ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2012 20:44

5kov,5rov написа:От друга страна вие за да станете 3ти трябваше 3!!! отбора да сбъркат, 2 от които с леки мачове... И те сбъркаха.

И тези 3 отбора са...?
ПП.Локо Пд си бяха СЛЕД нас в класирането и дори при победа пак щяха да са СЛЕД нас...
Чакам да видя кои са 3-те отбора...
Мачът с Миньор като е "лек",що ви изгермечиха с 2-0?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2012 20:47

bobonikolov написа:Днес приятелю ако не си забелязал 4 отбора се бореха за 3-тото място именно защото не се знае в сряда кой ще е шампион.Ако Литекс днес беше победил,щяха да останат в битката за Европа.А сега са 6-ти и са извън нея.И да те светна.Тези 1 милион евро се дават,когато отбора премине в груповата фаза на ЛЕ.След това идват печалбите от ТВ права и т.н.За всичко това Литекс щяха да имат шансове ако днес бяха победили.Та я ми кажи по пътя на коя логика един отбор доброволно ще се откаже от тая борба да прибере повече от милион евро?Ама искам да ми изтъкнеш сериозни доводи,а не някакви части от интервюта,в които контекста е че няма да играят в Европа не защото не искат,а защото други хора от БФС и българския футбол искат да ги спрат със съдийски тесли и т.н.Лично аз никъде не съм чел или чул някой от Литекс да е излязал и да е казал:"Тая година не се борим за нищо" в прав текст а ти?

А ти знаеш,че Литекс СЪС СИГУРНОСТ щяха да влязат в групите и по този начин са загубили 1 млн. евро,защото...?
В този ред на мисли,по коя логика Ч-ц се "отказаха" от милиона?
ПП.Ако някой си е мислил,че Стоичков ще спъне любимия си ЦСКА в борбата за титлата-да се прегледа.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 май 2012 20:54

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:Днес приятелю ако не си забелязал 4 отбора се бореха за 3-тото място именно защото не се знае в сряда кой ще е шампион.Ако Литекс днес беше победил,щяха да останат в битката за Европа.А сега са 6-ти и са извън нея.И да те светна.Тези 1 милион евро се дават,когато отбора премине в груповата фаза на ЛЕ.След това идват печалбите от ТВ права и т.н.За всичко това Литекс щяха да имат шансове ако днес бяха победили.Та я ми кажи по пътя на коя логика един отбор доброволно ще се откаже от тая борба да прибере повече от милион евро?Ама искам да ми изтъкнеш сериозни доводи,а не някакви части от интервюта,в които контекста е че няма да играят в Европа не защото не искат,а защото други хора от БФС и българския футбол искат да ги спрат със съдийски тесли и т.н.Лично аз никъде не съм чел или чул някой от Литекс да е излязал и да е казал:"Тая година не се борим за нищо" в прав текст а ти?

А ти знаеш,че Литекс СЪС СИГУРНОСТ щяха да влязат в групите и по този начин са загубили 1 млн. евро,защото...?
В този ред на мисли,по коя логика Ч-ц се "отказаха" от милиона?
ПП.Ако някой си е мислил,че Стоичков ще спъне любимия си ЦСКА в борбата за титлата-да се прегледа.

Никой не е казал,че щяха непременно да влязат.Но имаха тая възможност.А сега и нея нямат.Черноморец също не са се отказали.Абе вие хора не разбирате ли,че с треньори Херо и Камата тея два отбора в уговорки няма как да влязат?Ако Гришата или Събев отидат при тях и им кажат:"Трябва да легнете в следващия мач" и Ицо и Херо ще си вдигнат капите и ще се изнесат от тези отбори и то не мирно и тихо ами със скандали.Защото са мъже на място и не си траят,когато нещата не са наред.
То по тая твойта логика блу ако Батков бе решил днес Левски можеше да падне и да гледат ЛЕ през крив макарон.Какво като може да загубят много пари.Много им дреме нали :-)?
П.С.:Аз и много други червени фенове не успяхме да разберем-какво спечели днес Литекс след като според теб блу са легнали на ЦСКА.Нали обикновено отборите лягат на други отбори за да спечелят и те самите нещо?Кажи ми какво спечелиха днес Литекс?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 19 май 2012 21:02

Литекс е извън Европа, въпросът е дали Пловдив или Бургас! И още нещо, в скоби-какъв ли ще е коефициентът за хикс на Герена и дали с един такъв хикс не могат да се избият пари за две евроучастия напред? Колкото на майтап, толкова и сериозно!!!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 май 2012 21:06

bobonikolov написа:П.С.:Аз и много други червени фенове не успяхме да разберем-какво спечели днес Литекс след като според теб блу са легнали на ЦСКА.Нали обикновено отборите лягат на други отбори за да спечелят и те самите нещо?Кажи ми какво спечелиха днес Литекс?

