k.dimitrov написа:Миро, тези решения както са взети, така може и да се отменят. Ами ако Черноморец или Нефтохимик се класират на финал или се смени ръководството на БФС.
По твойта логика, след като завърши мача на Болтън и се разбра, че изпада и КПР се спасява, то веднага след 90-та минута Манчестър Сити вкара 2 гола - значи КПР е легнал.
И защо винаги, според теб, конспирациите ги прави Черноморец, а когато има явни факти за обратното - срещу Черноморец, ти винаги не си съгласен. Тогава всичко е изрядно.
Ники , ми те и Байерн се класираха за финала на Алианц Арена ... ама не смениха стадиона

А обикновено , когато един стадион се избере да приеме финала на даден турнир , то това става с договор в който има неустойки и за двете страни . На мен ми е през оная работа за КПР , но доста фенове на Ман Юнайтед са на мнение , че КПР са легнали на Сити . Включително някой съфорумци .
Все още чакам да ми покажете "явни факти" за конспирация срещу Черноморец . Имам предвид ФАКТИ , като написаните от мен по-горе . В тази връзка - от това което съм написал , се вижда ясно , че Черноморец нито може да е организатор на някаква конспирация , нито има полза . Дори в известен смисъл търпи негативи ( като клуб ) . Полза има само лицето Събев , като собственик на стадиона в Лазур .