Георги Христов твърдо вън от Левски!?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Doctor Who
Контакти:

Re: До кога ще чакаме Г.Христов да заиграе.

Мнениеот Doctor Who » 20 авг 2009 01:03

той беше единственият централен нападател при схемта която излязохме. естествено е да го пазят поне 2ма, а освен това една свестна топка не стигна до него. не разбирам защо беше изпратен така.

братле цитирам си мнението от друга тема. няма какво друго да кажа..

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:03

reebok написа:Спокойно ще доиде и неговия златен миг,това момче има същата съдба като Гонзо. До преди няколко месеца всичко го въхвалявахте сега изведнъж едвали не ви става най-черния.
Много е лесно само да ругаеш и да хулиш от страни но само тои си знае как се чувставал като го смениха.

Извини ме ама аз нямам нерви да го чакам. Левски не е училище. Или ако е такова поне да си обиграваме нашите момчета
ТОЙ НЯМАШЕ 1 ТОЧНО ПЛАСИРАНЕ В ПЕНАЛТА !!!
ВСЕ ЕДНО ДО ВЧЕРА Е ИГРАЛ В ДРУГ ОТБОР !!!

Ортега влезе и взе участие в играта а ГХ незнаеше какво прави там.
Не казвам да го изхвърлим, а просто да пробваме друг за мач,два просто-Кръстовчев,Табаков,Иса .... просто да опитаме
СПРЕТЕ ДА ЧЕТЕТЕ ЖЪЛТА ПРЕСА ! ТЯ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ ВИ !
Левски е над всичко и над всички, а Левски това сме ние !

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:06

Kruseiro написа:
slavi_1914 написа:
Kruseiro написа:Жо влезе, но не беше на висота...игра едно нищо!!! Същото важи за Йовов, Сърмов, Тасевски, Христов, Ортега, Минев и въпреки гола дори и Бардон.... Само Минев донякъде има извинение - игра на непривичен пост .... какво да се прави - супер треньорска грешка!!! като го беше мислил за десен бег да го беше пробвал преди това в някой мач като такъв!!! видя се, че не става така!!! С един Бензукан отдясно щяхме да сме малко по-стегнати и нямаше да има мухи без глави....

Пич ти беше ли на мача ?
Преди гола 74 мин. -> контра на Левски
Жо прави 2-но с Г.Христов. Подава му я на центъра и спринтира и Г.Х, т.е. трябва да му я пусне в чешка уличка(елементарно е). Необезпокояван Г.Х. я пуска едва едва.
ЖО е отличен играч. Ако не са те с Зе, сме гола вода искам да ти кажа. Видяхме и със Сант Жулия първото кво става като ги няма.
Те тичат и се борят за всяка топка.
А Топчо,който ми е любимец, черния го надбяга 4-пъти добре че не стреляше а се мотаеше.

Братле нз камерите какво са показали но аз не съм сляп и имам поглед над играта.
И не казвам че ГХ е виновен ами че заради слаби мачове трябва малко да се даде шанс и на другите.
Това ще му помогне и на него.
В А група няма отбор чийто централен защитник да не го е опазил в мач с/у Левски освен миналата година с Ботев !
Просто е факт.
"Момче", ти кой мач си гледал?!!! Жо за минутите на терена имаше някъде около 6-7 съприкосновения с топката от които не отигра нито едно!!! как му викат хората на това?!! Айде кажи, специалисте?!! Ако искаш си пусни запис и гледай!!! Ама трябва и онзи сърбина и той да гледа!!! как игра с велики бегове в този мач!!!

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Мнениеот Kruseiro » 20 авг 2009 01:11

Братле нз камерите какво са показали но аз не съм сляп и имам поглед над играта.
И не казвам че ГХ е виновен ами че заради слаби мачове трябва малко да се даде шанс и на другите.
В А група няма отбор чийто централен защитник да не го е опазил в мач с/у Левски освен миналата година с Ботев !
Просто е факт.

