръж мъжки,има и други начини да покажеш несъгласието си с нещо, не непременно да обиждаш.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 май 2012 23:26

Не знам каква е логиката Гришата да се отказва от Литекс? :? Изградил е цялата футболна инфраструктура (школа, стадион, отбор). Затворил е кръга. Има вече 15-годишна история с Литекс и куп титли. Според мен няма логика, не знам... :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 27 май 2012 23:27

Ако това е вярно, взимаме и стадион "Септември" Гришата там има сериозно участие, а испанските инвеститори бате Ицо ги доведе!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 май 2012 23:28

Артилериста написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Артилериста написа:Говеда сини,Стоичков и Стойчо ви мачкат цял живот,направихте една победа срещу Стойчо с невероятен късмен,съдиийски аванти и сега лаете.За нищо не ставате,а за Бандата като вие сте си го направили ми задръще си го бе :!: :lol:

Само едно ще ти кажа Тройчо има повече загуби от Левски като треньор от колкото победи!!! :lol: :lol: :lol:

Ти точно за това му викаш Тройчо щот много пада с по 3-0.Къде са му тия загуби бе,то одеве един смешник ми пише,че Стойчо имал 1 победа срещу Левски,същия като теб.Стойчо си е Стойчо,бие 3-0,става шампион на говеждия стадион и е номер 1.Последното дерби изкарахте страшен късмет и ни порязаха съдиите много жестоко,с такива номерца може и да има повече загуби :!:

ти или си на 12 години и нямаш грам спомен или си много просТ!!! Тройчо колко победи има над Левски като треньор бе и колко загуби!!!

Научи си урока и тогава пиши разни неща!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 май 2012 23:28

delqnski47 написа:
шивача написа:левскарите наистина се радват............през сълзи, а новината дори не е факт :lol:

И на мен ми се струва прекалено хубаво,за да е факт,ама поне ще гледаме сеир малко от тяхна страна :lol:

квото е такова, въпроса е, че тея се оакаха от страх, уж се радват, бати радостта :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 27 май 2012 23:29

Явно Джуджето от Микре се опитва да си спаси кожата и тази на сина си, но ми се струва че ще го гепят по бели гащи скоро ;)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 май 2012 23:30

шивача написа:
delqnski47 написа:

квото е такова, въпроса е, че тея се оакаха от страх, уж се радват, бати радостта :lol:

Мене ми е се тая вече дали е истина или не!Просто се накефих на цялото им насиране :lol: :lol: :lol: :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”