Феновете на английския футбол - обединени

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

realist
Контакти:

Феновете на английския футбол - обединени

Мнениеот realist » 25 май 2012 19:15

Българските фенове на английския футбол се обединиха

Novsport- 24 Май 00:51

Официалните фен клубове на осем отбора от английската Висша лига загърбиха клубните пристрастия и решиха да се обединят в асоциация.

Официалните фен клубове на осем отбора от английската Висша лига загърбиха клубните пристрастия и решиха да се обединят в асоциация. Целта на бъдещото сдружение ще бъде да популяризира английския футбол в България, да извършва обмен на опит между членовете си и да подкрепя благотворителни каузи. Очаква се инициативата да доведе до създаване на нови официални фен клубове на английски отбори и да спомогне за увеличаването на членовете на вече съществуващите. Сдружението ще носи името „Асоциация на българските фенове на английския футбол” и трябва да бъде регистрирано до началото на новия футболен сезон 2012/13 г. Веднага след това ще бъде направен и контакт с ръководството на английската Висша лига за реализиране на партньорство.

Идеята за създаването на организацията към момента е подкрепена от фен клубовете на „Арсенал”, „Манчестър Юнайтед”, „Ливърпул”, „Челси”, „Астън Вила”, „Манчестър Сити”, „Тотнъм” и „Нюкасъл”. Привържениците на осемте английски клуба се срещнаха във вторник вечерта в столичното заведение „Тринадесетте стъпала”.

Какво ще кажете за тази инициатива? За мен тя е прекрасна и може да доведе до съвсем ново ниво привържениците на английския футбол у нас. Например, посещенията на мачове на любимия отбор ще станат напълно достъпни, ще се организират от фенклубовете и няма да са толкова скъпи. За мен тази идея и предстоящото й реализиране доказва за пореден път колко велико нещо е да си фен на английски отбор. Представяте ли си подобно обединение на фенклубовете на ЦСКА, Левски, Ботев ПД и Локо ПД примерно. Те ще се избият още на сбирката :)

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Re: Феновете на английския футбол - обединени

Мнениеот C'mon Chelsea » 25 май 2012 19:19

realist написа:
Българските фенове на английския футбол се обединиха

Novsport- 24 Май 00:51

Официалните фен клубове на осем отбора от английската Висша лига загърбиха клубните пристрастия и решиха да се обединят в асоциация.

Официалните фен клубове на осем отбора от английската Висша лига загърбиха клубните пристрастия и решиха да се обединят в асоциация. Целта на бъдещото сдружение ще бъде да популяризира английския футбол в България, да извършва обмен на опит между членовете си и да подкрепя благотворителни каузи. Очаква се инициативата да доведе до създаване на нови официални фен клубове на английски отбори и да спомогне за увеличаването на членовете на вече съществуващите. Сдружението ще носи името „Асоциация на българските фенове на английския футбол” и трябва да бъде регистрирано до началото на новия футболен сезон 2012/13 г. Веднага след това ще бъде направен и контакт с ръководството на английската Висша лига за реализиране на партньорство.

Идеята за създаването на организацията към момента е подкрепена от фен клубовете на „Арсенал”, „Манчестър Юнайтед”, „Ливърпул”, „Челси”, „Астън Вила”, „Манчестър Сити”, „Тотнъм” и „Нюкасъл”. Привържениците на осемте английски клуба се срещнаха във вторник вечерта в столичното заведение „Тринадесетте стъпала”.

Какво ще кажете за тази инициатива? За мен тя е прекрасна и може да доведе до съвсем ново ниво привържениците на английския футбол у нас. Например, посещенията на мачове на любимия отбор ще станат напълно достъпни, ще се организират от фенклубовете и няма да са толкова скъпи. За мен тази идея и предстоящото й реализиране доказва за пореден път колко велико нещо е да си фен на английски отбор. Представяте ли си подобно обединение на фенклубовете на ЦСКА, Левски, Ботев ПД и Локо ПД примерно. Те ще се избият още на сбирката :)

Всичко е много хубаво, но не трябва да се загърбва напълно българският футбол.
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 25 май 2012 19:23

Разбира се, че не трябва. Аз самият съм фен и на български отбор. Имах предвид разликата в мисленето и нагласата. Тук съперничеството се е превърнало във вражда и нетърпимост, което е грешно. В крайна сметка всички обичаме този спорт и имаме еднакви вълнения и радости.

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 25 май 2012 19:25

Добра инициатива.
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
C'mon Chelsea
Контакти:

Мнениеот C'mon Chelsea » 25 май 2012 19:31

realist написа:Разбира се, че не трябва. Аз самият съм фен и на български отбор. Имах предвид разликата в мисленето и нагласата. Тук съперничеството се е превърнало във вражда и нетърпимост, което е грешно. В крайна сметка всички обичаме този спорт и имаме еднакви вълнения и радости.

Ако трябва да сме честни по цял свят е така...
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/45/7C/001378937744457c.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 25 май 2012 19:33

Никога не трябва да се забравя,че футболът е просто една игра,създадена за да радва хората,а не да ги разделя.За себе си мога да кажа,че имам много приятели,привърженици на други английски отбори,а също така и на другия пловдивски отбор и това никога не е било проблем за нашите отношения.Простотиите в България стават най-вече по време на мачове и то заради 20,30 или 50 човека.Така че подкрепям инициативата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 25 май 2012 19:36

C'mon Chelsea, навсякъде, освен в Англия. Там няма проблем фен на Ливърпул и Евертън да гледат мача един до друг, с шалчетата на своите отбори, а след мача да отидат да пият бира някъде. Това отношение се предава на феновете на английския футбол по целия свят. Така фенове на ЦСКА и Левски могат да се избият помежду си, но същите тези хора, ако са фенове на Ливърпул и Челси, да гледат мача в едно заведение и да си подкрепят отбора, без да се нападат. Наистина ли не разбираш смисъла на това и разликата? :)
Последна промяна от realist на 25 май 2012 19:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 25 май 2012 19:37

C'mon Chelsea написа:
realist написа:Разбира се, че не трябва. Аз самият съм фен и на български отбор. Имах предвид разликата в мисленето и нагласата. Тук съперничеството се е превърнало във вражда и нетърпимост, което е грешно. В крайна сметка всички обичаме този спорт и имаме еднакви вълнения и радости.

Ако трябва да сме честни по цял свят е така...

Не съм много съгласен, че всички имат еднакви вълнения и радости....има хора като мен, дето не могат без футбол, други гледат само за кеф и заради компанията ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

realist
Контакти:

Мнениеот realist » 25 май 2012 19:39

kingofpop, тук става въпрос за фенове. Нали не наричаш човек, който за компанията е отишъл да гледа мач, фен? :)

Потребителски аватар
Bianco
Контакти:

Мнениеот Bianco » 25 май 2012 19:43

Ето ви и новата страница в фейсбук: http://www.facebook.com/EnglishFootballBG
Нашите пак инициатори на всичко,що ли не се и изненадвам :mrgreen:
сити от кога имат фенклуб? :o :o :o :o
[wrapimg=]http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxt00pHhi61qcs3bmo5_250.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://static.guim.co.uk/sys-images/Football/Clubs/Club_Home/2011/9/26/1317045511841/Manchester-United-and-Man-005.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”