Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- cskarcheto1948
- Контакти:
Re: А транспорта след мача
пичове сру че ви се баркам в вашия форум ама четох във меридиан мач батков каза че е говорил и Ще има транспорт успех довечера
Re: За или против Бензукан?
Сигурен съм,че ще е по-добър от Живко-100%
Сектор Б написа:krix, айде бан за тебе, че нямаме нужда от подобни изроди...
+1

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
- tihomir_rs
- Контакти:
спокойно бе пичове.
Приказката ще продължи.
Всички на стадиона и мощно Само Левски
http://vbox7.com/play:1c2c3112
Приказката ще продължи.
Всички на стадиона и мощно Само Левски
http://vbox7.com/play:1c2c3112
"cskarcheto1948 написа:пичове сру че ви се баркам в вашия форум ама четох във меридиан мач батков каза че е говорил и Ще има транспорт "успех довечера
достойно-евала
Последна промяна от ivanpg на 19 авг 2009 17:22, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
Живко е истински левскар, но е прекалено надценяван. Бензукан според мен е по-добър.
Сега ще ви покажа какъв отговор получих на същия въпрос
Та с две думи и те незнаят

Въпросът ми е следния на 19,08,2009 има футболен мач от европейските клубни турнири той завършва в 11.30 ще имали извънредни автобуси и метро в по късни часове или ще си работи с делнично разписание. Също бих искал да зная ако има по късни автобуси и метро за всички линии ли се отнася или само за определени.Код: Избери всички
sumc_admin Публикувано на: 17 Авг 2009, 13:19
Моля, следете в "Маршрутни промени" на сайта на Центъра за градска мобилност http://www.sumc.bg/bg/routeChanges съобщениетоза промяна във връзка с футболния мач. След получаване на заповед от Столична община, това съобщение ще бъде публикувано и от него ще получите интересуващата Ви информация.Код: Избери всички
3. СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ - ЕАД ЩЕ ОСИГУРИ КОЛИ ОПЕРАТИВЕН РЕЗЕРВ, КОИТО ПРИ НЕОБХОДИМОСТ, ПО РАЗПОРЕЖДАНЕ НА ГЛАВНИЯ ДИСПЕЧЕР, ЩЕ ИЗВЪРШАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ КУРСОВЕ СЛЕД ПРИКЛЮЧВАНЕ НА МАЧА.
Наредбата излезе но в нея става въпрос за при необходимост, какво имате в предвид? Също не се споменава ако има транспорт каде ще ходи тоя транспорт?Код: Избери всички
sumc_admin Публикувано на: 19 Авг 2009, 13:31
Site Admin
Направихме необходимото запитване, относно Вашия въпрос. Решенията за допълнителните курсове ще се вземат в оперативен порядък в зависимост от наблюдаваното в момента на излизането от мача струпване на хора по спирките на МГТ.
Та с две думи и те незнаят

не забравяйте, че с идването си в левски той стана неизменен титуляр, докато рабех му беше резерва... естествено, след контузиите сега не е в същата форма, но... ще се справи, защото е пич, чете се в очите му 

ГУНДИ Е ВЕЧЕН
novnik написа:Живко е истински левскар, но е прекалено надценяван. Бензукан според мен е по-добър.
100% съгласен, Живко му трябваха 5 години горе долу да се научи да играе... и пак си е посредствен, ако успеят да го продадат - евала!