AceVentura написа:mistreated написа:Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Ти виждаш ли някаква съвместимост в двете неща? Уж си признаваш, че не си се справил и си подаваш оставката и после поставяш условия, за да останеш.
Явно аз нещо не схващам.
Той си каза: Ако мислите, че съм некомпетентен и съм против отбора - напускам. При положение, че отбора иска той да е треньор какво трябва да направи, хайде кажи? А това кой колко е сбъркал е смешно, нито аз нито ти сме национални треньори да го съдим и нзн си кво. И пак да ти кажа нереално е да си мислиш, че сме по-добри от Италия и Германия. Виж им състезателите виж къде играят и прави реални оценки.
Играчите не са тези, които ще казват кой да е треньор и кой не. Те са просто играчи, които защитават българската чест. Плюете по Владо, че той гонел треньори, а в момента същото правят Матей и Андрей. Пак повтарям, аз не съм чул за случай, в който даден волейболист е отказал да играе за националния си отбор, защото е сменен един треньор. Това е абсолютна глупост и неуважение към всички фенове.
Да им гледам състезателите? Какво да им гледам пък точно на немците? Ти виждаш ли нашите къде играят? Италия сме ги били под път и над път много преди българските играчи да наводнят А1 и А2. Никога не са ни били проблем.