bobonikolov написа:Днес приятелю ако не си забелязал 4 отбора се бореха за 3-тото място именно защото не се знае в сряда кой ще е шампион.Ако Литекс днес беше победил,щяха да останат в битката за Европа.А сега са 6-ти и са извън нея.И да те светна.Тези 1 милион евро се дават,когато отбора премине в груповата фаза на ЛЕ.След това идват печалбите от ТВ права и т.н.За всичко това Литекс щяха да имат шансове ако днес бяха победили.Та я ми кажи по пътя на коя логика един отбор доброволно ще се откаже от тая борба да прибере повече от милион евро?Ама искам да ми изтъкнеш сериозни доводи,а не някакви части от интервюта,в които контекста е че няма да играят в Европа не защото не искат,а защото други хора от БФС и българския футбол искат да ги спрат със съдийски тесли и т.н.Лично аз никъде не съм чел или чул някой от Литекс да е излязал и да е казал:"Тая година не се борим за нищо" в прав текст а ти?
А ти знаеш,че Литекс СЪС СИГУРНОСТ щяха да влязат в групите и по този начин са загубили 1 млн. евро,защото...?
В този ред на мисли,по коя логика Ч-ц се "отказаха" от милиона?
ПП.Ако някой си е мислил,че Стоичков ще спъне любимия си ЦСКА в борбата за титлата-да се прегледа.