Ами нищо не са и загубили!Как оценяваш шансовете на Литекс в два мача(срещу ЦСКА и Локо Пд) за четвъртото място?В проценти?Щото на мен ми се струват направо илюзорни!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2012 21:18

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:П.С.:Аз и много други червени фенове не успяхме да разберем-какво спечели днес Литекс след като според теб блу са легнали на ЦСКА.Нали обикновено отборите лягат на други отбори за да спечелят и те самите нещо?Кажи ми какво спечелиха днес Литекс?

Ами нищо не са и загубили!Как оценяваш шансовете на Литекс в два мача(срещу ЦСКА и Локо Пд) за четвъртото място?В проценти?Щото на мен ми се струват направо илюзорни!

В проценти изчислявам, че ако днес Литекс бяха били, щяха да са трети, и тъй като при всички случаи ще трябва да бият Локо, за тях щеше да е все тая дали ЦСКА ще е шампион или не. А сега нещата са малко по-сложни за тях. Е, не чак толкова малко, но...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 19 май 2012 21:21

blue avalanche написа:

Напротив.Точно тук грешиш.Едно участие в ЕКТ загубиха-нещо,за което вие треперихте до последно.Защо тогава по твоята логика Левски не се отказа за ЕКТ?Ми да бяхте паднали още 2-3 мача та да си играете само тук.Нали по твоята логика това ама хич даже не е загуба :-)?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 19 май 2012 21:47

Чудесна атмосфера ,прекрасен мач и слънчево време.Като се сетя , че можеше днеска да ни връчат купата направо се вкисвам. Както и да е отидох специално заради Мораес защото имам лошото предчувствие , че това е последния мач който му гледам на живо.Скоро такъв футболист няма да гледаме за съжаление.Много готин пич не знам дадоха ли по телевизията как се кланяше на публиката след смяната.
Иначе бихме с лекота, те и Литекс много не се напъваха, ама изразителната победа ни праща с друго самочувствие в Разград.Картони и контузени няма така, че който може да отива в Разград и да подкрепя отбора .Те заслужават личи си , че има добра атмосфера в отбора и искат да спечелят проклетия шампионат.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 май 2012 00:39

bobonikolov написа:
blue avalanche написа:Ами нищо не са и загубили!Как оценяваш шансовете на Литекс в два мача(срещу ЦСКА и Локо Пд) за четвъртото място?В проценти?Щото на мен ми се струват направо илюзорни!

Напротив.Точно тук грешиш.Едно участие в ЕКТ загубиха-нещо,за което вие треперихте до последно.Защо тогава по твоята логика Левски не се отказа за ЕКТ?Ми да бяхте паднали още 2-3 мача та да си играете само тук.Нали по твоята логика това ама хич даже не е загуба :-)?

Това,което искам да кажа е,че Литекс бяха с най-тежките два мача и с най-илюзорните шансове за Европа:победа срещу ЦСКА на Армията и срещу Локо Пд...Я по-сериозно.

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 20 май 2012 01:34

blue avalanche написа:
bobonikolov написа:
blue avalanche написа:Ами нищо не са и загубили!Как оценяваш шансовете на Литекс в два мача(срещу ЦСКА и Локо Пд) за четвъртото място?В проценти?Щото на мен ми се струват направо илюзорни!

Това,което искам да кажа е,че Литекс бяха с най-тежките два мача и с най-илюзорните шансове за Европа:победа срещу ЦСКА на Армията и срещу Локо Пд...Я по-сериозно.

Добре де пак те питам-защо Литекс ще ляга на ЦСКА?Каква е твоята логика?Ето това искам да разбера.Какво печели Литекс от цялата тая работа с полягането?За какво трябва да стане това?

Върни се в “ЦСКА”