Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Модератори: rhaegar, SkArY_9, ntodorov, TodorT, paceto, kartago, slavia_forever, Madridist

messi710
Мнения: 130
Регистриран на: 10 май 2012 18:39
Контакти:

Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот messi710 » 18 май 2012 15:57

Преди време ми попадна една статия, по-скоро едно проучване в сферата на конспиративните теории, направена от един млад човек Рик Клей.

Изображение


Който, няколко месеца след като е публикувал своя задълбочен и обстоен анализ за символизма, илюминатите и значението, което се възлага на Олимпиадата в Лондон през 2012, бил открит мъртъв. Неговия блог „The Cosmic Mind – Космически разум”, е бил премахнат веднага след трагедията. Официалната информация гласи, че става въпрос за самоубийство. Но в интернет пространството, в различните форуми и коментари, които успях да открия, всички които са го познавали изразяват своята изненада и учудване, че този млад човек, зареден с голяма доза оптимизъм, духовно и умствено здрав ( 26годишен /1982 – 28.08.2008/ ) е посегнал на своя живот. Повечето мнения, изразяват съмнения, около смъртта му, и изказват предположения за връзката с направения и огласен от него анализ за Олимпиадата в Лондон - 2012.Лондон – Цион – 2012 готови ли сте за голямата илюзия?


Представянето на логото на Олимпиадата в Лондон-2012 през юни 2007, струващо 400 000 лири, предизвика значително недоволство, както относно цената, така и за ужасния си дизайн.Изображение

Въпреки обществения натиск, Международният олимпийски комитет непоколебимо и твърдо застана зад запазване на логото. Очевидно, че точно това лого е изключително важно, но защо?


Има много тълкувания, разпространени в интернет мрежата, и те всички се опитват да разкрият истинското значение на символиката в логото. Някои твърдят, че прилича на свастика, на спринтьор и дори на Лиса Симпсън, но това са нелепи твърдения.

На пръв поглед лесно може да се откроят цифрите 2012, но случайна ли е тази точка по средата?
Ето и отговора.......ИзображениеДали пък Олимпийските игри в Лондон-2012 не целят да осъществят мечтата за Цион – Новият Йерусалим?
Нека ви припомня поемата на Уилиам Блейк – „Йерусалим”


And did those feet in ancient time
Walk upon England's mountains green?
And was the holy Lamb of God
On England's pleasant pastures seen?
And did the Countenance
Divine Shine forth upon our clouded hills?
And was Jerusalem builded here
Among these dark Satanic mills?
Bring me my bow of burning gold:
Bring me my arrows of desire:
Bring me my spear:
O clouds unfold! Bring me my chariot of fire.

I will not cease from mental fight,
Nor shall my sword sleep in my hand
Till we have built Jerusalem
In England's green and pleasant land.

ето и превода на последния коплет:

Аз не ще престана душевната борба
Нито мечът ми ще спи в ръката
Докато не построим Ерусалим
Върху зелената и приятна Английска земя.


Писател, художник и езотерик от 18-ти век, Уилям Блейк е имал връзки с масонството. Не е ли тази ранна творба декларация за езотеричния дневен ред, предназначен за всички нас? В края на краищата той е "неясен".

Олимпийски игри 2012: Цион – Уличен планЕто карта и сателитен изглед на Олимпийските игри 2012. Нека я разгледаме.Изображение

Местността Стратфорд в Лондон е определена да стане домакин на Олимпийското село, което е в процес на мащабно изграждане. В официалния сайт се твърди, че това са последните пустеещи земи в Лондон. Голям късмет, а! Или може би това място е било оставено там в продължение на години за тази цел. Спирам се на последното.

И така ... към темата. Обърнете внимание на мястото на Олимпийското село и улиците с помощта на Google - Карти. На пръв поглед изглежда като всяка друга подобна карта, но аз държа да я погледнем по-отблизо и да обърнем по-специално внимание на имената на улиците.ИзображениеЩе откриете, че Олимпийското село е заобиколено от улици и пътища с библейски и мистични имена. Ще попитате, това ли е Новият Йерусалим?


