Холандия - България 1:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Холандия - България 1:2 (FT)

Мнениеот CTAHKO » 27 май 2012 13:55

Хубава победа срещу силен противник,макар и в не официален мач.Все пак ще окаже положително влияние върху самочувствието на националите ни.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 27 май 2012 13:57

grasiani написа:Ето какво пише сайта на Уефа:Нидерланды - Болгария 1:2
Голы Ивелина Попова и Илияна Мицански привели к первому домашнему поражению оранжевых в 19 матчах.

Супер!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 14:20

Без име написа:Колко съм заблуден ! Естествено, че уикито ще ми помогне, та ето как се смята -
Ранкинг точките = 100х(Точките от резултата х Статуса на мача х Силата на съперника х вида на срещата)
точките = 100х( 2х1х1,96х1)
точките = 100х3,92
= 392 точки.
http://en.wikipedia.org/wiki/FIFA_World_Rankings
;)

Явно моят източник е дал само част от формулата, което признавам малко ме заблуди ... как вярно няма да се сетим за уики :lol:

Само лека корекция към сметките ти, понеже си използвал коефициента за победа излъчена след изпълнение на дузпи (2т), а в нашият случай си е обикновена победа (3т)

Ранкинг точките = 100х(Точките от резултата х Статуса на мача х Силата на съперника х вида на срещата)
точките = 100х( 3х1х1,96х1)

= 588 точки.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 14:29

RobiVanPersie написа:A кога ще пуснат обновената ранклиста?

Някъде през Юни. Ранклистата се обновява веднъж месечно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 27 май 2012 14:36

TristaNNN написа:
Без име написа:Колко съм заблуден ! Естествено, че уикито ще ми помогне, та ето как се смята -
точките = 100х3,92
= 392 точки.
;)

Явно моят източник е дал само част от формулата, което признавам малко ме заблуди ... как вярно няма да се сетим за уики :lol:

Само лека корекция към сметките ти, понеже си използвал коефициента за победа излъчена след изпълнение на дузпи (2т), а в нашият случай си е обикновена победа (3т)

= 588 точки.

Ами нашите имат 354 точки +588 = 942, което ще ни изстреля до 16 място, без да смятаме точките на другите отбори. Мисля че, горе долу, около 30 ще бъде крайната ни позиция.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 27 май 2012 14:49

Без име написа:
TristaNNN написа:
точките = 100х3,92
= 392 точки.
;)

= 588 точки.

Ами нашите имат 354 точки +588 = 942, което ще ни изстреля до 16 място, без да смятаме точките на другите отбори. Мисля че, горе долу, около 30 ще бъде крайната ни позиция.

И при евентуална победа над Турция...дано запазим нивото и за световните квалификаций...надеждите са ми за там ;)

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 27 май 2012 14:59

Честита победа! Доста отдавна националният не ни беше радвал така. И-нетът ми прекъсна последните 5 минути, та се наложи да ги слушам по Дарик, но нищо.
Вярно, че за холандците това беше само една контрола през подготовката за Евро 2012, но е факт, че излязоха с всичките си звезди, без Робен. Не само от резултата, но и от играта трябва да сме доволни. Да биеш Холандия на техен терен с доста футболисти от смятаното за изключително слабо българско първенство си е голям успех. Любо Пенев доказа, че неслучайно имаше доста добри резултати в Литекс и ЦСКА. При него сме сякаш друг отбор- вдъхна самочувствие на играчите, накара ги да играят като отбор, накара ги да се раздават и да играят с чест за България.
Светльо Дяков за втори пореден мач ми прави много добро впечатление, не знам къде го бяхме скрили досега. Бодура и Иван Иванов бяха почти перфектни. Когато единият все пак сбъркаше, другият го подсигуряваше веднага. Иван Иванов показва много голям напредък, откакто е в Партизан. Много добър мач и за Йордан Минев (справи се с Ван дер Варт, изработи дузпата), Георги Миланов, и разбира се, героите Манолев и Мицански.
Георги Миланов, колкото и да ми се иска да остане при нас, за него най-доброто в момента е да бъде трансфериран веднага в чужд отбор. Доколкото знам, ПСВ и Аякс имат сериозен интерес към него. Вчера вероятно са го гледали и са останали с добри впечатления. В който и от двата отбора да отиде- няма да е грешка!
Поставяме основата на голямо израстване, за което основната заслуга е на Любо Пенев. Не блестим с някакви невероятни футболисти като индивидуалности, но започваме да играем като отбор.

П.П. Къде са сега ония, които твърдяха, че Манолев бил слаб футболист и го наричаха "Манулев"? Няма да се учудя, ако вземат да се съберат с Бербатов в Малага.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 май 2012 15:01

RobiVanPersie написа:
Без име написа:
TristaNNN написа:

= 588 точки.

И при евентуална победа над Турция...дано запазим нивото и за световните квалификаций...надеждите са ми за там ;)

Ами сега направих бърза сметка и излиза че при евентуална победа над Турция се изстрелваме някъде в топ 10. Дали ако това наистина се случи, журналята ще го отразят толкова охотно като падението :roll:
[offtopic]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 27 май 2012 15:03

TristaNNN написа:
Ами сега направих бърза сметка и излиза че при евентуална победа над Турция се изстрелваме някъде в топ 10. Дали ако това наистина се случи, журналята ще го отразят толкова охотно като падението :roll:

Не забравяй, че другите отбори междувременно също играят и печелят точки. Но, наистина за два мача бихме имали невероятен възход.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 27 май 2012 15:08

Ами сега направих бърза сметка и излиза че при евентуална победа над Турция се изстрелваме някъде в топ 10. Дали ако това наистина се случи,
журналята ще го отразят толкова охотно като падението

И как от топ 196 ще идем в топ 10? :roll:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Национален отбор”