Исках да ти кажа, че няма как до вчера Жо да е бил контузен и днеска да ни е най-добрият!!! Да, Жо е изключителен футболист, но ако искаш ей, така, приятелски нека да му броим първия мач, в който ще направи нещо запомнящо се кога ще бъде ....Моята прогноза е - не по-рано от 3-4 мача! Колкото до Жоро - да, нищо не игра, ама и какво правеха халфовете и крилата около него?! Един център нападател без да му създават ситуации, няма как да вкарва!!!

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:17

Kruseiro написа:Братле нз камерите какво са показали но аз не съм сляп и имам поглед над играта.
Просто е факт.

Исках да ти кажа, че няма как до вчера Жо да е бил контузен и днеска да ни е най-добрият!!! Да, Жо е изключителен футболист, но ако искаш ей, така, приятелски нека да му броим първия мач, в който ще направи нещо запомнящо се кога ще бъде ....Моята прогноза е - не по-рано от 3-4 мача! Колкото до Жоро - да, нищо не игра, ама и какво правеха халфовете и крилата около него?! Един център нападател без да му създават ситуации, няма как да вкарва!!!

Виж пак ти казвам аз си обичам целия отбор и този спор е градивен за мен,но е време да се даде шанс и на друг. Съгласен ли си?
+това Гонзо казва:
Няма твърди титуляри ---> след 2 дни Левски си има централен нападател и това е ГХ . Това ли е да няма титуляри.
Просто искам да видя момчета от школата и повярвай ми над 70-80 % от феновете искат същото защото 15 мин. след мача аплодирахме отбора.Защото това е Левски, но някой не им е в кръвта

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 20 авг 2009 01:17

slavi_1914 написа:
reebok написа:Спокойно ще доиде и неговия златен миг,това момче има същата съдба като Гонзо. До преди няколко месеца всичко го въхвалявахте сега изведнъж едвали не ви става най-черния.
Много е лесно само да ругаеш и да хулиш от страни но само тои си знае как се чувставал като го смениха.

Извини ме ама аз нямам нерви да го чакам. Левски не е училище. Или ако е такова поне да си обиграваме нашите момчета

Не казвам да го изхвърлим, а просто да пробваме друг за мач,два просто-Кръстовчев,Табаков,Иса .... просто да опитаме

Точно пък Ортега не направи нищо, абсолютно нищо, пълна ТРАГЕДИЯ БЕШЕ!!! Жоро бе пазен абсолютно стриктно, защото хората ни бяха проучили много добре, и играха изключително грамотно!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 20 авг 2009 01:17

Е той като му дадат пас и го посреща с гръб към врата и спира топката като че е бетонна стена и тя отскача обратно до центъра на терена...

Нищо не става от тоя, да то връщат на Ботев с 100 000 евро армаган, че и Христола да се зарадва малко.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 авг 2009 01:18

Истината е ,че сме трагични.Не съм гледал по-слаб Левски.Кошмар..........Ужас :( :( :(

Потребителски аватар
moriente
Контакти:

Мнениеот moriente » 20 авг 2009 01:19

Винаги до сега защитавах Христов, продължавам да смятам ,че е много добър футболист ,но е време да показва какво може ако не да се даде шанс на Иван Цавеч , а Христов да ходи да се обиграва в Пирин !!!
Не може 1 година да не можеш да се адаптираш от Пловдив в София :!: :!: :!: :!:
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.

Потребителски аватар
slavi_1914
Контакти:

Мнениеот slavi_1914 » 20 авг 2009 01:19

stefan_bg2 написа:
slavi_1914 написа:

Точно пък Ортега не направи нищо, абсолютно нищо, пълна ТРАГЕДИЯ БЕШЕ!!! Жоро бе пазен абсолютно стриктно, защото хората ни бяха проучили много добре, и играха изключително грамотно!

Просто казах,че поне се пласира добре. А ГХ и това не прави

Върни се в “Левски”