Улиците

1. ул. Източен кръст (всъщност част от магистрала А12 или A'20'12) : препратка към "Кръстът на Изтока”
Кръстът на Изтока (известен също така и като Crux Orthodoxa, византийски кръст и руски кръст) може да се счита за изменена версия на патриархалния кръст, с две по-малки отсечки, едната отгоре, другата близо до основата, в допълнение на основната отсечка.
Интерсно е да се отбележи, че този път е основен, отбелязан с буквата А.
Тъй като във Великобритания има стотици пътища класа А, каква е вероятността от всички тях точно А'20'12 да пресича олимпийското село?
Нека за момент разгледаме формата на буквата А... да, това е горния край на пирамида. И така, доста многозначително е, че единствениат главен път, който 'кръстосва' олимпийското село, е клас А (пирамида) (20)12.

2. Улицата на дърводелците: препратка към Йосиф
Професията на Йосиф е описана в евангелията с гръцката дума τεκτων, която означава занаятчия, но християнската традиция приема, че той е бил дърводелец.

3. Големият източен път: препратка към Източната звезда
Орденът на Източната звезда е най-голямата доброволна организация в света, в която могат да членуват и мъже и жени. Основана е през 1850 г. от Роб Морис – адвокат и енциклопедист, свързан с масоните.


Логото на ордена на Източната звезда

ИзображениеКакто се вижда, емблемата на ордена е пентаграма – сходна с тази, изобразена в английските паспорти. Пентаграмата е символ, пряко свързан с почитане на езическото божество Сатан/Сатурн.

4. Ангелската улица: препратка към Гавраил/Светият Дух
Ангели се явяват пред Йосиф и Мария. Ангелите предвестяват раждането на Христос. Ангелът Гавраил се явява на Мария в Назарет, когато тя се венчава за Йосиф и й казва, че ще роди Божия син, още девица. Гавраил я уверява, че божията сила ще направи непорочното зачатие възможно, с думите: “Нищо не е непосилно за Господа.”

5. ул. Водениците на темплиерите
Водениците са принадлежали на рицарите темплиери от ордените Христовите войни и Храмът на Соломон

6. ул. Църквата
Въпреки че не е посочена на картата, улицата на североизток от комплекса носи името на свещеното за всички християни място за молитва – божият храм или църквата.


Местоположението – Енергийните линии


Олимпийското село се намира между Лейтън и Лейтънстоун. И в двете имена се съдържа терминът 'ley', който на английски означава линейни обозначения на древни забележителности, простирайки се през повърхността на земята. Древните свещени места са разположени в права линия по дължина, варираща от една до няколко мили. Този вид обозначение се разпознава чрез последователно подредени търговски площи или чрез отличителни знаци по повърхността на земята или е част от запазен прав път.

Нашите предшественици са знаели, че тези древни пътища, мрежа от земни координати, са енергийни източници и свещени центрове.

Една такава пътека е част от цяла мрежа, която оформя енергийно поле, което пресича земята. Енергията – това е метафизиката в природата.

Дали има доказателства, че такива енергийни линии пресичат Лейтън и Лейтънстоун? Разбира се... и още как.
В сърцето на Лейтън се намира тисово дърво, обградено с бордюр – малка реплика на Стоунхендж.
Олимпийското село е разположено на място пълно с мистична-метафизична, земна енергия. Това поредното съвпадение ли е или е част от генерален план за Олимпиадата 2012, влязъл в действие доста преди официалното стартиране на събитието?

Заключение
Очевидно е, че местонахождението на Олимпиадата 2012 е избрано, поради причини далеч по-важни от уползотворяването на пустеещата земя.
Пътищата, обграждащи олимпийското цело, съдържат библейски и масонски препратки, останали скрити с години, сякаш чакащи подходящ момент да станат част от величествен ритуал.

И не само това; новата отсечка, пресичаща Ангелския път, сякаш оформя грандиозна процесия.
Джийн Пикеринг, носител на бронзов олимпийски медал, казва за ББС:
“Това ще е запомнящо се събитие, което ще оставим в наследство на бъдещите поколения. Спомням си как сутрин тичах по Ангелския път, за да хвана влака за работа и чувах окуражаващите подвиквания на продавачите от близките магазини.”
(бел.: да ви обърна внимание, че този материал е публикуван през лятото на 2008г., следователно автора е работил по него преди това, тоест не е знаел какъв ще е бъдещия проект на стадиона. Поразрових се из официалния сайт и вижте на какво попаднах)Илюминатски символи на Олимпийските игри 2012:


Изображение
Забележете какво имаме вътре в стадиона. Пирамиди със светещи върхове.…
http://www.london2012.com/webcams/olymp ... mera-1.phpизточник: http://www.otizvora.com/

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Знам че ще има много скептични коментари, но се надявам това поне малко да ви е накарало да се замислите.

