Въоръжени стюарди бият публиката ЦСКА в Разград

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Re: Орките от Разград бият "Сектор Г"

Мнениеот moreto vn » 24 май 2012 22:20

Ей,форумни хулигани стигали сте се плюнчили,защото скоро лошо ще си изпатите! :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:22

pankin написа:
ralka_levskarka написа:
pankin написа:Аз не съм Подуенско ГО...... за да ме е срам, преди 2 години беше Гигов, сега Херо

Ти не си това и аз не съм онова, което е по- хубавото ;)

Смяххххххххххххххххх :) :) :) Радвам се,че "хубавица" и "умница", като теб не е от тези

Това ли успя да измислиш? Нещо за директиви няма ли? Господ? Съдия? Пу, пу, сладур :* !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 24 май 2012 22:23

Какво да говорим повече............... :?: :!:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6CdAGO0vtwg&feature=youtu.be[/youtube]
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 май 2012 22:24

Само Сините! написа:
mad forest написа:
obi4am_pirin написа:да си кажем истината лудогорец го има заради мръсните пари на домо ако той си отиде пука се и балона както в ловеч ... при отборите с традиции не е така ...винаги ще имат подкрепа на феновете

Вчера 5500 платиха по 15 лева и подкрепата беше добра! Нямаше сектор, който да седи като на театър! И без да се заяждам вие сега без пари и благодетел къде сте? Даже не се знае къде изчезна първия Пирин, така, че нека не ми говори с клишета!

Да е,и тия 5500 половината са от Шумен и околностите,дето са дошли само и само да гледат чорбата-не за друго,щото друг път няма да ги видят.Същата еднодневка като Литекс сте,няколко години ще си пълените стадиона така,и после пак ще си ходят по 1000 човека на мачовете.
П.П И махнете тия френски,и всички други чужди знамена щото ставате мега смешни..

Всъщност, тези за които говориш останаха с пръст в ... или поне повечето! Имаше около 4000 заявки още, които не бяха уважени!

А вашите фенове само от София ли са? Мисля, че е чудесно, че привличаме фенове и от съседите градове, нали?
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
vili2010
Контакти:

Мнениеот vili2010 » 24 май 2012 22:25

T&T написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Не бих си позволил да пиша във ваша тема,ако не бях провокиран .
А,защо не казвате какво стана преди мача?Как скачаха въпросните дроги на стюардите,то не бяха псувни,хвърляха камъни и железа.Трябваше още
тогава да разберете,че това при нас не върви.Язък за нормалните ви фенове,но половината си бяха хулигани.
По време на мача-бой с бомби,димки и огън по хората от сектор А и полицията,колко хора пострадаха,но нали не са ваши,те хората дошли мача да гледат,те бой.Момченце в инвалидна количка-бомбата пада при него и кво?Естествено,че не ви пука.За малко да запалите седалките.Колко винкели изкъртихте и замеряхте точно тези стюарди?Къде бяха вашите?Къртеха и хвърляха най-много ли?Колко пъти се мъчихте да щурмувате оградата?Основно бяха големите ви закани да трошите,палите и ломите.Каквото почукало-такова се обадило.
Прегледайте кадри от другите ни мачове -домакински и като гости плюс мача за купата в Бургас. Никъде няма да видите такова поведение като вашето.

Добре бе приятел определено в агитката на ЦСКА е имало надрусани, пияни кретени, но защо тези хора бяха допуснати до стадиона или след края на мача не бяха арестувани и съдени, а вместо това някакви местни мутри, облечени като стюарди, раздават юмручно правосъдие пред смирения поглед на полицията. В коя година и в кой век живеем та да прилагаме закони основаващи се на принципа "око за око, зъб за зъб".

Напълно съм съгласен с теб. В кой век живеем? Мой приятели от разград ми казаха, че са карали фенове на ЦСКА да си хрърля шаловете и знамената иначе нямало да влязат на стадиона, а това , че са ги ръгали с ножове е истина. Фенове на Лудогорец ми го казаха , даже са помогнали на 4 фена на ЦСКА да идат до стадиона и червените са им бл - ри ли , а като са стигнали до там стюардите ги удряли и заплашвали . Къде сме уважаеми г- да ? В кой век живеем? Къде са ви полицаите г-н Цветанов? С амо с народни пари ли ще ви поддържаме полицията?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 май 2012 22:25

pankin написа:
Каква директива, Херо малко ли ви е?????

И хайде пак започваме отначало :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 май 2012 22:27

Обичам Левски написа:
Само Сините! написа:
Обичам Левски написа:Ако отида примерно със 10 човека във чуждо село и да хвърлям бомбички да обиждам и да хвърлям железа по хората и мен ще ме набият :lol:

Да хвърляш железа?Ама ти серизно ли си толкова прост? :lol:

Феновете на Цска са хвърляли преди мача железа и камъни по полицията олигофрен такъв !

Ами защо не са ги арестували тогава? Или който хвърля железа и камъни по полицията следва да очаква не арест, а сблъсък с мутри.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

pankin
Контакти:

Мнениеот pankin » 24 май 2012 22:28

ralka_levskarka написа:
pankin написа:
Каква директива, Херо малко ли ви е?????

И хайде пак започваме отначало :lol:

Какво начало, то за вас авантите нямат край :) :) :) :)

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 24 май 2012 22:29

ralka_levskarka написа:Това ли успя да измислиш? Нещо за директиви няма ли? Господ? Съдия? Пу, пу, сладур :* !

Ти мойто момиче като ти гледам снимката не си в позиция да се заяждашсъс никой
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 24 май 2012 22:29

obi4am_pirin написа: ...имало е доста фенове с автобуси от турция гласоподаватели на ДПС

Щом това ще те успокои-може и да е имало! ;)
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Върни се в “ЦСКА”