Хайде всички да отидем да се наспим, пък утре ще мислим.
Някои хора под влиянието на емоциите не знаят, какво говорят.
Левски София - Дебрецен [Официална тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски София - Дебрецен [Официална тема]
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Бижутера
- Контакти:
а и гошо петков нема да играе в реванша....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
restless написа:що плюето Г.Христов?! Бореше ли се? Бореше се. Връщаше се да езнася топката по едно време щото халфовете не можеха 2 паса да вържат.
Да е изпуснал положенията на Йовов и Ортега? Той, Суарес, Дарко и Бардон бяхя хората дето опитваха да прават нещо напред. И вагнер но той просто физически вече не е това което беше.
Само че Дарко и Бардон издишаха в защита, Сърмов се опитваше хем да запушва дупките отзад хем да изнася топката , момчето толкова си може.... Минев и Генев бяха трагични, а Петков освен че пусна гол от центъра, като част от тактическите указания изритваше топката с все сила...
ама не, Христов им е виновен на рената.
подкрепям мнението ти във всяко едно изречение. Христов,наистина не направи добър мач,но кой направи? Минев..казах го и в друга тема беше знак "от тук с предимство". Генев.. няма да коментирам. Петков...знам,че е дал много на Левски ,но почва да ме дразни жестоко. Тия отигравания от времето на Гонзо ми късат нервите. Да не говориме,че си изкара поредния шибан картон.Бардон и Дарко...никаква помощ в защита. Дължат много на отбора. Без да се набива на очи,халфовата линия беше главния виновник за загубата.
110 години любов!
Трябва да бъдете 1000 % сигурни , че Дебрецен ще подцени и то много срещата реванш . Убеден съм , че те вече празнуват влизането в ШЛ . За съжаление мисля , че по стара наша традиция ще отпишем мача , както мача с Шалке 04 в Германия , Челси и т.н. и т.н. Примери има мноого и не мисля да ги изброявам колко обрати е имало на реванши в ЕКТ. Дано момчетата излязат преобразени и на живот и смърт и съм сигурен , че ще ги отстраним , но въобще не го вярвам.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Бижутера написа:а и гошо петков нема да играе в реванша....
Знаем.. Трябва да вкарате 2 гола за да ги остраните което е почти невъзможно

groti написа:халфовата линия беше главния виновник за загубата.
Е вие халфова линия нямахте общо взето. Йовов и Бардон играеха като нападатели преди време... Нападател в защита какво прави обикновено?
Това е само личното ми мнение.

skarab написа:groti написа:халфовата линия беше главния виновник за загубата.
Е вие халфова линия нямахте общо взето. Йовов и Бардон играеха като нападатели преди време... Нападател в защита какво прави обикновено?
Това е само личното ми мнение.
Да,но в този мач играха халфове. Първата линия на защитата са нападателите. Те трябва да затрудняват изнасянето на топката. Халфовете,пък и бековете на Дебрецен не срещаха почти никаква трудност при организирането на атаките. За това те играеха бързо,опростено с 2-3 подавания и шут към вратата,а ние с центрирания от защитата или Петков към Жоро ,който стана жертва на супер слабата игра.
110 години любов!
Ако не бяха Бардон и Топчо в тоя мач, бяхме за никъде. Играха много добре и двамата! Относно мача, много кофти загуба - трудно ще ни е в Будапеща, но нека не губим напълно надежда. Само Левски!!! 

- Blue World Order
- Контакти:
Петков ше играе на реванша!
отиваме и ги биеме там 1-2 и после в продълженията Рабех вкарва от 30м. и им сереме на п*тките на всички
отиваме и ги биеме там 1-2 и после в продълженията Рабех вкарва от 30м. и им сереме на п*тките на всички

СИНЬО-СИН ТЕРОР...
Blue World Order написа:Петков ше играе на реванша!
1 гол не ни устройва. Минимум 0:2 трябва да ги бием.