Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Най-сетне намерихме нападател?!

Мнениеот bobonikolov » 27 май 2012 00:33

За Мицански имам преки наблюдения и ще си изкажа мнението.Момчето има голям талант.Но до сега беше пренебрегван по една или друга причина.Учихме в едно училище,докато беше футболист на Македонска слава.Редом с мачовете на Славата той играеше и любителски такива.Имахме училищен турнир,където участваше и неговия клас.Ами винаги ставаха шампиони с негова голяма помощ.Беше истинско удоволствие да го гледа човек как играе.Той не е като останалите футболисти-Божинов или някой друг.Мицански е скромен човек,който наистина обича футбола.И това си личеше от отношението му към тази игра.Той играеше постоянно-когато нямаше мач със Славата,играеше с приятели или с класа си,но го правеше постоянно-на стадиона и извън него.Винаги гледа да избягва светлината на прожекторите.Не е горделив,нито пък надут.Винаги работи здраво и това вече се вижда.А това,че е талант си личеше отдалече.Той бе един от малкото български футболисти,които са излезли на запад още на 19-годишна възраст.Македонска слава пък бе един от малкото отбори,които реализираха трансфер на свой футболист в силно чуждо първенство без "посредничеството" на ЦСКА и Левски.Тези 2 клуба искаха Мицански в съставите си тогава,но Венко Попов ги отряза,като заяви,че Мицански ще бъде продаден само в чужбина.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Най-сетне намерихме нападател в лицето на Мицански

Мнениеот mormona » 27 май 2012 01:14

аз искам да попитам кое според вас е по-добре. Да остане сега да играе в Германия па току виж го хареса някои от Бундеслигата и го купи зимата. Или да доиде примерно в Левски или Лудогорец които ще играят в Европа например?
Гледах репор таж на Краси Минев с него зимата и момчето ми се стори много свестно. Един от малкото които има Българския флаг на прозореца на дома си в Германия. Умен е - рядкост за футбалера... Малко като Бербатов е. Тоест и Берба има снимки с фасове и хо дискотеки НО не е като Сержинйо Гриин дето докато жена му раждала в Холандия тои бил с 2 мацки - пръстите да си оближеш. Един приятел каза. Тоест както Берба е свестен и не се развали от местната Фолк култура, така мисля ,ч е и Мицански ако порита в БГ няма да се развали. А и все пак си има граници за това което може да се прави в свободното време де. ;)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 май 2012 01:26

mormona написа:аз искам да попитам кое според вас е по-добре. Да остане сега да играе в Германия па току виж го хареса някои от Бундеслигата и го купи зимата. Или да доиде примерно в Левски или Лудогорец които ще играят в Европа например?
Гледах репор таж на Краси Минев с него зимата и момчето ми се стори много свестно. Един от малкото които има Българския флаг на прозореца на дома си в Германия. Умен е - рядкост за футбалера... Малко като Бербатов е. Тоест и Берба има снимки с фасове и хо дискотеки НО не е като Сержинйо Гриин дето докато жена му раждала в Холандия тои бил с 2 мацки - пръстите да си оближеш. Един приятел каза. Тоест както Берба е свестен и не се развали от местната Фолк култура, така мисля ,ч е и Мицански ако порита в БГ няма да се развали. А и все пак си има граници за това което може да се прави в свободното време де. ;)

Скоро няма да играе в БГ !!!

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 27 май 2012 01:35

страхотна защита.от години не съм гледал толкова добри изяви и то в защита.браво Юнаци!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 27 май 2012 03:20

Напълно споделям първоначалния коментар пък и повечето. Браво на Мицански! Наистина едно е да вкараш на Малта или Беларус а друго е на такъв супер тим като Лалетата, които биха не кой да е а бразилците преди 2 години! Странно Матеус не даде шанс на Мицански, то как и да го види като ходи само по жени и барове.

Дано Мицански е твърд титуляр в квалификациите ако Бербатков не играе. С нетърпение очаквам мача с турците и дано затвърдим добрите впечатления. И на равен ще се радвам.

Дано Стилян се оправи и заедно с Бербатов ще бъдем още по-добри.

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 27 май 2012 08:37

batmanlevski написа:аз от години разправях ,че Мицански е класа ,мнозина не ми вярваха и твърдяха ,че вечната резерва на Манчестър бил по-добър ,но сега се видя ,че едно е да вкарваш на вицесветовния шампион победен гол друго е да вкарваш на Малта и Люксембург

Утре е неделя и личните доктори не работят , но в понеделник задължително върви се прегледай. ПО - голяма тъпотия не можа ли да измислиш? Явно гледаш през някаква призма мачовете.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 27 май 2012 09:04

снощи коментатора се изказа че Мицански се бил върнал в първа бундеслига с отбора на Айнтрахт Франкфурт, докато истината е че Мицански бе преотстъпен от Кайзерслаутерн на ФСВ Франкфурт, който се бореше да не изпадне във трета бундеслига, и именно головете и добрата игра на нашето момче направиха мисията им възможна!
гледах повечето му мачове и съвсем спокойно и аз мога да подтвърдя, че Мицански има добър поглед върху играта и добро пласиране пред противниковата врата! отделно има виждане за играта, което му позволява да прави матиращи пасове, което автоматично те кара да го наредиш до Бербатов!
ако Пенев започне по-сериозно да залага на него в атака, то това момче може да ни се отплати с много голове! единствената грешка ще е ако го изолират на върха на нападението, защото както и Бербатов, той не е толкова мощен и експлозивен! тандем с друг нападател е най-подходящ!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 27 май 2012 10:15

Да сравняваме Бербатов, с който и да е друг в момента е смешно. Друг е въпросът, кой как пасва в схемата на Пенев
Ясно е че съм пристрастен, но Генков влачеше цял полусезон влачеше Висла, като в последния месец вкара една дузина голове и малко не му достигна да класира Висла за турнирите на УЕФА въпреки контузиите, които го преследваха напоследък. Мицински дано мине в по-добър отбор, сега е на много ниско ниво. Карачанаков и Костов имат много, дали ще го развият или ще потънат като Делев зависи от мисленето им.

В край Пенев си носи кръста и засега добре.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 27 май 2012 10:20

batmanlevski написа:аз от години разправях ,че Мицански е класа ,мнозина не ми вярваха и твърдяха ,че вечната резерва на Манчестър бил по-добър ,но сега се видя ,че едно е да вкарваш на вицесветовния шампион победен гол друго е да вкарваш на Малта и Люксембург

Направо си се пуснал от хорото трябва да смениш лекарствата тия ти идват слаби! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koeff
Контакти:

Мнениеот koeff » 27 май 2012 10:28

И съвсем друго е да вкараш три на Ливърпул, както и да станеш голмайстор в Англия, глупчо.

Върни се в “Национален отбор”