Утре ще бъде публикувана част 2
Последна промяна от messi710 на 18 май 2012 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Мнения: 35926
Регистриран на: 07 юни 2008 18:04
Skype: Имам.
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот rhaegar » 18 май 2012 16:28

Има ли нещо в което не виждате илюминати, звънземни и заговори? Ако жената сложи сандвича с кашкавал да се пече преди този с каймата илюминатите ли са виновни? Щото всички знаем, че е лошо първо да се яде кашкавал а после кайма, вредно е, а и извънземните само това чакат. А ако ядеш червени чушки направо си ставаш слуга на дявола, без да се усетиш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага


Червени Воини написа:САМО ЦСКА успява да по някакъв начин да засрами българския футбол

messi710
Мнения: 130
Регистриран на: 10 май 2012 18:39
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот messi710 » 18 май 2012 16:29

rhaegar написа:Има ли нещо в което не виждате илюминати, звънземни и заговори? Ако жената сложи сандвича с кашкавал да се пече преди този с каймата илюминатите ли са виновни? Щото всички знаем, че е лошо първо да се яде кашкавал а после кайма, вредно е, а и извънземните само това чакат.


Ето, започва се... Като няма какво смислено да кажете по темата, просто си замълчете и я подминете.

MORSKI
Мнения: 11841
Регистриран на: 11 ное 2008 14:54
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот MORSKI » 18 май 2012 16:32

rhaegar написа:Има ли нещо в което не виждате илюминати, звънземни и заговори? Ако жената сложи сандвича с кашкавал да се пече преди този с каймата илюминатите ли са виновни? Щото всички знаем, че е лошо първо да се яде кашкавал а после кайма, вредно е, а и извънземните само това чакат. А ако ядеш червени чушки направо си ставаш слуга на дявола, без да се усетиш.


В случая съм склонен да се съглася с автора, прекалено много са съвпаденията..

Потребителски аватар
wolf
Мнения: 9191
Регистриран на: 25 апр 2010 10:31
Местоположение: Варна
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот wolf » 18 май 2012 16:38

Някой много добре го каза вчера:
Най големият номер на света е: За да скриеш нещо от обществото - покажи му го/информирай го !
Другото ще се свърши именно от човешкият рефлекс за самосъхранение, който ще отхвърли истината, заклеймявайки я като лъжа.
Офтопик:

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS
Мнения: 8858
Регистриран на: 06 авг 2010 14:32

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 18 май 2012 16:41

Доста е изненадващо за млади хора интересуващи се от спорт до ден днешен да не са чували изобщо за тазгодишното лятно масонско представление ZION...упс Лондон 2012 :roll:
Офтопик:

THE G.A.M.E
Мнения: 45244
Регистриран на: 02 авг 2008 21:59
Skype: За к'во ми е ?
Местоположение: Сливен

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2012 17:13

Е, явно вече не е съвсем безопастно за хората, които са се досетили за някои неща ...
Виждаме, че момчето е мъртво след трудът си да информира обществото. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !


Image Image

Потребителски аватар
tonito
Мнения: 504
Регистриран на: 25 ное 2009 18:49
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот tonito » 18 май 2012 17:48

Всички тези съвпадения случайни или не са нож с две остриета,тъй като на игрите ще има атлети изповядващи всякакви религии не само християнската.А така като гледам всички изложени факти са свързани с християнството. Така че нека не бъдем чак толкова скептично настроени към подобни информации.

Потребителски аватар
MaRTo1233
Мнения: 5244
Регистриран на: 08 май 2008 19:07
Skype: Ко?Не!
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот MaRTo1233 » 18 май 2012 18:13

Абе пиите една ракия и се наслаждавайте на живота :D кви са тия работи дето се занимавате, нямате ли други неща за правене :D Ай наздраве
ИзображениеИзображениеИзображение

messi710
Мнения: 130
Регистриран на: 10 май 2012 18:39
Контакти:

Re: Олимпиадата в Лондон -2012! Подготовка за какво? - ЧАСТ 1

Мнениеот messi710 » 18 май 2012 19:14

MaRTo1233 написа:Абе пиите една ракия и се наслаждавайте на живота :D кви са тия работи дето се занимавате, нямате ли други неща за правене :D Ай наздраве


Ей заради такова мислене сме на тоя хал...


Върни се в “Лондон 2012”

Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта