Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Пресконференцията на Радо Стойчев

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 10:52

AceVentura написа:
mistreated написа:Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Ти виждаш ли някаква съвместимост в двете неща? Уж си признаваш, че не си се справил и си подаваш оставката и после поставяш условия, за да останеш.
Явно аз нещо не схващам.

Той си каза: Ако мислите, че съм некомпетентен и съм против отбора - напускам. При положение, че отбора иска той да е треньор какво трябва да направи, хайде кажи? А това кой колко е сбъркал е смешно, нито аз нито ти сме национални треньори да го съдим и нзн си кво. И пак да ти кажа нереално е да си мислиш, че сме по-добри от Италия и Германия. Виж им състезателите виж къде играят и прави реални оценки.

Играчите не са тези, които ще казват кой да е треньор и кой не. Те са просто играчи, които защитават българската чест. Плюете по Владо, че той гонел треньори, а в момента същото правят Матей и Андрей. Пак повтарям, аз не съм чул за случай, в който даден волейболист е отказал да играе за националния си отбор, защото е сменен един треньор. Това е абсолютна глупост и неуважение към всички фенове.

Да им гледам състезателите? Какво да им гледам пък точно на немците? Ти виждаш ли нашите къде играят? Италия сме ги били под път и над път много преди българските играчи да наводнят А1 и А2. Никога не са ни били проблем.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 10:53

siniq_fen написа:
AceVentura написа:
mistreated написа:Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Ти виждаш ли някаква съвместимост в двете неща? Уж си признаваш, че не си се справил и си подаваш оставката и после поставяш условия, за да останеш.
Явно аз нещо не схващам.

Той си каза: Ако мислите, че съм некомпетентен и съм против отбора - напускам. При положение, че отбора иска той да е треньор какво трябва да направи, хайде кажи? А това кой колко е сбъркал е смешно, нито аз нито ти сме национални треньори да го съдим и нзн си кво. И пак да ти кажа нереално е да си мислиш, че сме по-добри от Италия и Германия. Виж им състезателите виж къде играят и прави реални оценки.

Подкрепям Стойчев, но е несериозно да сме по-слаби от Италия и Германия. Това важи ОСОБЕНО за немците.

Ако някой иска да почваме да ги сравняваме по постове да каже.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 11:14

AceVentura написа:Ако някой иска да почваме да ги сравняваме по постове да каже.

Аз искам да ми ги сравниш по постове с немците. Давай. Говорим за титулярната шестица да не разводняваме темата.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 11:42

mistreated написа:
AceVentura написа:Ако някой иска да почваме да ги сравняваме по постове да каже.

Аз искам да ми ги сравниш по постове с немците. Давай. Говорим за титулярната шестица да не разводняваме темата.

Маркус Поп - Верона(настоящ клуб) - Пиаченца, ѝога Форли, Верона, Акуа Парадисо Монтекиари, Фридрихсфасен
Симон Тишер - Динамо Краснодар - Зират Банк Анкара, Олимпиакос(4 купи), Ираклис(3 купи финал ШЛ), Фридрихсфасен
Денис Калиберда - Унтерхакинг Германия(2пъти 2второ място и 2 пъти купа на Германия последните години)
Маркус Боме - Фридрихсфасен
Грозер(любимецът на всички) - Белгород(от този сезон) - Асеко Ресовия(направи ги шампиони на Полша)
Гюнтор - Унтерхакинг - Фридрихсфасен
---
Маркус Стюрвалд - Пари Волей

-------

Жеков - Пиаченца - Галатасарай, Патра
Вл. Николов - Пиаченца - Кунео, Тренто
Н. Николов - Вибо Валентия - ЦСКА
Йосифов - Каза Модена - Рома Волей(2ра Лига), Черно Море
Казийски - Тренто
Алексиев - Газпром Юрга Сургут - Моцна, Истанбул, Локомотив Изумруд, Халкбанк
---
Салпаров - ЦСКА - Динамо М, ЦСКА

Това е на хартия визитките, а как стояха нещата:
Братоев - Левски
Йосифов - контузен 6 месеца, Николов 3-4
Алексиев - Напусна Монца, защото не играеше титуляр.
Салпаров - 1 година пропусна скъсани връзки
Пенчев - цяла година резерва 2-3 мача общо за сезон

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 11:46

Аз виждам, че нашите момчета играят в по-добри отбори от немските в момента. Или това го оспорваш?

Като си тръгнал да ми изброяваш предишните отбори на немците какво са спечелили, що не обясниш Матей, Владо и Цецо какво спечелиха с Тренто?

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 12:02

mistreated написа:Аз виждам, че нашите момчета играят в по-добри отбори от немските в момента. Или това го оспорваш?

Като си тръгнал да ми изброяваш предишните отбори на немците какво са спечелили, що не обясниш Матей, Владо и Цецо какво спечелиха с Тренто?

Ти казваш Играят - ама те не играят. Йосифов не е играл от 6 месеца, Николов не е играл...
Имат по-добър Разпределител, Диагонала им в момента играе по-добре от нашия, либерото им и единия посрещач е по-добър от нашия.
Оставаме с двама центров които играят(...) в по-добри отбори, а в националния никой не играе с тях и един Матей.

Или сега ше спориш, че Йосифов не беше контузен 4-5 месеца, Николов и той като накрая го освободиха от сегашния му отбор(виж в сайт-а им какво пише, а не в БГ сайтовете).
А за Вл.Николов мнението ми е, че е много далеч от формата която трябва да бъде и не помага на отбора по никакъв начин.

Дадох кво са спечелили, защото повече хора не следят волейбол и си мислят, че има 2-3 отбора в света. Фридрихсфасен играе последните 10 години в ШЛ и не е с wild card както нашите, ами по заслуги и са доста доста стабилен отбор.

п.с. не съм много сигурен дали Шампиона на Германия и полуфиналист в ШЛ e по-слаб от 6-10 в Италия.
Последна промяна от AceVentura на 18 май 2012 13:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 18 май 2012 12:11

Нашите нямат психика за големи успехи.

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 18 май 2012 14:55

Защитниците на Радо са толкова слепи, че и при загуба от Пакистан ще лепнат причината на Данчо Лазаров

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 18 май 2012 15:22

brat domingo написа:Защитниците на Радо са толкова слепи, че и при загуба от Пакистан ще лепнат причината на Данчо Лазаров

А ти си толкова заслепен от Данчо Лазаров.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 15:24

Пловдивчанинът написа:
brat domingo написа:Защитниците на Радо са толкова слепи, че и при загуба от Пакистан ще лепнат причината на Данчо Лазаров

А ти си толкова заслепен от Данчо Лазаров.

Българите сме такива, никога не можем да се обединим, ако не сме пряко намесени. На почти всички е ясно, че Лазаров е тумор, но винаги ще има и такива които ще са против защото другите се обединяват и искат да им направят мръсно.

Върни се в “Волейбол”