Радо Стойчев - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Пресконференцията на Радо Стойчев

Мнениеот Sardukar » 17 май 2012 20:00

Прекалено е интелигентен за нас Радо Стойчев! Респект, че се върна и дано класира отбора, че иначе ще има Апокалипсис!
Не ми харесва държанието на Владо Николов!
Дано се класираме!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2012 21:18

Ако Стойчев беше много принципен,защо не поиска оставката на Лазаров ПРЕДИ да се срещне с Борисов?

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 17 май 2012 21:30

blue avalanche написа:Ако Стойчев беше много принципен,защо не поиска оставката на Лазаров ПРЕДИ да се срещне с Борисов?

Защото вече бе уволнен! А Радо обеща, че ще направи среща с журналисти, на която ще каже някои неща, но не сега е времето! Сега бе върнат и ситуацията е различна !

А иначе доколкото днес чух, Стойчев каза, че щом считат него за виновник, то си подава оставката.... и оставката му е в БФВ ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 07:21

TodorT написа:
blue avalanche написа:Ако Стойчев беше много принципен,защо не поиска оставката на Лазаров ПРЕДИ да се срещне с Борисов?

Защото вече бе уволнен! А Радо обеща, че ще направи среща с журналисти, на която ще каже някои неща, но не сега е времето! Сега бе върнат и ситуацията е различна !

А иначе доколкото днес чух, Стойчев каза, че щом считат него за виновник, то си подава оставката.... и оставката му е в БФВ ;)

Абсолютно не е вярно това! Аз гледах цялата пресконференция. Стойчев нито за момент не спомена, че е виновен. Думите за оставката му бяха следните:
"Треньор съм до края на квалификация. Ако дотогава Лазаров не си подаде оставката считайте, че аз съм си я подал още днес пред вас."

Нещо да имаш да кажеш за тези му думи?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 09:36

mistreated написа:
TodorT написа:

Абсолютно не е вярно това! Аз гледах цялата пресконференция. Стойчев нито за момент не спомена, че е виновен. Думите за оставката му бяха следните:
"Треньор съм до края на квалификация. Ако дотогава Лазаров не си подаде оставката считайте, че аз съм си я подал още днес пред вас."

Нещо да имаш да кажеш за тези му думи?

Долна ЛЪЖА!
Или си голям хейтър на Радо Стойчев или ... аз ти го казах
Има го в сайт-а слушай:

"В него се казва, че по-рано е трябвало да ме уволнят, заради липса на професионализъм, груби грешки, непрофесионално отношение. Оттук се налага отношението, че съм некомпетентен и не желая да водя отбора.

Ако това е така, аз не мога да бъда треньор. Ако съм вреден, най-нормалното решение е да подам оставка. "

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 09:50

AceVentura написа:Долна ЛЪЖА!
Има го в сайт-а слушай:

"В него се казва, че по-рано е трябвало да ме уволнят, заради липса на професионализъм, груби грешки, непрофесионално отношение. Оттук се налага отношението, че съм некомпетентен и не желая да водя отбора.

Ако това е така, аз не мога да бъда треньор. Ако съм вреден, най-нормалното решение е да подам оставка. "

Кое е лъжа бе? Че Радо не си е признал за грешките ли? Че Радо не постави условия, за да продължи да води отбора ли?
Нормално нещо е да си подаде оставката, ама той не я подава. Къде видя и къде чу, че си я е подал?
Обвиняваш мен, че съм хейтър на Радо и на заплата при инженера. Погледни ти какво пишеш 1 седмица вече и кажи ти не си ли на заплата при Радко.
Предупредих те няколко пъти да внимаваш как ми говориш, но ти не разбираш от дума.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 10:25

mistreated написа:
AceVentura написа:Долна ЛЪЖА!
Има го в сайт-а слушай:

Кое е лъжа бе? Че Радо не си е признал за грешките ли? Че Радо не постави условия, за да продължи да води отбора ли?
Нормално нещо е да си подаде оставката, ама той не я подава. Къде видя и къде чу, че си я е подал?
Обвиняваш мен, че съм хейтър на Радо и на заплата при инженера. Погледни ти какво пишеш 1 седмица вече и кажи ти не си ли на заплата при Радко.
Предупредих те няколко пъти да внимаваш как ми говориш, но ти не разбираш от дума.

Ако това е така, аз не мога да бъда треньор. Ако съм вреден, най-нормалното решение е да подам оставка.
това за теб не е подаване на оставка. Продължавай да си вадиш думите както и които искаш и да се самозаблуждаваш.

А ако си мислиш, че някой уважаващ си себе треньор, ще каже, че е сбъркал като е пуснал даден играч(т.е. да го обвини него) ами явно си доста далеч.
Защото ти искаш да каже: Сгреших, че пуснах Пенчев, сгреших, че пуснах Скримов - те нестават.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 18 май 2012 10:35

Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Ти виждаш ли някаква съвместимост в двете неща? Уж си признаваш, че не си се справил и си подаваш оставката и после поставяш условия, за да останеш.
Явно аз нещо не схващам.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 18 май 2012 10:43

mistreated написа:Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Ти виждаш ли някаква съвместимост в двете неща? Уж си признаваш, че не си се справил и си подаваш оставката и после поставяш условия, за да останеш.
Явно аз нещо не схващам.

Той си каза: Ако мислите, че съм некомпетентен и съм против отбора - напускам. При положение, че отбора иска той да е треньор какво трябва да направи, хайде кажи? А това кой колко е сбъркал е смешно, нито аз нито ти сме национални треньори да го съдим и нзн си кво. И пак да ти кажа нереално е да си мислиш, че сме по-добри от Италия и Германия. Виж им състезателите виж къде играят и прави реални оценки.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 18 май 2012 10:45

AceVentura написа:
mistreated написа:Мисли малко бе, момче. Мисли. Не е толкова трудно. Какво означава да си подаваш оставката, защото си сгрешил и в същото време да казваш, че ще останеш само ако Лазаров си тръгне?
Явно аз нещо не схващам.

Той си каза: Ако мислите, че съм некомпетентен и съм против отбора - напускам. При положение, че отбора иска той да е треньор какво трябва да направи, хайде кажи? А това кой колко е сбъркал е смешно, нито аз нито ти сме национални треньори да го съдим и нзн си кво. И пак да ти кажа нереално е да си мислиш, че сме по-добри от Италия и Германия. Виж им състезателите виж къде играят и прави реални оценки.

Подкрепям Стойчев, но е несериозно да сме по-слаби от Италия и Германия. Това важи ОСОБЕНО за немците.
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”